o kadar çok şey yaşadım ki bu insanlar yüzünden bunu dememin nedeni yaşamadan anlayamazsınız iş arıyoryum ama bulamadım çocuguma bakacak kimseyi bulamadım vs vs. inanın yoruldum açıklamaktan darldım anlatmak istedim yazdım ama konuyu açtıgıöma bin pişmanım
heyecanla beklıyorum ben gereken açıklamayı yaptım zaten kendısıne mune hanım herzaman adaletlidir.Yazdığınız şeyler ortada zaten bir şey demeye gerek yok. Hiç zahmet etmeyin ben çağırıyorum zaten hemen @Mune
asıl kiblenmesi gereken sizsiniz bende sizi kibledim zatenkım sesını kes dedi ya sen neden konuyu yanlıs aksettırıyorsun mahalle karıstıran müzevirler gibi şuna bak ya seni kibleyimde gör
Yani şok oluyorum okudukça bazı yorumları.kalbınız cok belli hanım efendı kavun yemek isteyen birine acıkca yeme oğluma aldım diyecek kadar belli... gider yarın bı daha alırsınız yada esınıze soyleyın o alır ama nedir bu valla adres verin size bir kasa kavun yollayım yazık adamcagıza bana bırı oğluma almıstım dese ne o kavunu yer nede o eve girerim bir daha
canım bazen öyle oluyor ki ne yapsan olmuyor ogluma gerktiği eğitimi vermeye çalışıyorum dik durmsı için elimden geleni yapıyorum iş arıyorum bu arada ama suriyeliler sigortasız ve az bir paraya çalıştıgı için uygun bi iş bulamadımişte eğer bu kadar çok şey yaşadıysan bir silkelen, toparlan.. kimse benim çöpümü kapımın önünden alamaz de, değil ki mutfağına girilmesi.. birazcık diklenmeyi öğren sen annesin, yarın evladına hakkını korumasını nasıl öğreteceksin? hiç birimizin hayatı pamuk gibi değil ki, mücadele ede ede ayakta duruyoruz.. çocuğun için kreş parası çıkarırsın işe başlayınca hiç kimseden yardım isteme.. sadece kreş parası için bile olsa mutlaka çalış..
Aynen öyle adaletlidir.heyecanla beklıyorum ben gereken açıklamayı yaptım zaten kendısıne mune hanım herzaman adaletlidir.
hakaretmı etim size kendımce yorum yaptım eleştiriye kapalıysanız neden konu açıyorsunuz ben hala soyluyorum bır kavunu kayınpederinizin yemesıne takmanıza sasırdım inanamadım evet! eger bu konu yuzunden benim hesabım kapatılırsa mutlu olacaksınız oylemi? bende size hiç ah etmıcem bakalım gorelımasıl kiblenmesi gereken sizsiniz bende sizi kibledim zaten
mutlu olacagım mı dedim siz bana hakaret etmediniz mi ? kalbimi sorgulayarak ben göndereyim diyerekhakaretmı etim size kendımce yorum yaptım eleştiriye kapalıysanız neden konu açıyorsunuz ben hala soyluyorum bır kavunu kayınpederinizin yemesıne takmanıza sasırdım inanamadım evet! eger bu konu yuzunden benim hesabım kapatılırsa mutlu olacaksınız oylemi? bende size hiç ah etmıcem bakalım gorelım
canım bazen öyle oluyor ki ne yapsan olmuyor ogluma gerktiği eğitimi vermeye çalışıyorum dik durmsı için elimden geleni yapıyorum iş arıyorum bu arada ama suriyeliler sigortasız ve az bir paraya çalıştıgı için uygun bi iş bulamadım
yapabilirim umarımbazen öyle olur, bir şey ters gider arkasından her şey ters gitmeye başlar.. ilk olarak kendi hakkını koru, bir kaç gün tırnakların dışarıda gez alışırsın :) senden çekinsinler, hatta baya baya tırssınlar.. inan bana şu durumdan çok daha rahat edersin..
