Eee bende tüm tavsiyelerimi yaptıktan sonraTuhaf geliyor ama yer 5 dakikada adam 120 kilo bir pis boğaz gördüm öyle yiyeni. İnsan yasamayınca anlamıyor.
Sizin tavsiyelerinizi yapmam demiyor konu sahibi hepsini denedim diyor, iş hala bakıyormuş kreşten çıkınca çocuğa bakacak biri lazım diyor.
Ay hepsini okudum bence siz okuyunEee bende tüm tavsiyelerimi yaptıktan sonra
Ona sordum zaten bunların hepsine yok dedin
Planın ne yapmak istediğin şey ne diye sordum
İş bakıyorumdan önce çalışıp kayınbabama para yediremem demişti
Bence yorumların tamamını okuyun
acaip sinir oldum size.kiytirik bi kavun yada oncesinde abur cubur kuruyemis.nedir bu kiyimsizlik.uc kurusluk sey.3yasindaki cocuk surekli kavun istemez istesede avutulur.sen vermezsen allahda sana vermez
Kadın bir hafta eve para girmeyecek diyor. Çocuğun canı çekmişti almış son parasına. Hepimiz övünürüz anne babamızla yemedi yedirdi diye. Oldu konu sahibinin işi gücü yok yemesin çocuğuna da yedirmesin kp yedirsinacaip sinir oldum size.kiytirik bi kavun yada oncesinde abur cubur kuruyemis.nedir bu kiyimsizlik.uc kurusluk sey.3yasindaki cocuk surekli kavun istemez istesede avutulur.sen vermezsen allahda sana vermez
tamamını okudun mu konunun.acaip sinir oldum size.kiytirik bi kavun yada oncesinde abur cubur kuruyemis.nedir bu kiyimsizlik.uc kurusluk sey.3yasindaki cocuk surekli kavun istemez istesede avutulur.sen vermezsen allahda sana vermez
ya ben şunu anlamıyorum. ikinci kavunu alacak param yoksa ve çocuğum kavun istiyorsa illa bi işe girip çalışmak da istemiyorsam kısabileceğim herşeyden kısarım. telefonumu satarım, kıyafetlerimi satarım, internet kullanıyosam kapatırım, evden iş yaparım. yaparım yani bişeyler. çocuk için tüm sınırları zorlamayıp 10 liralık kavunun derdine düşmektense bu daha iyi yani.
Ayhhh bölünerek çoğalıyorsunuz okuyun azcık kadın zaten çalışmak istiyor ay lütfen okuyunda yazın.
kadın donuna kadar satsa kp için satmış olur gene.okuduysanız kp duracak gibi görünmüyor.Kaldı ki birçok ülkede insanlar böyle gıdım gıdım hesaplayarak kendilerine aile kurabiliyorlar.kişiler çocuklarının rızkını başkasından istemiyorsa, kimseye yük olmuyorsa, asgari düzeyde de çocuklarına yetebiliyorsa kendi tercih ettikleri bir hayatı yaşıyorlardır.kp'i de hesaba katarak hayat kurmak mecburiyetinde değil ki kimse.çocuğum aç bakamıyorum dememiş kadın, yemiyoruz yediriyoruz demiş.gayet iyi bir anne bence.ya ben şunu anlamıyorum. ikinci kavunu alacak param yoksa ve çocuğum kavun istiyorsa illa bi işe girip çalışmak da istemiyorsam kısabileceğim herşeyden kısarım. telefonumu satarım, kıyafetlerimi satarım, internet kullanıyosam kapatırım, evden iş yaparım. yaparım yani bişeyler. çocuk için tüm sınırları zorlamayıp 10 liralık kavunun derdine düşmektense bu daha iyi yani.
çalışmış daha önce bu sefer daha rahat davranıyorlarmış.borç deyip çalıştığı parayı alıyor vermiyorlarmış.konu sahibi genede iş arıyormuş.bulunca çalışacakmış.e çalışsın ablacım o zaman allah allah. 50 sayfa yorum var hepsini mi okuycam.
ben ne dedim ki? alternatifleri sıraladım. ilk alternatif çalışmak. çalışmak isteyip de çalışamıyor mu? o zaman başka şeylerden kısarım dedim.
denemeye deger eşim de dedi aynınıCanım benim duâ arkadaşım önce hemen yazayım kimseye kızıp kusup gitme artık biliyorsun burası KK burda her türlü yorum olur...
Sadece ilk sayfayı okudum düzeltme yapmışsın anladım kii yine enteresan yorumlar gelmiş....
Seninkiler zaten bi tuhaflar az buçuk hatırlıyorum daha önce ki konularını...
Gerçekten çok görgüsüzce bir davranış kp nin yaptığı...
Çok çirkin dusuncesiz adam o evde küçük bir çocuk olduğunu bildiği halde kii farketmez diğer ev halkını da düşünmesi gerekiyordu...
Haklısın onlara sinir olmakta...
Ama sen kactikca cekiyorsun onları acaba yöntem mi degistirsen....
Hani deli deliyi görünce misali....
Hergün srn mi gitsen ne var ne yok yesen icsen oğlan ortalığı dagitsa sonra öylece bırakıp evine gitsen sen onları biktir azıcık....
Edebini bozmadan kavga etmeden git hergün gitt azcık tahammül et bakalım nasıl olacak.....
