görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Böyle bir şey olabilemez :-s yuh diyorum sadece

artık böyle yapacagım tabi habersiz gelmezse hatta dolab almayı düşünüyorum yatak odasına gizlemek için

tek bana değil herkese yapıyor

S Sargoz konunu düzenle bence. Bak insanlar imkanın varmışta ona rağmen sakınıyormuşsun bir kavunu gibi algılıyor.
Konunu okuduğumda bende ayıp dolabı açıp alması ama lafını etme boşver demek istedim ilk etapta ama yorumları okuyunca,cüzdandan para alması,durumunu bile bile yapması ve çocuğa aldım dediğin halde 1 dilimde olsa bırakmaması vb yorumların sebebiyle fikrimi değiştirdim. Yoksa derdim ki rahat ediyor,samimi buluyor sizi ama torununu düşünmeyen,geride kalanı düşünmeden 7 yıldır bunu yapabilen biri utanmazdır,görgüsüzdür.

Ne yapıp edin aynı apartmana taşınmayın yoksa iyice yıpranacaksınız bilmiyorum böyle bir evlilik ne kadar mutlu eder ki insanı eşinizden kaynaklanıyor resmen sizin üzülmenize göz yumuyor. Sizin aileniz böyle olsa eminim 1 gün dayanmaz şahsen olay kavun değil size ve aile yapınıza saygı duyulmuyor dolabı karıştırmak sormadan alıp yemek laçkalaşmış ilişkilerden nefret ederim bende yedirmeyi misafir ağırlamayı çok severim ama bir evin hanımı dururken bir başkasına dolaptan bir şey alıp sormadan yemeye çalışmak düşmez kaynım bir kaç kere yapmaya kalkmıştı eşim uyardı kayınvalide aynı şekilde görgüsüz davrandı yatak odama girip seccade almaya kalktı bende artık o gelir gelmez çalışma odasına seccadeyi alıp kapıyı kilitledim ve ben hep atıldım anne bir isteğin var mı söyle ben veriyim falan anlasa da anlamamazlıktan geldi böyle şeyler beni yorar izin alıp her yere bakabilir ama izinsiz resmen saygı duyulmadığını ben yokmuşum gibi davranıldığını farkettiğim an gerilirim dişlerimi gösteririm o sebeple siz haklısınız.

kapımı kitledim diye kayınvalide eşime vurmaya kalkmıştı ama dediğim gibi herşeyi denedim inanın yapabilecegim herşeyi ama eşime söyleyecegim anahtar taktırsın yatak odamıza

bende abartiginizi dusunuyorum. yatak odaniza girip secaddeyi aldiysa ne olmus yani. ciplak yatip kocanla sevismiyordun ya. hic sevmem böyle seyleri. kvdemi ben yaninda bile yatirdim yatak odamda zorla esim is seyhatindeyken. ne olmus yani. seks yapip dalmadi ya kadin iceri.

Bunların evinde yemek pişmiyormu?
O açlık nedir sen bence kp gelince buzdolabına kilit vur.

Nedenki yüz göz olunmuş o zaman bu cesarette ordan geliyor.
bilmiyorum ki aynı sitedeyken gelirlerdi 1 1,5 saatlik mesafede de eşim uyardı kaç kere ama geliyorlar işte

sadece makarna kahvaltı bulgur
Saldırması normal o zaman bence sizi mini buzdolapları var ya :) otellerde bulunan alın boş odaya takın orda saklayın bu tarz şeyleri,yengemin akrabaları da böyleydi kendi evleri gibi yer içerlerdi,oda o mini dolaplardan aldı boş odasına takıyor.

kapımı kitledim diye kayınvalide eşime vurmaya kalkmıştı ama dediğim gibi herşeyi denedim inanın yapabilecegim herşeyi ama eşime söyleyecegim anahtar taktırsın yatak odamıza
Sizin aile çok ilginç canım bilemedim yani görgüsüzlük dışında bence bu şekilde dediklerini yaptırıyorlar karekterleri çok tuhaf en sinir olduğum tipler Allah size kolaylık versin sabır versin.

Açıkcası sormadan girmesi saygısızlık bana göre ben gerilirim onlar geliyor diye ütülenecek çamaşırlarımı koymuştum yatağımın üstü de toplu değildi açıktı yatağım çamaşırlarımız ortada tabi ki olmuyor ama günlük toparlamamı yapmamıştım rahatsızım diye ve sormadan girmiş ben düzenli olmayı severim ve öyle değilken biri görse gerilirim rahat biri olamadım benim kv açıkcası hep haber vermeden gelen biriydi ilk aylar sıkıntısını çok çektim bu da benim takıntım ben kimsenin yatak odasına pat diye dalmam özel mahremiyet bölgesidir bana göre de bir çiftin yatağında bir başkası yatmamalı mesela eşlerin yatağına başkası yatmamalı diye biliyorum o sizin tercihiniz saygı duyarım.

Senin işe girmekten başka çaren yok. İşe gir çocuğu kreşe yolla. Böylece gelip seni evde bulma şansları kalmaz. Kv kp gelince cüzdan dahil her şeyi ortadan kaldırın. Siz işe girerseniz ekonomik durumunuz zaten düzelir.

Asla o eve taşımayın. Kocan küser kavga eder vs.bir şey yaparsa boşanma kartını oyna. Gerekirse de boşan. Git annenin yanına. Her ay kocanın yolladığı nafaka ile çocuğuna istediği her şeyi alırsınız.

Bir de ezik olma. Burada iyi niyetli çare sunanlara bile ona yok buna yok demişsin. Dik dur biraz annesin sen.

sadece makarna kahvaltı bulgur
sen nasıl bir aileye düşmüşsün.
torununun rızkına el uzan adama acınıyor burda.
yiyiversin diyorlar ya o sabiyi düşünmeden.
nasıl olur da yer ya.
tek kavun değil ki mesele.
adam heeeppp sömürmüş siz.
mesele tek kavun değil ki.
bunlar ne biçim insanlarmış.
niye aynı apartmana taşıncaksınız .
durum böyleyken niye diplerine gidiyosunuz.
ne yap et sakın taşınma yanlarına.

yatak yataktir. bence biraz abartiyorsunuz bende saygi duyuyorum size ama ne olcak toplu olmasin cok da dert. öyle herseyi kafayi takmayin. mahreniyet bölgesi evet gece olur yatarsan pat diye girer o ayri kocanla yatak ldanda olursun girer o ayri. ana yoksa bence sorun yok takmam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…