- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Düzenliyken bende yatak odamın kapısını açarım canım o sorun değil hatta yeni evliyim ve genelde evime gelenler de görmeye geliyor toparlar ve kapısını açık bırakırım hiç aman görmesinler diye takıntı yapmadım bana göre de çok çok özel bir alan değil ama bir kapının kapısı kapalıysa eğer oraya izin istenmeden girilmez kendisi de biliyordu normalde açık bıraktığımı o sırada kapalıysa vardır bir nedeni açıkcası seccadesiz de namaz kılınabiliyor yerlerim temiz toz bulamaz yani sırf meraktı bende buna sinir oldum bir sürü eltimin arkasından lafını etmişti yani insanlar bir şeyler yapıyorsa bir şeylerin birikimi ya da karşındaki insanın tavrından kaynaklanıyordur.yatak yataktir. bence biraz abartiyorsunuz bende saygi duyuyorum size ama ne olcak toplu olmasin cok da dert. öyle herseyi kafayi takmayin. mahreniyet bölgesi evet gece olur yatarsan pat diye girer o ayri kocanla yatak ldanda olursun girer o ayri. ana yoksa bence sorun yok takmam bile
kp der dışar da yer çocukla kadın evde aç oturur offfSaldırması normal o zaman bence sizi mini buzdolapları var ya :) otellerde bulunan alın boş odaya takın orda saklayın bu tarz şeyleri,yengemin akrabaları da böyleydi kendi evleri gibi yer içerlerdi,oda o mini dolaplardan aldı boş odasına takıyor.
boşanma kartını kullandım o tavsiyeleri hep uyguladım kreş +servis 700 tl zaten sigorta yapmak istemiyor çogu işveren 1100 tl teklif ediyorlar o eve taşınmamak için herşeyi yapıyorum ama burada kiralar uçtu o eve en fazla 500 tl verecegiz biz o siteye kp gil taşınmadan taşınacaktık ama aksilik oldu taşınamdık yani eşim ailesi için oraya taşınmak istemiyorinanın yeterince dik durmaya çalışıyorum ama ar perdesi yırtılmış hem güçlü hem suçlu insanlarla dolu etrafım inanın başkası olsa ya canına kıyardı yada katil olurdu boşanamıyorum çünkü çok üzülsemde ailemden emin değilimSenin işe girmekten başka çaren yok. İşe gir çocuğu kreşe yolla. Böylece gelip seni evde bulma şansları kalmaz. Kv kp gelince cüzdan dahil her şeyi ortadan kaldırın. Siz işe girerseniz ekonomik durumunuz zaten düzelir.
Asla o eve taşımayın. Kocan küser kavga eder vs.bir şey yaparsa boşanma kartını oyna. Gerekirse de boşan. Git annenin yanına. Her ay kocanın yolladığı nafaka ile çocuğuna istediği her şeyi alırsınız.
Bir de ezik olma. Burada iyi niyetli çare sunanlara bile ona yok buna yok demişsin. Dik dur biraz annesin sen.
içeriği değiştirmedim ki açıkladım olayıKonu içerği değiştirmek yasak değil mi ?Mune
Tamam kreş ve servise ver 700 sana da 400 kalır. Amaç evde oturma gelemesinler.boşanma kartını kullandım o tavsiyeleri hep uyguladım kreş +servis 700 tl zaten sigorta yapmak istemiyor çogu işveren 1100 tl teklif ediyorlar o eve taşınmamak için herşeyi yapıyorum ama burada kiralar uçtu o eve en fazla 500 tl verecegiz biz o siteye kp gil taşınmadan taşınacaktık ama aksilik oldu taşınamdık yani eşim ailesi için oraya taşınmak istemiyorinanın yeterince dik durmaya çalışıyorum ama ar perdesi yırtılmış hem güçlü hem suçlu insanlarla dolu etrafım inanın başkası olsa ya canına kıyardı yada katil olurdu boşanamıyorum çünkü çok üzülsemde ailemden emin değilim
iş arıyorum saatleri uygun ve yol parası vermeyecegim bi iş bulmayı istiyorum nihayetinde tek degilim ev işi çocuk bana bakacak ama iş arıyorumTamam kreş ve servise ver 700 sana da 400 kalır. Amaç evde oturma gelemesinler.
İNANIN GELİRLER YİNE BEN ANANEMLERE GİTMİŞTİM 2 GÜNLÜĞÜNE O ZAMAN HEPSİ BİZDE KALMIŞLARDI ama bunlar bahane gibi algılanıyor anlatamıyorum inanın denedim herşeyiTamam kreş ve servise ver 700 sana da 400 kalır. Amaç evde oturma gelemesinler.
tek çare boşanmak onuda bu insanlar yüzünden çocugumun boynunu bükmek istemediğimden ve hayattan korktugum için yapamıyorumÇok tuhaf bi evliliğin var bi türlü aklım almıyor bi an önce kurtul bu aileden yoksa işin zor..
Siz evde yokken kim kapıyı açıyor? O zaman kocanda iş yok.İNANIN GELİRLER YİNE BEN ANANEMLERE GİTMİŞTİM 2 GÜNLÜĞÜNE O ZAMAN HEPSİ BİZDE KALMIŞLARDI ama bunlar bahane gibi algılanıyor anlatamıyorum inanın denedim herşeyi
dünden beri dişimi sıktım aglamamak için ama sagolsunlar aglattılarYa aferim kk. Şu konuda bile 31 sayfa yazıp bir insanı ağlayacak noktaya nasıl getirdiniz helal olsun. Okumayacağım valla Allah akıl fikir versin.
istemiyor magicatTamam kreş ve servise ver 700 sana da 400 kalır. Amaç evde oturma gelemesinler.
eşim e haber vermeden geliyorlar ailesi sonuçta gelmeyin diyemiyor bi kaç kere dedi dolaylı ama anlamıyorlarSiz evde yokken kim kapıyı açıyor? O zaman kocanda iş yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?