artık böyle yapacagım tabi habersiz gelmezse hatta dolab almayı düşünüyorum yatak odasına gizlemek içinEli haddinden fazla açık bir insanım, hiç erinmem ama bu yüzsüzlük ve anlayışsızlık hali ayrı bir boyut, iyi niyeti suistimal oluyor. Yurtta böyle mezarcı bir arkadaşım vardı, geldiğinde ne var ne yok dolaba dalar, bana da sormadan kendine sofra hazırlar, ikimiz için çay koyar, yer içer giderdi. Başka konularda da iyi bir kız aslında ama o hafta param var mı yok mu, bazen haftalık alışverişi yapıyorum bütçeme göre, sonra 1 hafta ekmekten başka bir şey almıyorum mesela. E kız da sporcu ve boy 1.80. 3 kişilik yemeği tek başına bitirirdi.
Ben de kapı çaldığında sorardım, o gelmişse peynirimi yemeğimi ortadan kaldırır, öyle açardım kapıyı. Buna bir müddet devam ettim. Geldiğinde bir şey bulamadı çay ve bisküviden başka. Ve bir zaman sonra gelmeyi bıraktı :) . Meğer karnını doyurmak için geliyormuş bana yalnızca.
Siz de kayınpederinizde bunu deneyebilirsiniz, en azından aileniz için aldığınız meyveyi filan ortadan kaldırın geldiğinde.
tek bana değil herkese yapıyorYok ilk mesajımda da dediğim gibi benim yaşadığım bana ait olan bi ortamda o kadar rahatlığı sevmem ben.O an dolabım boşta olabilir.Kirli de olabilir insanlık hali.Bu beni ve çekirdek ailemi ilgilendirir. Yani atıyorum akşam misafirim için hazırladığım bir şey de olabilir.Kilit takın bari :) Bu rahatlığını neye borçlu kp abimiz acaba?
Habersiz geldiğinde bile kapıyı açmdan iki dakikada halledersimünartık böyle yapacagım tabi habersiz gelmezse hatta dolab almayı düşünüyorum yatak odasına gizlemek için
haftada en az 2 gün yatılı kalırlar
kapımı kitledim diye kayınvalide eşime vurmaya kalkmıştı ama dediğim gibi herşeyi denedim inanın yapabilecegim herşeyi ama eşime söyleyecegim anahtar taktırsın yatak odamızaNe yapıp edin aynı apartmana taşınmayın yoksa iyice yıpranacaksınız bilmiyorum böyle bir evlilik ne kadar mutlu eder ki insanı eşinizden kaynaklanıyor resmen sizin üzülmenize göz yumuyor. Sizin aileniz böyle olsa eminim 1 gün dayanmaz şahsen olay kavun değil size ve aile yapınıza saygı duyulmuyor dolabı karıştırmak sormadan alıp yemek laçkalaşmış ilişkilerden nefret ederim bende yedirmeyi misafir ağırlamayı çok severim ama bir evin hanımı dururken bir başkasına dolaptan bir şey alıp sormadan yemeye çalışmak düşmez kaynım bir kaç kere yapmaya kalkmıştı eşim uyardı kayınvalide aynı şekilde görgüsüz davrandı yatak odama girip seccade almaya kalktı bende artık o gelir gelmez çalışma odasına seccadeyi alıp kapıyı kilitledim ve ben hep atıldım anne bir isteğin var mı söyle ben veriyim falan anlasa da anlamamazlıktan geldi böyle şeyler beni yorar izin alıp her yere bakabilir ama izinsiz resmen saygı duyulmadığını ben yokmuşum gibi davranıldığını farkettiğim an gerilirim dişlerimi gösteririm o sebeple siz haklısınız.