kalbınız cok belli hanım efendı kavun yemek isteyen birine acıkca yeme oğluma aldım diyecek kadar belli... gider yarın bı daha alırsınız yada esınıze soyleyın o alır ama nedir bu valla adres verin size bir kasa kavun yollayım yazık adamcagıza bana bırı oğluma almıstım dese ne o kavunu yer nede o eve girerim bir daha
eger kavunu elinden alsaydım üstüme yürüyecek yada iftiralar atcak eşimle birbirimize girmemize neden olacaktı ki zamanında herseyi yaptım her yolu denedim artık eşimle huzurum bozulsun istemedim yıprandık fazlasıyla o yüzden eşimle kavga edecekken uzatmadım çocugumun hakkını yedirmemeye çalışıyoruma ama adam kendi çocugunun hakkını yiyor ne yapılabilir eşim de uyardıgı halde defalarca bakın bunu yaptıgımda herkes beni elşetirdi ne biçim gelinsin adam oglunun evinede mi gelmesin diye kendi babam bile artık gerisini siz düşünün ne zaman sesimi çıkartmaya kalksam etrefdakiler bastırıyor beni hadi boşandım diyelim bi çocuk kira nasıl geçinebilirim dul kadın diye etrafta dolaşacak çakalları dedikoduları atılan iftiraları saymıyorum bileEn baştan beri konuya yorum yapıyorum
Aklımın yettiği kadar tavsiyeler veriyorum
Bir çocuğun yiyecek olarak birşeyi canı çekmesi
Annesinin dedesinin elinde ki kavundan bir dilim çocuğu için alamaması
Adam arkasında şapur şupur yerken yediğini anlamaması
Kocasının babasının bu huyunu bildiği halde o koca kavun bitene kadar babasına hiç bakmaması felan filan
Ne tavsiye verdiysem olmadı
O yüzden Allah yardımcın olsun arkadaşım
Haklı olmak önemli değil, kendi hakkından vazgeçtiysen bile evladının hakkını yedirmemen önemli
off sargoz offeger kavunu elinden alsaydım üstüme yürüyecek yada iftiralar atcak eşimle birbirimize girmemize neden olacaktı ki zamanında herseyi yaptım her yolu denedim artık eşimle huzurum bozulsun istemedim yıprandık fazlasıyla o yüzden eşimle kavga edecekken uzatmadım çocugumun hakkını yedirmemeye çalışıyoruma ama adam kendi çocugunun hakkını yiyor ne yapılabilir eşim de uyardıgı halde defalarca bakın bunu yaptıgımda herkes beni elşetirdi ne biçim gelinsin adam oglunun evinede mi gelmesin diye kendi babam bile artık gerisini siz düşünün ne zaman sesimi çıkartmaya kalksam etrefdakiler bastırıyor beni hadi boşandım diyelim bi çocuk kira nasıl geçinebilirim dul kadın diye etrafta dolaşacak çakalları dedikoduları atılan iftiraları saymıyorum bile
iş arıyorum çözümünün olmadıgını biliyorum önce iş bulmam lazım ama boşanmak bilmiyorumoff sargoz off
eeee ne yapmayı planlıyorsun
Sen onu söyle bize
Çalışırsan geçinebilirsin
Ayy bilmiyorum ki hiç birşeye olumlu bakmadın yani
inan yapılabilecekleri yaptım buraya çözüm bulmak için degil kimsem olmadıgından anlatmak için yazdımoff sargoz off
eeee ne yapmayı planlıyorsun
Sen onu söyle bize
Çalışırsan geçinebilirsin
Ayy bilmiyorum ki hiç birşeye olumlu bakmadın yani
Yok ilk mesajımda da dediğim gibi benim yaşadığım bana ait olan bi ortamda o kadar rahatlığı sevmem ben.O an dolabım boşta olabilir.Kirli de olabilir insanlık hali.Bu beni ve çekirdek ailemi ilgilendirir. Yani atıyorum akşam misafirim için hazırladığım bir şey de olabilir.Kilit takın bari :) Bu rahatlığını neye borçlu kp abimiz acaba?zaten kavun mesele değil tek sorun son 10 tl mi kavuna verdim çocugum için ama kp der hepsini tek hamlede yedi diger 10 tl yede yesillik ve 3 muz aldım ALLAH TAN muzu görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?