görgüsüzlük sinirden ölüyorum

S Sargoz lütfen konunu kapattır, dertlesmek için açtın dert sahibi oldun..
Sana özelden bir iş yazıcam ablamda başvuracak ona, çalışma saati olarak uygunmuş

Eee bende tüm tavsiyelerimi yaptıktan sonra
Ona sordum zaten bunların hepsine yok dedin
Planın ne yapmak istediğin şey ne diye sordum
İş bakıyorumdan önce çalışıp kayınbabama para yediremem demişti
Bence yorumların tamamını okuyun

Ay hepsini okudum bence siz okuyun

canım seni çok iyi anlıyorum böyle seyleri bende hiç sevmem daha böyle birsey basıma gelmedi yeni evliyim ancak bende gelen misafirin dolabı açmasını dogru bulmam bende kimsenin dolabını acmam ama malesef herkes bunu düşünemiyor. Onlara duydugun rahatsızlıgı göstermek için sende al oglunu git oraya dolabı aç al ye ogluna yedir bir kaç defa sinir olup bir daha yapmazlar

acaip sinir oldum size.kiytirik bi kavun yada oncesinde abur cubur kuruyemis.nedir bu kiyimsizlik.uc kurusluk sey.3yasindaki cocuk surekli kavun istemez istesede avutulur.sen vermezsen allahda sana vermez

acaip sinir oldum size.kiytirik bi kavun yada oncesinde abur cubur kuruyemis.nedir bu kiyimsizlik.uc kurusluk sey.3yasindaki cocuk surekli kavun istemez istesede avutulur.sen vermezsen allahda sana vermez
Kadın bir hafta eve para girmeyecek diyor. Çocuğun canı çekmişti almış son parasına. Hepimiz övünürüz anne babamızla yemedi yedirdi diye. Oldu konu sahibinin işi gücü yok yemesin çocuğuna da yedirmesin kp yedirsin

tamamını okudun mu konunun.
konu sahibi durumunu elli defa izahat etti.
konusahibine kıyımsız diye ithamda bulunacağına açgözlü kp dere bikaç kelime etseydin keşke.
torununun rızkını yiyen adama acımak ta nedir yahu.
zıkkımın kökünü yesin 50 yaşındaki adam.

ya ben şunu anlamıyorum. ikinci kavunu alacak param yoksa ve çocuğum kavun istiyorsa illa bi işe girip çalışmak da istemiyorsam kısabileceğim herşeyden kısarım. telefonumu satarım, kıyafetlerimi satarım, internet kullanıyosam kapatırım, evden iş yaparım. yaparım yani bişeyler. çocuk için tüm sınırları zorlamayıp 10 liralık kavunun derdine düşmektense bu daha iyi yani.

Ayhhh bölünerek çoğalıyorsunuz okuyun azcık kadın zaten çalışmak istiyor ay lütfen okuyunda yazın.

Ayhhh bölünerek çoğalıyorsunuz okuyun azcık kadın zaten çalışmak istiyor ay lütfen okuyunda yazın.

e çalışsın ablacım o zaman allah allah. 50 sayfa yorum var hepsini mi okuycam.

ben ne dedim ki? alternatifleri sıraladım. ilk alternatif çalışmak. çalışmak isteyip de çalışamıyor mu? o zaman başka şeylerden kısarım dedim.

kadın donuna kadar satsa kp için satmış olur gene.okuduysanız kp duracak gibi görünmüyor.Kaldı ki birçok ülkede insanlar böyle gıdım gıdım hesaplayarak kendilerine aile kurabiliyorlar.kişiler çocuklarının rızkını başkasından istemiyorsa, kimseye yük olmuyorsa, asgari düzeyde de çocuklarına yetebiliyorsa kendi tercih ettikleri bir hayatı yaşıyorlardır.kp'i de hesaba katarak hayat kurmak mecburiyetinde değil ki kimse.çocuğum aç bakamıyorum dememiş kadın, yemiyoruz yediriyoruz demiş.gayet iyi bir anne bence.

çalışmış daha önce bu sefer daha rahat davranıyorlarmış.borç deyip çalıştığı parayı alıyor vermiyorlarmış.konu sahibi genede iş arıyormuş.bulunca çalışacakmış.

denemeye deger eşim de dedi aynını

çalışmış daha önce bu sefer daha rahat davranıyorlarmış.borç deyip çalıştığı parayı alıyor vermiyorlarmış.konu sahibi genede iş arıyormuş.bulunca çalışacakmış.

o zaman tavrını koyacak.

bu konuyu açtıktan sonra sakladım çerezleri inan o kadar yıprandım ki belki 7 yılda ilkkez kp dere ters cevap verdim

ya bence ne olursa olsun altı üstü bir kavun değil mi yesin yani nedir 3 Tl ye bile kavun var bence sen eşinin ailesini sevmediğin için her yaptıkları gözüne batıyor şahsen ben hiç problem yapmam yese bayılırım benim kayınpederim yemez

Allah onlari islah ve sizden tez vakitte uzak etsin. Bu insalardan nefret geldi. 2 kurusa goz diken dusuncesiz arsiz sürüsü doldu her yer. Kimseye sabretmek zorunda degilsin. Bidaha böyle bisi oldugunda önünden cekip al. Sadece goz hakki miktarını önüne koy. Kendini topla dik dur. Kocan da ailesinin kölesi olmasin biraz hakkaniyetli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…