madem paranızı alıyorlar madem çalışsanız paranızı el koyacaklar siz ters bir cevap verdiğiniz de eşinizle birbirinize giriyorsunuzbu konuyu açtıktan sonra sakladım çerezleri inan o kadar yıprandım ki belki 7 yılda ilkkez kp dere ters cevap verdim
eşim o sırada dışarıdaydı kp der yiyip bitirdikten içeri geçtiği anda geldi oturdu konuşurken kp der kavun yedim vs deyince ögrendiYani eşi bu huyunu biliyorsa kalkıp bir bakmaz mı
Babam nerede diye
Böyle olsa belki adam utanır ne bileyim
siz gerçek misiniz?acaip sinir oldum size.kiytirik bi kavun yada oncesinde abur cubur kuruyemis.nedir bu kiyimsizlik.uc kurusluk sey.3yasindaki cocuk surekli kavun istemez istesede avutulur.sen vermezsen allahda sana vermez
Sizde yani benim kayınpederim yemez demek için mi yazdınız. Ay evet sizin kayınpederiniz yemez konu sahibinin ki yiyor işte. Benim kayınpederim yemez diyerek konu sahibine çok yardımcı oldunuz. Konu sahibide zaten diğer kayınpederler yiyormu yemiyor mu diye bir kamuoyu araştırması yapmak için açtı konuyu zaten... Tee Allahım yaaaya bence ne olursa olsun altı üstü bir kavun değil mi yesin yani nedir 3 Tl ye bile kavun var bence sen eşinin ailesini sevmediğin için her yaptıkları gözüne batıyor şahsen ben hiç problem yapmam yese bayılırım benim kayınpederim yemez
ya 7 yıl nasıl sabrettin.bu konuyu açtıktan sonra sakladım çerezleri inan o kadar yıprandım ki belki 7 yılda ilkkez kp dere ters cevap verdim
onların bi çogunu denedim zaten dediğim gibi tavsiye değil dertleşmek için açtım konuyu iş arıyorum hemde aylardır ama huysuz yeme problemi olan bi çocugu kv istemiyor o çopcuga bir düzen oturmam o çocugu kreşten alacak ve ben işten gelinceye kadar bakacak bir insan bulmam hersey ha diyince olmuyor evde dantel yapıyorum elişi vs elime çok şükür evladıma meyve alacak kadar para geçiyor el elde başbaşda oturmuyorum kapıyı açmadım ve sonuç tüm komşular dekmelerin sesine kapıya çıktı telefonu açmadım diye yaygara kopardılarBen istediğim yere yorum yazancılardan değilim
Muhalefet olmak için asla bir konuda yazmam
Belki bu konuya en çok yazanda benimdir
Çünkü konu sahibinin kayınbabası ve eşi bütün tahammülü mü bitirdi
Senin için adama akıllı mı bilemem ama bir çok tavsiyede bulundum
1-Aldığı özel şeyleri saklamasını
2-Kapıyı onlar gelince açmamasını
3- işe girip çalışmasını
4...... bir sürü şey ama konu sahibi hepsine birşey buldu.
Ha benim yorumlarımı okuyun tamamını sizin adam akıllı tavsiyelerinizi alalım sonrasında
O zaman bir zahmet babasının boğazına dur desinKonu sahibinin kocası kapatmıyormuş neti, kocasının üstüne olduğu için konu sahibi de yapamamış başka yerde yazmıştı.