öyle yapacagım mecburHabersiz geldiğinde bile kapıyı açmdan iki dakikada halledersimün
bende abartiginizi dusunuyorum. yatak odaniza girip secaddeyi aldiysa ne olmus yani. ciplak yatip kocanla sevismiyordun ya. hic sevmem böyle seyleri. kvdemi ben yaninda bile yatirdim yatak odamda zorla esim is seyhatindeyken. ne olmus yani. seks yapip dalmadi ya kadin iceri.Ne yapıp edin aynı apartmana taşınmayın yoksa iyice yıpranacaksınız bilmiyorum böyle bir evlilik ne kadar mutlu eder ki insanı eşinizden kaynaklanıyor resmen sizin üzülmenize göz yumuyor. Sizin aileniz böyle olsa eminim 1 gün dayanmaz şahsen olay kavun değil size ve aile yapınıza saygı duyulmuyor dolabı karıştırmak sormadan alıp yemek laçkalaşmış ilişkilerden nefret ederim bende yedirmeyi misafir ağırlamayı çok severim ama bir evin hanımı dururken bir başkasına dolaptan bir şey alıp sormadan yemeye çalışmak düşmez kaynım bir kaç kere yapmaya kalkmıştı eşim uyardı kayınvalide aynı şekilde görgüsüz davrandı yatak odama girip seccade almaya kalktı bende artık o gelir gelmez çalışma odasına seccadeyi alıp kapıyı kilitledim ve ben hep atıldım anne bir isteğin var mı söyle ben veriyim falan anlasa da anlamamazlıktan geldi böyle şeyler beni yorar izin alıp her yere bakabilir ama izinsiz resmen saygı duyulmadığını ben yokmuşum gibi davranıldığını farkettiğim an gerilirim dişlerimi gösteririm o sebeple siz haklısınız.
bilmiyorum ki aynı sitedeyken gelirlerdi 1 1,5 saatlik mesafede de eşim uyardı kaç kere ama geliyorlar işteNedenki yüz göz olunmuş o zaman bu cesarette ordan geliyor.
sadece makarna kahvaltı bulgurBunların evinde yemek pişmiyormu?
O açlık nedir sen bence kp gelince buzdolabına kilit vur.
valla hakli dragansmum bir kavun icin böyle sdy yapan gelin git bir tane daha alasıl size yazık
Saldırması normal o zaman bence sizi mini buzdolapları var ya :) otellerde bulunan alın boş odaya takın orda saklayın bu tarz şeyleri,yengemin akrabaları da böyleydi kendi evleri gibi yer içerlerdi,oda o mini dolaplardan aldı boş odasına takıyor.sadece makarna kahvaltı bulgur
Sizin aile çok ilginç canım bilemedim yani görgüsüzlük dışında bence bu şekilde dediklerini yaptırıyorlar karekterleri çok tuhaf en sinir olduğum tipler Allah size kolaylık versin sabır versin.kapımı kitledim diye kayınvalide eşime vurmaya kalkmıştı ama dediğim gibi herşeyi denedim inanın yapabilecegim herşeyi ama eşime söyleyecegim anahtar taktırsın yatak odamıza
bende abartiginizi dusunuyorum. yatak odaniza girip secaddeyi aldiysa ne olmus yani. ciplak yatip kocanla sevismiyordun ya. hic sevmem böyle seyleri. kvdemi ben yaninda bile yatirdim yatak odamda zorla esim is seyhatindeyken. ne olmus yani. seks yapip dalmadi ya kadin iceri.
sen nasıl bir aileye düşmüşsün.sadece makarna kahvaltı bulgur
yatak yataktir. bence biraz abartiyorsunuz bende saygi duyuyorum size ama ne olcak toplu olmasin cok da dert. öyle herseyi kafayi takmayin. mahreniyet bölgesi evet gece olur yatarsan pat diye girer o ayri kocanla yatak ldanda olursun girer o ayri. ana yoksa bence sorun yok takmam bileSizin aile çok ilginç canım bilemedim yani görgüsüzlük dışında bence bu şekilde dediklerini yaptırıyorlar karekterleri çok tuhaf en sinir olduğum tipler Allah size kolaylık versin sabır versin.
Açıkcası sormadan girmesi saygısızlık bana göre ben gerilirim onlar geliyor diye ütülenecek çamaşırlarımı koymuştum yatağımın üstü de toplu değildi açıktı yatağım çamaşırlarımız ortada tabi ki olmuyor ama günlük toparlamamı yapmamıştım rahatsızım diye ve sormadan girmiş ben düzenli olmayı severim ve öyle değilken biri görse gerilirim rahat biri olamadım benim kv açıkcası hep haber vermeden gelen biriydi ilk aylar sıkıntısını çok çektim bu da benim takıntım ben kimsenin yatak odasına pat diye dalmam özel mahremiyet bölgesidir bana göre de bir çiftin yatağında bir başkası yatmamalı mesela eşlerin yatağına başkası yatmamalı diye biliyorum o sizin tercihiniz saygı duyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?