görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Ya yuh be gerçekten görgü sıfır bu saatten sonra siz görgü öğretemezsiniz, o dolabı açınca siz ondan önce davranacaksınız ben veriyim diye hatta onlar gelmeden kaldırın dolaptan meyveleri adam meyve canavarı gibi bir şey

eyvallah canım.

Dibine kadar haklisin
Olumsuz yorumlara bakma sen
Insan gorgusuz olmaya gorsun
Gorgusuzler bide gorguluyum diye gecinirler
Sen ne yaparsan yap anlamazlar
Anlayacak insan saten bu davranista bulunmaz
Sadece kalitesi dusen sen olursun
Sen kaliteni muhafaza et birak esin gorsun ins.

Yorumları okudukça şaşırıyorum, ne var yesinmis, yok kullandığın telefon pahalıdır yok bilgisayarın var ama... İkinci el diye bir şey var ya hani yokluk bilmeyen elit kesim, bilirmisiniz?
Peki yokluk ne bilirmisiniz, kadın son parasıyla belki kaç gün ekmek alamayacak ama çocuğunun istediği bir meyveyi almış ve düşüncesiz görgüsüz dedesi yemiş! Torun ne demek şaşkınım, çocuklarımın iki dedesi de tabiri caizse yağdırırlar torunlarına, benim babam kp im oğlumun kavun istediğini duyacak da öyle oturacak gece yarısı olsa çıkar alır.
Kendi torununa alacağı yerde çocuğun çikolatasını yiyor yuh yuh yuh, çocuk için çikolata ne demek farkındamısınız, koca adam yemese bir yeri eksilmez.
Beni sinir bastı konu sahibi seni düşünemiyorum.

Valla çok haklısın bi yol bulmak lazım kapıyı açma görüşme bence. Ya da yiyecek hiç birşey bırakma ortada. Mesele bu kadar köklü ise enin yerinde olsam kavunu sırf sen midene indir diye almadık herhalde der ve alırdım elinden net.

empati kuramam benım konumda hiç suçum yokken üstüme geldiklerinde kimse benım için empati kurmamıştı benide hamıle halimle ağlatmıştılar bu sitede kims eempati yapmıyor bende yapmayacağım

Herkes birbirini ağlatsin diyosunuz yani.. Siz baştan evine kavun yollatiyim falan diyip tepki alinca kıvıran insansiniz ben o anlamda soylemedim diye allah askina zaten empatinin e'si yokmus ki sizde. Konu sahibine de tek dicegim lutfen biraz baskin olmaya calisin onlar uyaniksa siz daha da uyanik olun baska turlu baş edemezsiniz.

Bilgisayarı sat interneti kes çocuğunun istediğini al diyenler, görgüsüz aile daha çok yesin diye mi satacak , ayy fenalık geldi anlayışsızlardan!
S Sargoz anlamayana açıklama yaparak kendini paralama kaç sayfa yazmışsın hala anlamak istedikleri gibi anlamışlar.

Tamamen haklısın. Milletin dedesi torununa getiriyor, çikolatasını meyvesini. Bu sendekini de yiyor. Tamamen görgüsüzlük. Buzdolabını açmak nedir ya? Bir de kaşıkla yemiş. Bıraksa daha kötü, artık olacaktı çünkü ve çöpe gidecekti

Tek çaresi çooook uzaklarda yaşamak ...
İnşallah canım en azından dolmus parası odemrkten cekinirler sürekli gelemezler uzak olsalar ah ama bu seferde haftalarca kalirlarsa tek yol esimin gözünün tamamen açılıp tepkisi ni koyması eskiye nazaran düzeldi ama bilmiyorum

S Sargoz sakın sakın sakın aynı apartman gitme, eşin istediği kadar rest çeksin sakın pes etme restine rest çek. Aynı binaya kendi isteğimle geldim son bir senedir bin pişmanım, eşim de inada bindirdi taşınmam diye ama pes etmiyorum, oturmak istemiyorum diyorum sürekli, şimdi lojmana vs başvurdu, restse rest umrumda olmaz artık.

Kavun yani alt üstü bir kavun degil. Belki bu kadin zor zaman geciriyor borclari var belki market pazar cok uzakda o sicakta oraya yürüyerek gidiyor cocugu icin.

Yani benim evime birisi gelirse evimde ne varsa koyarim sofraya ama bazi seyler var oglum icin ayirdigim onlari cikarmam yalan yok cocugumdan önemli degil ama mesela birinin cani ceker dolapda görür ve sorar tabiki onada veririm cocugum icin ayirdigindan . Bide o dolabi acan kisi gelip sormamis bile yada yarisini kesip birakmamis bana kalirsada görgüsüz bu insan cocuk degil hamile asermis bayan degil kos koca öküzün teki kavunu yemese de olur yani.
Konu sahibi sana hak veriyorum bende hic sevmem öyle hareketler gercekten görgüsüzler maalesef var böyle insanlar

Tebrikler paranızla dövdünüz konu sahibini kadın son param diyor son. Ha adama oğluma aldım demiş ama görgüsüz yemeye devam etmiş, hiç de alınacak yüzü yok yani.

Ne güzel , inşallah taşınırsınız hayırlısıyla
Keşke ben de gidebilsem ama çok zor

Tum rest ve kartlari oynadım canım aslinda ben o kadar yaygara yapmasaydim esim diger bulduğumuz u tutacakmis ama işte tutamadim kendimi ve inada bindirdi kayinvalidemler olsun olmasın tasinacak yani kaldı ki kp der de söylenmeye başladı kiraya yetemiyorum falan demeye ev degistirmeye aliskin yine çıkacak gibiler bilmiyorum inan aslında evler çok guzel temiz güvenlikli ısı yalıtımı vs bu eve 45 oisin doğalgaz la 800 900 tl ödüyoruz ama
o eve en fazla 550 kisinsa en fazla 800 tl ödeyeceğiz guvenlik+kira+aidat+dogalgaz

Konu sahibi eşinin ailesinin görgüsüzlüğünden bahsederken , neden bazılarınız konuyu farklı taraflara çekip rencide amacına girmiş , hiç anlam veremedim doğrusu

Ne güzel , inşallah taşınırsınız hayırlısıyla
Keşke ben de gidebilsem ama çok zor
dur bakalım canım ne zaman taşınırız belli değil inşallah lojman çıkar hemen yoksa ev almayı bekleyecek, birde ben biterse bitsin artık yeter kafasındayım işin açığı, ailesi ole koydum mesafemi çok samimiydim halbuki, şimdi konuşmuyorum hiç bir şekilde kv ve kızları ile bir tek kp ile konuşuyorum.
İnşallah sizde taşınırsınız.

isterse bedava olsun canım sakın diyorum başka bir şey demiyorum, 9 senelik evliyim son bir seneye kadar herkes kv ile ilişkime hayran kalırdı , insanların çıkarı bitene kadarmış.

ben sürekli dua ediyorum ev bakıyorum sürekli

ben sürekli dua ediyorum ev bakıyorum sürekli
İş aramayı da ihmal etme illa bir yerde vardır nasibin, hem oğlunun yaşı gelmiş kreşe verirsin kalan üç beşlede çocuğun istediğini alırsın.
Birde pasif durma yüzsüzlere yüzsüz olacaksın , beddua ederlerse etsinler haklı değiller ki tutsun. Eşine söyleme bile sen pes etmeden sok lafını onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…