görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Evet güzel fikir oğlumun kreş de yardımcı bayanların çocukları da oraya geliyordu
benim çalıştığım yerlerde öyleydi kadınlar için iyi oluyor hem çocuğu gözünün önünde iyi bir yer olursa sigortası olur
hem kaynanasının yan dairesine girmekten kurtulur ama şehirde ki kreş imkanlarını bilemem tabii

sabah 7 de de gelebilirler akşam 10 da ansızın geliyorlar

bilmiyorum

param yok param kilosu 2 tl
Bu kavunu yedi gitti vs olayı değil. Yapılan terbiyesizlik. Düşüncesizlik. Ve bu tek bir olay değil 7 sene çekilen bir durum. Bu yüzden ayyy kavun ya üç paralık bişey benim kp yemez zaten yese bayılırım gibi aman ben iyiyim sen düşün kafasındaki düşünceye bu cevabı verseniz ne vermeseniz ne... Yazacak cidden çok şey var. Ben sizi biliyorum eskilerden. Birinin sizi tutup kaldırmasını bekliyorsunuz. Ama o kişi yok. Bırakın kendi kendinize kalkın. İyi olmak kâr etmiyor. Tavrı daha sert koyun. Siz annesiniz. Yapmak zorundasınız. Çaresiz değilsiniz.

sadece suratı düştü ve küstü diğer odaya gitti onlar gittikten sonrada agladı kavun diye

beni kabul ederler mi ki lise mezunuyum ve sadece markette çalıştım
Canım tabi ederler hiç başvurmadın mı? Muhakkak başvur hemen ihmal etme, okullar açılmadan alıyorlar

üff ya ne manyak bi aileye düşmüssün.
niye onların apartmana taşınma planınız var peki.
ne yap et uzaklaş.
evi taşıyın.
senin eğitimin mesleğin var mı.
işe girebilsen iyi olur.inş. denk gelir böyle bir iş.
bak kreş önerisi olmuş.çocuğunu da yanında götürebilirsin.
eğer böyle hizmet işi arıyosan bunu da düşün.
boşanmayacaksan böyle çözüm yolları arayacaksınız.
gerekirse tekrar küsün be.
çekilir mi bu rezillik.

bi kavunu yedirince super anne olunuyo yani

sadece suratı düştü ve küstü diğer odaya gitti onlar gittikten sonrada agladı kavun diye
Bak sen ve eşin pasif oldugunuz için çocuğun bile tepki vermemiş, benim oğlan olsa çat çat söyler, benim gibi :) güçlü kararlı ol çocuğun için.
Sen eşine ilk önce ailesi için rest çek ev mev kenarda dursun en önemli acil konun bu şu an.

beni kabul ederler mi ki
Kendine güven azcık iş görüşmesine de bu düşünceyle gidersen etmezler, aşçı olarak da başvurabilirsin, yardımcı anne çocukların tuvalete yardım ediyor oraları temizliyor falan

eşimle çok büyük sorunlar yaşadık daha yeni yeni huzur bulabiliyoruz aramızı düzeltiyoruz boşanamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…