- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
Seni cok iyi anliyorum esimin aileside cok gorgusuz sadece yemeyi bilirler en cokta para yerler ana babadir diye hic mi bisey denmiyecek sanki aman benide biktirdilardün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
EDİT :Yanlış anlaşıldıgım ,kalbim sorgulandıgı için konumu düzeltmem gerekti 7 yıldır devam eden bir sorun bu yani tek kavun değil kp derim 52 yaşında çalışabilecek durumda cebinde parası olan saglıklı bir adam ama sadece kendi yer
Buraya öneri de almak için yazmadım adı üstünde bdv sadece derdimi anlatmak için yazdım çünkü yanımda kimsem yok
her seferinde susturuldum neymiş kp der oglunun evine gelmeyecekmiymiş ama kendileri her fırsatta kop kv yi yererler (bunu forumdakiler için demiyorum )
o kadar doldum ki yazmak istedim sadece
oglum 3 yaşında canı kavun çekti bende akşam üstü çıkıp son parama kavun aldım geldim o arada kp geldi ve tek başına yedi dolabımı açıp
ve ogluma dünden beri kavun alamayacagımı anlatmaya çalışıyorum çünkü son paramı dün harcadım eşim de de sadece 1 haftalık dolmuş parası var ne diyebilirim
bakın insanız yokluk da varlık da bizim için bugün olur yarın olmaz eşim haftalık sistemiyle çalışiyor haftalık 400 tl önceden de 200 tl miz vardı kira fatura ve pazara borca gitti ne yapabilirim
buraya sıkıntımı paylaşacak kimse olmadığı için yazdım sorun kavun değil 7 yıldır o kadar çektim ki bu insanlardan arkamda duran kimsem yok işim yok 3 yaşında bir çocuk ne yapabilirim o kadar üstüme gelinip günahım alındı ki tutmaya çalıştıgım gözyaşım aktı sonunda yaşamadan bilemezsiniz ALLAH kimseye kötü şeyler yaşatmasın zaten
Hic canini skma uzulme canim rahatsiz oldugun seyleri soyle yuzlerine siz daha ne zamana kadar boyle yapcaksiniz de arrik dayanamadigini soyledün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
EDİT :Yanlış anlaşıldıgım ,kalbim sorgulandıgı için konumu düzeltmem gerekti 7 yıldır devam eden bir sorun bu yani tek kavun değil kp derim 52 yaşında çalışabilecek durumda cebinde parası olan saglıklı bir adam ama sadece kendi yer
Buraya öneri de almak için yazmadım adı üstünde bdv sadece derdimi anlatmak için yazdım çünkü yanımda kimsem yok
her seferinde susturuldum neymiş kp der oglunun evine gelmeyecekmiymiş ama kendileri her fırsatta kop kv yi yererler (bunu forumdakiler için demiyorum )
oglum 3 yaşında canı kavun çekti bende akşam üstü çıkıp son parama kavun aldım geldim o arada kp geldi ve tek başına yedi dolabımı açıp
ve ogluma dünden beri kavun alamayacagımı anlatmaya çalışıyorum çünkü son paramı dün harcadım eşim de de sadece 1 haftalık dolmuş parası var ne diyebilirim
bakın insanız yokluk da varlık da bizim için bugün olur yarın olmaz eşim haftalık sistemiyle çalışiyor haftalık 400 tl önceden de 200 tl miz vardı kira fatura ve pazara borca gitti ne yapabilirim
buraya sıkıntımı paylaşacak kimse olmadığı için yazdım sorun kavun değil 7 yıldır o kadar çektim ki bu insanlardan arkamda duran kimsem yok işim yok 3 yaşında bir çocuk ne yapabilirim o kadar üstüme gelinip günahım alındı ki tutmaya çalıştıgım gözyaşım aktı sonunda yaşamadan bilemezsiniz ALLAH kimseye kötü şeyler yaşatmasın zaten
Benimkilerde o kadar yuzsuzki anlamiyorlar bi o kadarda inatlarki ne biliyim mesela bi sorunum olsa ailemden saklarim onlar duyarsa hemen ailemi arayip anlatrlar ailemle aram bozulurdu aman bende biktim inan bakdün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
kp der burda yedim dedi
Ta nisanlandigimdan beri gorgusuzluk yapiyorlar esimle farkli sehirliyiz ne biliyim ta baska sehirden nisana geliyorlardi ama insan bi hediye getirir demi bi bohca getirir sonucta gelinin olcam ben ama nerde o kadar geldiler gittiler yeminle bak bir igne getrmediler hediye olarak ne bana ne de aileme insan komsuya giderken bi sise kolar alir gider birgun esimle tartistim siz neden bana hep eliniz bos geliyorsunuz diye cunku kuzenmde nisanliydi ona birsuru sey geliyodu ona bakip ozeniyrdm aglayrdm hep esimde ailesine kizms siz niye eliniz bos gidiyorsunuz diye onlarinda soyledigi aynen su aceleyle cikiyoruz unutuoruz 1 senemi aceleyle cikilirda unutulur halada ayni yani valla am ben mesafemi koydum dugunumde suyu biz geri gotrcez diye millete su vermemisler onlarin yuznden dugunde kavga cikti Allahin suyunu vermediler ya o derece gorgusuz ve pinti cimriler bende dayanamayip agzimi actim herseyi soyledim ve konusmuyorumdün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