S Sargoz
kadın donuna kadar satsa kp için satmış olur gene.okuduysanız kp duracak gibi görünmüyor.Kaldı ki birçok ülkede insanlar böyle gıdım gıdım hesaplayarak kendilerine aile kurabiliyorlar.kişiler çocuklarının rızkını başkasından istemiyorsa, kimseye yük olmuyorsa, asgari düzeyde de çocuklarına yetebiliyorsa kendi tercih ettikleri bir hayatı yaşıyorlardır.kp'i de hesaba katarak hayat kurmak mecburiyetinde değil ki kimse.çocuğum aç bakamıyorum dememiş kadın, yemiyoruz yediriyoruz demiş.gayet iyi bir anne bence.
çalışmış daha önce bu sefer daha rahat davranıyorlarmış.borç deyip çalıştığı parayı alıyor vermiyorlarmış.konu sahibi genede iş arıyormuş.bulunca çalışacakmış.
bu konuyu açtıktan sonra sakladım çerezleri inan o kadar yıprandım ki belki 7 yılda ilkkez kp dere ters cevap verdimkp izinsiz dolabı açmakla başta kaybetti . yalnız sizin de dediğiniz gibi yılların birikimi size fazla sinirlilik katmış. hem de bu sinir sizi yiyor şuan . önce sakin olun . yanlış anlamazsanız farkettiğim bir kaç noktayı yazıcam. kp ler gelince evdeki çerezleri saklıyordum demişsiniz böyle ev sahibi olunmaz . siz biraz fazla sakınıyorsunuz . bir de kp e karşı davranışınız hoş değil. onun huyunu biliyorsunuz . ya öncesinde el atıp bir miktar kavun ayıracaksınız ya da sonrasında o şunundu lafını yapmayacaksınız bana kalırsa . bir de eşinize ailen her şeyi yiyor demeniz kırıcı . empati yapın . siz olsanız anne babanıza öyle dense üzülmez misiniz? fani bir dünya . eşinizde bu tip konularda kırgınlık yapmamalısınız. biraz hoşgörün.
ya bence ne olursa olsun altı üstü bir kavun değil mi yesin yani nedir 3 Tl ye bile kavun var bence sen eşinin ailesini sevmediğin için her yaptıkları gözüne batıyor şahsen ben hiç problem yapmam yese bayılırım benim kayınpederim yemezdün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
EDİT :Yanlış anlaşıldıgım ,kalbim sorgulandıgı için konumu düzeltmem gerekti 7 yıldır devam eden bir sorun bu yani tek kavun değil kp derim 52 yaşında çalışabilecek durumda cebinde parası olan saglıklı bir adam ama sadece kendi yer
Buraya öneri de almak için yazmadım adı üstünde bdv sadece derdimi anlatmak için yazdım çünkü yanımda kimsem yok
her seferinde susturuldum neymiş kp der oglunun evine gelmeyecekmiymiş ama kendileri her fırsatta kop kv yi yererler (bunu forumdakiler için demiyorum )
o kadar doldum ki yazmak istedim sadece
oglum 3 yaşında canı kavun çekti bende akşam üstü çıkıp son parama kavun aldım geldim o arada kp geldi ve tek başına yedi dolabımı açıp
ve ogluma dünden beri kavun alamayacagımı anlatmaya çalışıyorum çünkü son paramı dün harcadım eşim de de sadece 1 haftalık dolmuş parası var ne diyebilirim
bakın insanız yokluk da varlık da bizim için bugün olur yarın olmaz eşim haftalık sistemiyle çalışiyor haftalık 400 tl önceden de 200 tl miz vardı kira fatura ve pazara borca gitti ne yapabilirim
buraya sıkıntımı paylaşacak kimse olmadığı için yazdım sorun kavun değil 7 yıldır o kadar çektim ki bu insanlardan arkamda duran kimsem yok işim yok 3 yaşında bir çocuk ne yapabilirim o kadar üstüme gelinip günahım alındı ki tutmaya çalıştıgım gözyaşım aktı sonunda yaşamadan bilemezsiniz ALLAH kimseye kötü şeyler yaşatmasın zaten
dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
EDİT :Yanlış anlaşıldıgım ,kalbim sorgulandıgı için konumu düzeltmem gerekti 7 yıldır devam eden bir sorun bu yani tek kavun değil kp derim 52 yaşında çalışabilecek durumda cebinde parası olan saglıklı bir adam ama sadece kendi yer
Buraya öneri de almak için yazmadım adı üstünde bdv sadece derdimi anlatmak için yazdım çünkü yanımda kimsem yok
her seferinde susturuldum neymiş kp der oglunun evine gelmeyecekmiymiş ama kendileri her fırsatta kop kv yi yererler (bunu forumdakiler için demiyorum )
o kadar doldum ki yazmak istedim sadece
oglum 3 yaşında canı kavun çekti bende akşam üstü çıkıp son parama kavun aldım geldim o arada kp geldi ve tek başına yedi dolabımı açıp
ve ogluma dünden beri kavun alamayacagımı anlatmaya çalışıyorum çünkü son paramı dün harcadım eşim de de sadece 1 haftalık dolmuş parası var ne diyebilirim
bakın insanız yokluk da varlık da bizim için bugün olur yarın olmaz eşim haftalık sistemiyle çalışiyor haftalık 400 tl önceden de 200 tl miz vardı kira fatura ve pazara borca gitti ne yapabilirim
buraya sıkıntımı paylaşacak kimse olmadığı için yazdım sorun kavun değil 7 yıldır o kadar çektim ki bu insanlardan arkamda duran kimsem yok işim yok 3 yaşında bir çocuk ne yapabilirim o kadar üstüme gelinip günahım alındı ki tutmaya çalıştıgım gözyaşım aktı sonunda yaşamadan bilemezsiniz ALLAH kimseye kötü şeyler yaşatmasın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?