görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Düzenliyken bende yatak odamın kapısını açarım canım o sorun değil hatta yeni evliyim ve genelde evime gelenler de görmeye geliyor toparlar ve kapısını açık bırakırım hiç aman görmesinler diye takıntı yapmadım bana göre de çok çok özel bir alan değil ama bir kapının kapısı kapalıysa eğer oraya izin istenmeden girilmez kendisi de biliyordu normalde açık bıraktığımı o sırada kapalıysa vardır bir nedeni açıkcası seccadesiz de namaz kılınabiliyor yerlerim temiz toz bulamaz yani sırf meraktı bende buna sinir oldum bir sürü eltimin arkasından lafını etmişti yani insanlar bir şeyler yapıyorsa bir şeylerin birikimi ya da karşındaki insanın tavrından kaynaklanıyordur.

kp der dışar da yer çocukla kadın evde aç oturur offf

Çıkıp bitane daha alın.ölüm varmış gibi ucunda dertlenmeyin. Hiç büyük dert gormemissiniz herhalde siz böyle şeyleri takıyorsunuz. Bebeğim 7 ay önce ölümden döndükten sonra,yaşadığımız acılardan sonra, bana bunlar çok komik geliyor.marketler kavun dolu hadi baba git bitane de torununa al gel ozaman diyemediniz mi?eşinizde okadar sararıp solmamistir eminim.babası 2 lokma yedi diye.buyuyene kadar ona yedirdiklerine saysın.çıkıp bitane alıversin. Sanki dünyanın öbür ucundan getirtininiz.kendi babanız yeseydi böyle dusunmezdiniz bence.düşünürseniz de kusura bakmayın çok bencilsiniz ozaman.

Son düzenleme:
boşanma kartını kullandım o tavsiyeleri hep uyguladım kreş +servis 700 tl zaten sigorta yapmak istemiyor çogu işveren 1100 tl teklif ediyorlar o eve taşınmamak için herşeyi yapıyorum ama burada kiralar uçtu o eve en fazla 500 tl verecegiz biz o siteye kp gil taşınmadan taşınacaktık ama aksilik oldu taşınamdık yani eşim ailesi için oraya taşınmak istemiyorinanın yeterince dik durmaya çalışıyorum ama ar perdesi yırtılmış hem güçlü hem suçlu insanlarla dolu etrafım inanın başkası olsa ya canına kıyardı yada katil olurdu boşanamıyorum çünkü çok üzülsemde ailemden emin değilim

Tamam kreş ve servise ver 700 sana da 400 kalır. Amaç evde oturma gelemesinler.

iş arıyorum saatleri uygun ve yol parası vermeyecegim bi iş bulmayı istiyorum nihayetinde tek degilim ev işi çocuk bana bakacak ama iş arıyorum

Çok tuhaf bi evliliğin var bi türlü aklım almıyor bi an önce kurtul bu aileden yoksa işin zor..

S Sargoz boşver buradaki hanımlar konuyu tam anlamadan yine karşısındakini taşlayarak kendini övmeye başlamışlar. ne sen burda derdini anlatıp rahatlayabileceksin ne de bir çare bulabileceksin. daha çok yargılanıp sinirlerin bozulacak boşver. allah yardımcın olsun

İNANIN GELİRLER YİNE BEN ANANEMLERE GİTMİŞTİM 2 GÜNLÜĞÜNE O ZAMAN HEPSİ BİZDE KALMIŞLARDI ama bunlar bahane gibi algılanıyor anlatamıyorum inanın denedim herşeyi

İNANIN GELİRLER YİNE BEN ANANEMLERE GİTMİŞTİM 2 GÜNLÜĞÜNE O ZAMAN HEPSİ BİZDE KALMIŞLARDI ama bunlar bahane gibi algılanıyor anlatamıyorum inanın denedim herşeyi
Siz evde yokken kim kapıyı açıyor? O zaman kocanda iş yok.

Ya aferim kk. Şu konuda bile 31 sayfa yazıp bir insanı ağlayacak noktaya nasıl getirdiniz helal olsun. Okumayacağım valla Allah akıl fikir versin.
dünden beri dişimi sıktım aglamamak için ama sagolsunlar aglattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…