kp der burda yedim dedi
Benim kp der su bile vermediTa nisanlandigimdan beri gorgusuzluk yapiyorlar esimle farkli sehirliyiz ne biliyim ta baska sehirden nisana geliyorlardi ama insan bi hediye getirir demi bi bohca getirir sonucta gelinin olcam ben ama nerde o kadar geldiler gittiler yeminle bak bir igne getrmediler hediye olarak ne bana ne de aileme insan komsuya giderken bi sise kolar alir gider birgun esimle tartistim siz neden bana hep eliniz bos geliyorsunuz diye cunku kuzenmde nisanliydi ona birsuru sey geliyodu ona bakip ozeniyrdm aglayrdm hep esimde ailesine kizms siz niye eliniz bos gidiyorsunuz diye onlarinda soyledigi aynen su aceleyle cikiyoruz unutuoruz 1 senemi aceleyle cikilirda unutulur halada ayni yani valla am ben mesafemi koydum dugunumde suyu biz geri gotrcez diye millete su vermemisler onlarin yuznden dugunde kavga cikti Allahin suyunu vermediler ya o derece gorgusuz ve pinti cimriler bende dayanamayip agzimi actim herseyi soyledim ve konusmuyorum
Bende yasiyir gibiler cuma cumartesi pazar kaynim bizdeydi dun aksamda bizdelerdi gelme desende anlamiyirlarsağlık olsun boşver sonuçta senle yaşamıyor
hmm bendede aynı sorun direk dolaba saldırırlar seni anlıyorum.Bende yasiyir gibiler cuma cumartesi pazar kaynim bizdeydi dun aksamda bizdelerdi gelme desende anlamiyirlar
İstemediğinizi hareketlerinizle ,mimiklerinizle belli ediyorsunuzdur herhalde.Bir insan istenmediği,sevilmediği bir yere nasıl gider,nasıl çekinmez anlayamıyorum.Bende yasiyir gibiler cuma cumartesi pazar kaynim bizdeydi dun aksamda bizdelerdi gelme desende anlamiyirlar
Surat asiyorum esim yoksa yanlarinda bile oturmuyorum defalarca söyledim ama onlarin oğlunun eviymis düğün yapmadiklari esya almadık lari beni seçti diye evden kovup beddua ettikleri oglumun dogumuna bile gelmedikler i oğullarının eviymis esimde çaresiz kaldi üvey miyim anne ben bile demisligi çaresizlik ten ağladığı bile olmuşturİstemediğinizi hareketlerinizle ,mimiklerinizle belli ediyorsunuzdur herhalde.Bir insan istenmediği,sevilmediği bir yere nasıl gider,nasıl çekinmez anlayamıyorum.
Kaç çocuğu var kv nin?Diğer evlatlarına da aynı mı davranıyor,yoksa size özel bir durum mu?Surat asiyorum esim yoksa yanlarinda bile oturmuyorum defalarca söyledim ama onlarin oğlunun eviymis düğün yapmadiklari esya almadık lari beni seçti diye evden kovup beddua ettikleri oglumun dogumuna bile gelmedikler i oğullarının eviymis esimde çaresiz kaldi üvey miyim anne ben bile demisligi çaresizlik ten ağladığı bile olmuştur
4cocuk eltimi cok sever diger cocuklardan da ne koparsa kar ama bize ayrı bir kasti varKaç çocuğu var kv nin?Diğer evlatlarına da aynı mı davranıyor,yoksa size özel bir durum mu?
Çoğu insan çocuğu yatırım aracı olarak yapıyor.Yaşlanınca bana bakar hesabı.4cocuk eltimi cok sever diger cocuklardan da ne koparsa kar ama bize ayrı bir kasti var
aynen öyle düşünki evleninceye kadar kaynımın da eşiminde görümceminde haftalıklarını kp der almış bildiğin kasa olarak görüyorlarÇoğu insan çocuğu yatırım aracı olarak yapıyor.Yaşlanınca bana bakar hesabı.
Yine de öyle anne babanın evlatları anne babaya sahip çıkıyor,laf söyletmiyor.Görüyorum çevremde düğününü derneğini eksiksiz yapmış ,evlendikten sonra ailesini hiç aramayan evlatlar da var.Aklım almıyor bu işe.aynen öyle düşünki evleninceye kadar kaynımın da eşiminde görümceminde haftalıklarını kp der almış bildiğin kasa olarak görüyorlar
bende anlamıyorum eşim annesine üzülür daha kp derden acayip korkarlar çok dövermişYine de öyle anne babanın evlatları anne babaya sahip çıkıyor,laf söyletmiyor.Görüyorum çevremde düğününü derneğini eksiksiz yapmış ,evlendikten sonra ailesini hiç aramayan evlatlar da var.Aklım almıyor bu işe.
ya lutfen alıntı yapmayın artık sureklı bu konuyla ilgienmek istemıyorum benim zengın oldugumu nerden cıkardınız konuma bakarsanız gayette normal butceli hatta bazen gecım sıkıntısı yasayan bırıyım lutfen artık ugrasmayınTebrikler paranızla dövdünüz konu sahibinikadın son param diyor son. Ha adama oğluma aldım demiş ama görgüsüz yemeye devam etmiş, hiç de alınacak yüzü yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?