görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Bacim dolaba kilit tak ustunede hersey saglik için diye bi slogan yaz belki bozulurda yapmaz soylerken kendim güldüm kusura bakma :)) ama seni çok iyi anliyorum benimde tahammül edemedigim biseydir görgüsüzlük 3 senelik evliyim daha babam dolabimin kapagina dokunmus kul değil allah sabir versin ayrica yedigindende hic şüphe etmedim ben bile canım isteyince yiyebiliyorum (çok utandım şuan ) :))

Seni cok iyi anliyorum esimin aileside cok gorgusuz sadece yemeyi bilirler en cokta para yerler ana babadir diye hic mi bisey denmiyecek sanki aman benide biktirdilar

Bu ne ya?
Benim bildiğim dede, torununa çikolata getirir, meyve suyu getirir, oyuncak getirir, meyve getirir, çerez getirir... Çok yiyiciler, ama gerçek anlamda "yiyiciler", kavunu nasıl yediğine bakınca...

H
Hic canini skma uzulme canim rahatsiz oldugun seyleri soyle yuzlerine siz daha ne zamana kadar boyle yapcaksiniz de arrik dayanamadigini soyle

Ay burada da sizin kp kadar görgüsüz dolu... asıl sıkıntı kocanda hala orada oturmak istiyorsa peeeessssssssssss...

B
Benimkilerde o kadar yuzsuzki anlamiyorlar bi o kadarda inatlarki ne biliyim mesela bi sorunum olsa ailemden saklarim onlar duyarsa hemen ailemi arayip anlatrlar ailemle aram bozulurdu aman bende biktim inan bak

Ta nisanlandigimdan beri gorgusuzluk yapiyorlar esimle farkli sehirliyiz ne biliyim ta baska sehirden nisana geliyorlardi ama insan bi hediye getirir demi bi bohca getirir sonucta gelinin olcam ben ama nerde o kadar geldiler gittiler yeminle bak bir igne getrmediler hediye olarak ne bana ne de aileme insan komsuya giderken bi sise kolar alir gider birgun esimle tartistim siz neden bana hep eliniz bos geliyorsunuz diye cunku kuzenmde nisanliydi ona birsuru sey geliyodu ona bakip ozeniyrdm aglayrdm hep esimde ailesine kizms siz niye eliniz bos gidiyorsunuz diye onlarinda soyledigi aynen su aceleyle cikiyoruz unutuoruz 1 senemi aceleyle cikilirda unutulur halada ayni yani valla am ben mesafemi koydum dugunumde suyu biz geri gotrcez diye millete su vermemisler onlarin yuznden dugunde kavga cikti Allahin suyunu vermediler ya o derece gorgusuz ve pinti cimriler bende dayanamayip agzimi actim herseyi soyledim ve konusmuyorum

Benim kp der su bile vermedi

sağlık olsun boşver sonuçta senle yaşamıyor

İstemediğinizi hareketlerinizle ,mimiklerinizle belli ediyorsunuzdur herhalde.Bir insan istenmediği,sevilmediği bir yere nasıl gider,nasıl çekinmez anlayamıyorum.
Surat asiyorum esim yoksa yanlarinda bile oturmuyorum defalarca söyledim ama onlarin oğlunun eviymis düğün yapmadiklari esya almadık lari beni seçti diye evden kovup beddua ettikleri oglumun dogumuna bile gelmedikler i oğullarının eviymis esimde çaresiz kaldi üvey miyim anne ben bile demisligi çaresizlik ten ağladığı bile olmuştur

Kaç çocuğu var kv nin?Diğer evlatlarına da aynı mı davranıyor,yoksa size özel bir durum mu?

Kaç çocuğu var kv nin?Diğer evlatlarına da aynı mı davranıyor,yoksa size özel bir durum mu?
4cocuk eltimi cok sever diger cocuklardan da ne koparsa kar ama bize ayrı bir kasti var

Çoğu insan çocuğu yatırım aracı olarak yapıyor.Yaşlanınca bana bakar hesabı.
aynen öyle düşünki evleninceye kadar kaynımın da eşiminde görümceminde haftalıklarını kp der almış bildiğin kasa olarak görüyorlar

aynen öyle düşünki evleninceye kadar kaynımın da eşiminde görümceminde haftalıklarını kp der almış bildiğin kasa olarak görüyorlar
Yine de öyle anne babanın evlatları anne babaya sahip çıkıyor,laf söyletmiyor.Görüyorum çevremde düğününü derneğini eksiksiz yapmış ,evlendikten sonra ailesini hiç aramayan evlatlar da var.Aklım almıyor bu işe.

bende anlamıyorum eşim annesine üzülür daha kp derden acayip korkarlar çok dövermiş ama yinede laf söyledim mi morali bozulur

Tebrikler paranızla dövdünüz konu sahibini kadın son param diyor son. Ha adama oğluma aldım demiş ama görgüsüz yemeye devam etmiş, hiç de alınacak yüzü yok yani.
ya lutfen alıntı yapmayın artık sureklı bu konuyla ilgienmek istemıyorum benim zengın oldugumu nerden cıkardınız konuma bakarsanız gayette normal butceli hatta bazen gecım sıkıntısı yasayan bırıyım lutfen artık ugrasmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…