her zaman belli bir geliş gidiş saatleri var mı gün içinde o saatlerde evde olmasan kapıda kalsınlar istedikleri kadar tekmelesinler en son bir komşu gelir yeter artık der sanırımonların bi çogunu denedim zaten dediğim gibi tavsiye değil dertleşmek için açtım konuyu iş arıyorum hemde aylardır ama huysuz yeme problemi olan bi çocugu kv istemiyor o çopcuga bir düzen oturmam o çocugu kreşten alacak ve ben işten gelinceye kadar bakacak bir insan bulmam hersey ha diyince olmuyor evde dantel yapıyorum elişi vs elime çok şükür evladıma meyve alacak kadar para geçiyor el elde başbaşda oturmuyorum kapıyı açmadım ve sonuç tüm komşular dekmelerin sesine kapıya çıktı telefonu açmadım diye yaygara kopardılar
bakın dışarda yürüyüş vardı kornalar bagrışlar vs zaten kulaklarım iltihap sorunu var başka işle ugraşıyordum duymadım yediğini belki milyon kere yazdımKonu sahibi haklı ama çok pasif
Arkasında şapur şupur kavun yeniliyor fark etmedim diyor
O bahsedilen devasal kabun 5 dk yenilecek birşey değil
Bende kendi hakkımı savunamam ama evladım olsa
Fark ettiğim an baba torununun da canı çekmişti şuradan biraz ona alayım derdim
Yarısını alırdım elinden
pardon da o hanım benim kayınpeder yemez diye yazmak için yazmamış oda gayet belliSizde yani benim kayınpederim yemez demek için mi yazdınız. Ay evet sizin kayınpederiniz yemez konu sahibinin ki yiyor işte. Benim kayınpederim yemez diyerek konu sahibine çok yardımcı oldunuz. Konu sahibide zaten diğer kayınpederler yiyormu yemiyor mu diye bir kamuoyu araştırması yapmak için açtı konuyu zaten... Tee Allahım yaaa
evden iş yapıyorum dantel vs giysilerim zaten kısıtlı satamıyorum o yüzden interneti kapatmak için çok ugraştım ancak benim üstüme değil tv bozulunca alamadık bende kalsın dedim çünkü evde tv yok haber dizi çizgi film izlemek istiyoruz 10 liranın derdine düşmedim kp derin nasip bu nasip demesine kızdımya ben şunu anlamıyorum. ikinci kavunu alacak param yoksa ve çocuğum kavun istiyorsa illa bi işe girip çalışmak da istemiyorsam kısabileceğim herşeyden kısarım. telefonumu satarım, kıyafetlerimi satarım, internet kullanıyosam kapatırım, evden iş yaparım. yaparım yani bişeyler. çocuk için tüm sınırları zorlamayıp 10 liralık kavunun derdine düşmektense bu daha iyi yani.
evden kovdum kapıyı açmadım telefonlara bakmadım 2 yıl küstüm polise bile şikayet etmekle tehdit ettimo zaman tavrını koyacak.
ay ne alakası var ya bu benim fikrim benim kayınpederim yemez ama yese hoşuma gider demek istedim böyle bir problemim olmadığını yazdığım yorumunda buna paralel olduğunu belirttim sizede saygı duymaktan fazlası düşmez konu sahibi rahatsız olursa anlarımda size ne oluyor anlayamadımSizde yani benim kayınpederim yemez demek için mi yazdınız. Ay evet sizin kayınpederiniz yemez konu sahibinin ki yiyor işte. Benim kayınpederim yemez diyerek konu sahibine çok yardımcı oldunuz. Konu sahibide zaten diğer kayınpederler yiyormu yemiyor mu diye bir kamuoyu araştırması yapmak için açtı konuyu zaten... Tee Allahım yaaa
kreş vb. yerlere baktınız mı çalışmak için hem oğlunuzun gözünüzün önünde olur hem çalışmış olursunuzevden iş yapıyorum dantel vs giysilerim zaten kısıtlı satamıyorum o yüzden interneti kapatmak için çok ugraştım ancak benim üstüme değil tv bozulunca alamadık bende kalsın dedim çünkü evde tv yok haber dizi çizgi film izlemek istiyoruz 10 liranın derdine düşmedim kp derin nasip bu nasip demesine kızdım
param yok param kilosu 2 tlya bence ne olursa olsun altı üstü bir kavun değil mi yesin yani nedir 3 Tl ye bile kavun var bence sen eşinin ailesini sevmediğin için her yaptıkları gözüne batıyor şahsen ben hiç problem yapmam yese bayılırım benim kayınpederim yemez
Evet güzel fikir oğlumun kreş de yardımcı bayanların çocukları da oraya geliyordukreş vb. yerlere baktınız mı çalışmak için hem oğlunuzun gözünüzün önünde olur hem çalışmış olursunuz
dedim zatenya 7 yıl nasıl sabrettin.
eşin çok mu baskı yapıyordu sana.
bak konuda seni haklı buldum ben.
ama neden bu kadar pasif durduğunu da anlayamadım.
mesela kp o kavunu aldığında elinden usulunce alsaydın dur ben keseyim ikram edeyim.
birazını saklayacağım çocuğa son paramla aldım filan deseysdin.
bunu diyemezmiydin.
desen napardı kp.üstüne mi yürürdü küfür mü ederdi.
demek istediğim çook sessiz kalmış alttan almışsınız.
ben valla yedirmezdim o kavunu bu açgözlü adama.
alırdım elinden götürürdüm başka yere saklardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?