görücü mevzusu :) :(

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar benim kendime güvenim yok .
Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim (niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı . Bende güzel sayılırım süslenince yoksa tırt . Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim ) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten

Mesela şimdi kalkıp saçımı boyayacam çocuk saçlarımdaki aklari görmesin diye

Belki o da her zaman o kadar yakışıklı değildir... Takma bunları tabii ki özen göster sadece yarın değil her zaman. Ama önce kendin için bakımlı olman lazım

ya kendini sevmekle baslar hersey.. kimse mükemmel degil ki, bosversene yakisikliysa yakisikli nolmus yani.. sen de bakinca kendine güzelsen hep bak kendine :) Rabbim hayirlisini versin de sen daha bulusmadan yarin bi gün evlenince psiman olup olmamasini düsünmeye baslama simdiden.. bosver seni seven böyle sevsin :)

ya aşkım ne kadar yakışıklı olursa olsun karakterine bak sen ve kendine güven ya kim ki o allasen

Esim de gorunus olarak benden cok cok daha iyi ama ne yapalim sevmis adam

Annem bile diyor damadim kizimdan guzel diye ama esim icin bu hic onemli degil. Onemli olan biz cok iyi anlasiyoruz, birbirimizi cok iyi anliyoruz. Hersey gorunus degil.

Her zaman için bakımlı ol sende kendin için ozguveninin tam olması için iyi hissetmek icin . adama da belli etme çok yakışıklı diye düşündüğünü kendini bisey sanmasin
Bakımlı olmaya çalışıyorum ama ne kadar bakımlı olsamda o beyazlar bigün görünüyor. Yakışıklı olduğunu hissettiremmeye çalışırım. Bunca yıldır görücü geliyor hep benden kısa, çirkin yada orta haldekiler geldi ilk defa bu kadar yakışıklı biri geldi bende şaşırdım :)

Ben, her zaman kisinin kendini rahat hissettigi sekilde davranmasi taraftariyim.
Aksi halde, oyle ya da boyle zaten gercek olan su yuzune cikar.
Belki bir gun belki bir yil.
Ki, sure uzadikca agirlikta artar.
O yuzden, ailenle nasil isen oyle davran, giyin.

Ayrica, nedn fiziki ozelliklerinizi karsilastiriyorsun?
Oysa bende asla “guzel” olarak nitelendirilebilecek bir kisi degilim fakat daima karsimdakini en kotu ihtimal kendimle es deger gorurum.
Dusunceler, hayaller vb cok daha onemlidir, insani yukselten, degerine deger katanda onlardir.

sen her halini begen bakımlı ol kilo probleminde varsa kendin için kilo ver bence.
uyandıgımızda ve dışarı cıkarken iki ayrı foto ceksek farkı hepimiz görürüz
biraz allık ve rimelle daha iyi göründügümüz doğru ama aşk dış görünüşe bakmıyo tabii.
hem seni hem gelen cocugu merak ettim dogrusu

Şu mesajına kadar, insanları değerlendirken dış görünüş önemlidir ama sevmek için önkoşul ya da zaruret değildir diyecektim , hatta çocuk beğenmese numaranı alıp görüşme imkanı yaratılmazdı, bir şekilde mazeret bulunurdu diyecektim AMA hem kendime özgüvenim yok, hem benden daha kısa, çirkin,vasatlar geldi dediğin anda senin tamamıyle FİZİKSEL tabulu biri olduğuna kanaat getirdim.ÖZGÜVEN saçının boyasından geçmez, o iyi hissettirir, bence sen kişiliğinle parla

cnm konun heyecanlandırdı beni neden boyle düşünüyorsun saclarını boyarsın selülit dediğin herkeste var merak etme kalpler bir olsun, sorunlar boyle büyütülecek seyler değil . erkekler ay senin sacın boyle ay selulitin varmış demezler kendine güven hadi bakalım hayırlısı ins

Saçlarını boya hatta git değişik bi şekle sok ne bilim ombre falan yaptırabilirsin,dişçi randevusu al. Zamanın bolsa spor salonuna yazıl(benimde koca popom var ve nedense spor salonu hiç işime yaramıyor ama neyse).
Hem bunları kendin için yap ablacım o seni öyle beğensin süslü görsün diye değil sen kendini iyi mükemmel hisset diye yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…