görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Sadece soruyorum
Cocugun cani kavun istemisti kavun bitmis baba gidip bir tane daha alir misin deseniz ne tepki verirdi?
duymazdan gelirdi hamileyken canım portakal çekmişti bana kızım bişey istiyormusun dedi o zamanlar 2 yıllık evliydik utanarak portakal demiştim de almamıştı geçen sene oglum çikolata istedi markete kv kp ve ben gitmiştik almadı

istemiyor magicat
evet istemedim kreş saat 5 de bitiyor oglumu kim alacak kv deye işin düştümü hayatta kılını kıpırttatmaz ama dediğim gibi belki yüz defa yazdım iş arıyorum zaten evde havlu yapıyorum elişi yapıyorum ogluma sırf meyve vs almak için neyse inanın bin pişmanım konu açtıgıma ben oturmuş sadece aglayan ahlanıp vahlanan bir anne değilim kv ye dede kp dere neler dedim neler yaptım gündelik işe bile gittim kendim aç durdum ama aç bırakmadım

ya yesin ne war ertesi güne bida alırsınz adamın içi yanmış arkadaş . çok saçma düşünüyorsun

Yine de soyleyin, hatta her geldiklerinde biseyler isteyin, almasalar da rahatsiz olurlar.

Burada çoğu kadın çalışıyor
Ve çoğununda çocuğu var bende onlar sana bu konuda tavsiye verebilir

Kadın daha nasıl anlatsın anlaşılabilmesi için?

Burada yapılan tam bir görgüsüzlük çünkü insan arkasını düşünmüyorsa bu görgüsüzlükten başka birşey değildir.
Kişi bırak başkasının evinde,kendi evinde bile evde yaşayan diğer insanları da düşünerek hareket etmeli..

Konu sahibi sinir olmakla yerden göğe kadar haklı çünkü olay bir kavun değil yapılan davranışın yanlışlığı..
Koca adam olmuş bunu düşünmüyorsa kusurabakmasin kimse gelini de buna uyuz olur tabiki..

Burada çoğu kadın çalışıyor
Ve çoğununda çocuğu var bende onlar sana bu konuda tavsiye verebilir
tavsiyelere açıgım tabi ki ama öyle bir yazıyorlar ki defalrca açıklıyorum yine aynı şuanda yapabilecek bişeyim yok sadece darlandım rahatlamk için konu açtım iş arıyorum ve oglum için bir çözüm bulacagım ama şuan tavsiyeden çok dertleşmeye ihtiyacım vardı değim gibi bi çaresini bulacagım

Ama içerik silinmiş.yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş. Durumu var da sakınıyor gibi anlasiliyor.ve herzaman boyle yaptıkları diğer hareketleri falan yazmıyor. Konu sahibi kendini iyi ifade edememiş.bende yanlış anladım. Kizdim.sonra durumun farkını tüm msjlari okuyunca anladım. Ama oturup hepsini okuyamayız ki konuyu anlamak için...Ve konu sahibine hak verdim.

konuyu silmedim canım düzelttimm bi daha bak ilk mesaja

Su k.valideye kraliçe elizabeth muamelesi yapanlara da hastayım. Yatak odama girdi, yatagimi daginik gördü, donumu gördü. Yaw bu kadar kasmaya ne gerek var. O da senin benim gibi bir insan.

bilmiyorum ki aynı sitedeyken gelirlerdi 1 1,5 saatlik mesafede de eşim uyardı kaç kere ama geliyorlar işte

Eşin para falan veriyor mu? Çünkü genelde zamaninda aileyi doyuran evlatlar evlendimi o kişinin yuvasına çörekleniyorlar sizinkide o duruma benziyor sanki. Kv ile aran nasıl

Ben bir kere cok bunaldigimda buraya konu acmistim. Inan zaten morali bozuk olan intihara sürükleyen ve de tuhaf bir sekilde sadist kadinlar tarafindan tabiri caizse kk da linc edildim. Hatta bunun üzerine o üyeligimi kapattim.
Bir sarki vardi bilmem bilirmisiniz; Bazen ne yaparsan olmuyor bazen.
Iste bu durum da insanin basina gelir. Ne yaparsan yap olmaz.
Senin yapabildigini bir baskasi beceremez. Kendince cabalar ama olmaz olmaz iste.
Ne kadar da empatiden uzak yasayan insanlar var.
Kimsenin basina gelmesin ama bazen böyle arapsacina dönen sorunlarin ortasinda kalir insanlar. Olur yani.
Konu sahibi sabret, hic kolay degil ama sabret. Dogru bildiginden sasma. Zalimligin hicbir kilifi olamaz. Zalimlik zalimliktir bitti. Kayinpederinin apacik bir zalim olmasi da bir gercek.
Cocugumun rizkini kimse yiyemez. Esim bile benden laf isitir, son kalan cocugundur dokunulmaz.
Pis bogazlikta pis bogazliktir. Hasta gibi davranislari var. Bazi insanlar yas ilerledikce cocuklasir. Ayni öyle geldi bana. Benim de yaslandikca bencil ve bogazina düskün olan büyüklerim oldu. Ama hastalik anlasilir bir durum. Hep böyleymis ama adam bildigim kadariyla. Kilif uydurulmaz böylesine, karakteri buymus derim ben.
Nasip diyen bir adamdan bahsediyoruz. Gidip alayim dememis bir adamdan bahsediyoruz. Kadina git al diyenler olmus. Durumu olsa bile gitsin kavunu yiyen alsin yenisini cocuk icin. Cocuk diyince akan sular durur cünkü. Kimde para varsa gitsin alsin yani nedir bu gamsizlik.
Ayiptir, günahtir. Kadin zaten bunalmis bir de burada bencillikle suclanmis.
Ben bile annemin bana alamadigi cikolatali keki bunca senedir unutmam ve hatirladikca icim burkulur.
Allah hicbir anneyi bununla sinamasin. cocuklara yoku anlatmak cok zor.

