31 ve sanırım çocuk benden küçükkac yasindasin
sormadinmi yasini??? bu zamanda gorucu usulumu kaldi allah askina:) tanis ama degerlendir31 ve sanırım çocuk benden küçük
boya tabi süslen gitkac yasindasin
Kızlar benim kendime güvenim yok.
Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim(niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı . Bende güzel sayılırım süslenince yoksa tırt . Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim ) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten
Bakımlı olmaya çalışıyorum ama ne kadar bakımlı olsamda o beyazlar bigün görünüyor. Yakışıklı olduğunu hissettiremmeye çalışırım. Bunca yıldır görücü geliyor hep benden kısa, çirkin yada orta haldekiler geldi ilk defa bu kadar yakışıklı biri geldi bende şaşırdım :)Her zaman için bakımlı ol sende kendin için ozguveninin tam olması için iyi hissetmek icin . adama da belli etme çok yakışıklı diye düşündüğünü kendini bisey sanmasin
Bakımlı olmaya çalışıyorum ama ne kadar bakımlı olsamda o beyazlar bigün görünüyor. Yakışıklı olduğunu hissettiremmeye çalışırım. Bunca yıldır görücü geliyor hep benden kısa, çirkin yada orta haldekiler geldi ilk defa bu kadar yakışıklı biri geldi bende şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?