benim çalıştığım yerlerde öyleydi kadınlar için iyi oluyor hem çocuğu gözünün önünde iyi bir yer olursa sigortası olurEvet güzel fikir oğlumun kreş de yardımcı bayanların çocukları da oraya geliyordu
sabah 7 de de gelebilirler akşam 10 da ansızın geliyorlarher zaman belli bir geliş gidiş saatleri var mı gün içinde o saatlerde evde olmasan kapıda kalsınlar istedikleri kadar tekmelesinler en son bir komşu gelir yeter artık der sanırım
ben asıl sorumun cevabını alamadım şimdi böyle yakın olmamanıza rağmen dünya sorun var evlerinin altındaki eve yerleşirseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz
bilmiyorumher zaman belli bir geliş gidiş saatleri var mı gün içinde o saatlerde evde olmasan kapıda kalsınlar istedikleri kadar tekmelesinler en son bir komşu gelir yeter artık der sanırım
ben asıl sorumun cevabını alamadım şimdi böyle yakın olmamanıza rağmen dünya sorun var evlerinin altındaki eve yerleşirseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bu kavunu yedi gitti vs olayı değil. Yapılan terbiyesizlik. Düşüncesizlik. Ve bu tek bir olay değil 7 sene çekilen bir durum. Bu yüzden ayyy kavun ya üç paralık bişey benim kp yemez zaten yese bayılırım gibi aman ben iyiyim sen düşün kafasındaki düşünceye bu cevabı verseniz ne vermeseniz ne... Yazacak cidden çok şey var. Ben sizi biliyorum eskilerden. Birinin sizi tutup kaldırmasını bekliyorsunuz. Ama o kişi yok. Bırakın kendi kendinize kalkın. İyi olmak kâr etmiyor. Tavrı daha sert koyun. Siz annesiniz. Yapmak zorundasınız. Çaresiz değilsiniz.param yok param kilosu 2 tl
paranız yoksa diyebilecek birşeyim yok tabii olan olmuşparam yok param kilosu 2 tl
sadece suratı düştü ve küstü diğer odaya gitti onlar gittikten sonrada agladı kavun diyeAklıma geldi .Kışın kv hasta olduğunda 2 hafta bende kaldı.Canının istediği bir şey var mı dediğimde beni meyvasız bırakma ,yemeği canım istemiyor dedi.Ben de kavun ve kiraz aldım,kavunun yarısını doğrayıp verdim,kızım ben de yiyeceğim dedi.O da kavunu çok sever.(3,5 yaşında)Ona da dilim verdim,bir iş için dışarıya gitmem gerekti,döndüğümde kızım; anne babaannem kavunun hepsini yedi dedi,olsun kızım yesin yine alırız dedim.Kavun az gelmiş,geride kalanını da yemiş.Ama hepsini yedi dedi,babaannesine kızdı.Akşam eşim geldiğinde babasına da babaannem kavunu hepsini yedi dedi,babası da aynı şeyi söyledi,biz yeniden aldık,gülerek karşıladık,gücümüz vardı aldık.Şimdi değineceğim biz güldük ama o yaştaki çocuğun bile tuhafına gitmiş,hepsini yemesinden rahatsız olmuş,sizin oğlunuz dedesi yerken neredeydi,ben de yiyeceğim demedi mi?Dedesine bizim kızda olduğu gibi kızdı mı?Yanında konuşuldu mu?Sizin psikolojiniz nasıl bozulmuşsa,biz çocuk diyoruz ama Onların da duyguları var,herşeyin farkındalar,inşallah çocuğunuzun psikolojisi bozulmaz.
başka şehre taşınma olanağınız var mıbilmiyorum
beni kabul ederler mi ki lise mezunuyum ve sadece markette çalıştımEvet güzel fikir oğlumun kreş de yardımcı bayanların çocukları da oraya geliyordu
teklif geldi eşime ama eşim korktu ve cesaret edemedi o fırsatı da kaçırdıkbaşka şehre taşınma olanağınız var mı
keşke gitseymişsiniz başka şehirde en azından huzur bulabilirdinizteklif geldi eşime ama eşim korktu ve cesaret edemedi o fırsatı da kaçırdık
Canım tabi ederler hiç başvurmadın mı? Muhakkak başvur hemen ihmal etme, okullar açılmadan alıyorlarbeni kabul ederler mi ki lise mezunuyum ve sadece markette çalıştım
yardımcı anneler var temizliği çocukları yemeğini falan hazırlıyorlarbeni kabul ederler mi ki lise mezunuyum ve sadece markette çalıştım
üff ya ne manyak bi aileye düşmüssün.dedim zaten
ogluma hamileyken eşim bana sofrada yemek uzattı diye olay çıkaran bana vurmaya kalkan bir adam bu eşimle birbirlerine girmişlerdi eşim beni de alıp ordan çıkmıştı çıkarken ben sargozdan vazgeçmem demişti o zaman tam 3 ay hiç konuşmadık ama neler var neler eşim de bunaldı bende herşeyi denedik
beni kabul ederler mi kikreş vb. yerlere baktınız mı çalışmak için hem oğlunuzun gözünüzün önünde olur hem çalışmış olursunuz
bi kavunu yedirince super anne olunuyo yaniKadın bir hafta eve para girmeyecek diyor. Çocuğun canı çekmişti almış son parasına. Hepimiz övünürüz anne babamızla yemedi yedirdi diye. Oldu konu sahibinin işi gücü yok yemesin çocuğuna da yedirmesin kp yedirsin
Bak sen ve eşin pasif oldugunuz için çocuğun bile tepki vermemiş, benim oğlan olsa çat çat söyler, benim gibi :) güçlü kararlı ol çocuğun için.sadece suratı düştü ve küstü diğer odaya gitti onlar gittikten sonrada agladı kavun diye
tamam bakacagımCanım tabi ederler hiç başvurmadın mı? Muhakkak başvur hemen ihmal etme, okullar açılmadan alıyorlar
Kendine güven azcık iş görüşmesine de bu düşünceyle gidersen etmezler, aşçı olarak da başvurabilirsin, yardımcı anne çocukların tuvalete yardım ediyor oraları temizliyor falanbeni kabul ederler mi ki
eşimle çok büyük sorunlar yaşadık daha yeni yeni huzur bulabiliyoruz aramızı düzeltiyoruz boşanamıyorum daBak sen ve eşin pasif oldugunuz için çocuğun bile tepki vermemiş, benim oğlan olsa çat çat söyler, benim gibi :) güçlü kararlı ol çocuğun için.
Sen eşine ilk önce ailesi için rest çek ev mev kenarda dursun en önemli acil konun bu şu an.
Hemen bugün çık erteleme lütfentamam bakacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?