Eşin para falan veriyor mu? Çünkü genelde zamaninda aileyi doyuran evlatlar evlendimi o kişinin yuvasına çörekleniyorlar sizinkide o duruma benziyor sanki. Kv ile aran nasıl
veriyordu 10 20 bazen 200 500 hep ödeyecegiz diye alıp vermediler şimdi veriyor diyemem çünkü para 6 aydır bende duruyor kv beni hiç istemedi boşatacagım sizi herşeyi yapacagım burnıundan getirecegim derdi hep ama son 1,5 yıldır ses edemiyor çünkü onu da eşimide kovdum evden ama sinsiliğine devam ediyor yani amaç yıldırmak ve boşatmak bunu bi kçakere konuşurlarken duydum eşim de duydugundan beri tavırlı ama nihayet anne baba diye fazla ses edemiyor aynı apt taşınacagımız tam belli değil ama ben çok büyük tepki verdim ve eşim gurur yaptı

Su k.valideye kraliçe elizabeth muamelesi yapanlara da hastayım. Yatak odama girdi, yatagimi daginik gördü, donumu gördü. Yaw bu kadar kasmaya ne gerek var. O da senin benim gibi bir insan.

Kvye kraliçe muamelesi yapma durumu değil bu. Ben de önceden ne var girsin derdim.Birgün kv. ben evde yokken yatak odama girip bişey koymak için bazamı açmış,sanırım bir güzel incelemiş. Sonrasında birgün bana dedi ki; "senin yastığın yok fazla ben sana yastık vereceğim." O nerden çıktı dediğimde de; "bazanın altında yoktu yastığın" cevabını aldım.

Yani kv.ler isteseler de kraliçe elizabeth olamazlar. Kimyalarına aykırı..

Konu sahibinin derdi kavun değil, düşüncesizlik ve saygısızlık. Hala yesin ne olacak bir kavun alt tarafı diyenleri aklım almıyor. Ben birinin evine misafir olarak gideyim, dolabı açıp içine bakayım oturup ne var ne yok bir güzel mideye indireyim olacak iş mi. Akrabanın evi bile olsa insanda utanma sıkılma olur.
Küçük çocuğun rızkını elinden almak zaten başlı başına yazık günah. Allahtan eşinizde böyle alışkanlık yok şükredin

Allah razı olsun inanı şıkışmış gibiyim 7 yıldır herşeyi denedim terbiyemi ve edbimi bozmadan ama olmadı eşimde tavır koydu yıllarca küs durdum ama nafile iş araıyorum kiralar uçtu iş verenlerin çogu çok acımasız hayat çok pahalı ve zor buraya yazılan tavsiyelerin hepsini denedim hepsini ne yapacagımı artık bilmiyorum

34 sayfayi usenmedim okudum. Bir kere sende kocanda pisiriksiniz. Yapacağını soyleyeyin; maddi durumunu duzeltince evde sadece bulgur makarna olsun. Oğluna disari da yedir. Meyve sebzeyi de öyle. Al mesela bir kilo dışarıda oturun yesin. Eve alacagin zamanda az yap. Mesela köfte mi yapıyorsun. Atıyorum 10 tane yap. Eve gelince isterse karıştırsin. Sadece bulgur bulur. ;-)

Ay evlerden uzak en nefret ettiğim insan tipi BENCİL olandır.. bide suçlu siz olursunuz ne olmuş yesin canım derler.. bunu diyenlerde genelde aynı zihniyette olurlar..

benim kp de bi yere gittiğimizde çok bakarsam bir şeye alalım mı filan der.. kaldıki sizinki çocukk..

yalnız eşinizi saymıyorum bile ama sizde de kabahat var.. bu durum çok sık yaşanıyor belliki ben olsam yemekte kesicem baba veya oğluma aldım son paramla ona kalsın derdim açık açık.. onun utanması yoksa ben de söylerdim.. gerçi böyleleri hem suçlu hem güçlü olur bi kaşık kavunu esirgedi olur ama böyle böyle belki ayakları kesilirdi..

eşim çok iyidir biraz psikolojik sorunları var ama böyle bir ailede normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…