görücü mevzusu :) :(

Ya sen çok tatlısın amaa:)) önemli olan.iç guzellik gorebildimi dogalligini iç guzelligini merak ettim noldu

Amiiinn inşallah Allâh iyileriyle karsilastirsin seni

Olduğun gibi ol beğenmezse beğenmesin. O da çok yakışıklıysa herkesin bir kusuru var onun da vardır önemli olan kafaların uyması.

Hayallerindeki insan istemekle çıkmaz. Aramakla da bulunmaz. Ama inşallah en kısa zamanda mutlu olursun.

Doğru kişiyle evlenince, hayat daha güzel oluyor.

Kac yasindasin ?

31 ve sanırım çocuk benden küçük

Merak etme sen eger mahalle teyzeleri ayarladiysa cocuk yasinida biliyordur senle alakali gereken on bilgiyi almistir neden bu kadar panik oluyorsun ki. Ayrica o kadar yakisikli diye tabir ettigi adam hala teyzelerin araciligiyla kiz bulmaya calisiyorsa inan oyle gorundugu kadarda muhtesem olmayabilir. Bence hic sac boyama islerine girme giyin suslen ozen kendine tabiki ama oldugun gibi davrna yani. Sen saniyormusunki sabah uyandiginda oyle yakisikli uyaniyor o adam.
Kendine guven 31 yasindasin ne bu haller.

ben eşimi ilk facede gördüm farkliydı orda
oda beni facede gördü hoşuna gitmiş bende farkliymişimm
ee sonrada görmeye geliyo ilk defa evime.. ben bakiyorum eşime oda bana bakiyor göz göze gelmekten çekiniyorum.. sorada mutfakta görüştük ne konuşacagi bilemedim
ertesi gün sora kahvaltıda buluştuk... ben çok çekindim vallaa.. o gün elimizi tuttuk ben tutmak istemedim düşecem diye mecbur tuttum ona olaylar cabuk gelişti bi bakmişiz aşık olduk birbirmize.. 10 ay içinde evlendim eşimle
ya işte böle. görüşün bakalım. beraber yemege çikin.. inşallah evlilikle sonuçlanir:)

maşallah hergün ugrasıyor musunuz bunlarla
ben direkt yüzümü yıkar dişimi fırcalar sacımı toplar cıkarım :)

biz de facede tanıstık

Ay Allah iyiliğini versinkafana çok takma bakımlı git ve kendine güvendiğini belli et,ve ilk fırsatta diş doktorundan randevu al.Bazı insanlar evlenince güzelleşiyor belki Sendede öyle olur.

aaa nie bitirdin canım yaaa

aaa nie bitirdin canım yaaa
canım 1 defa buluştuk görüşmemiz iyi geçti, sabahları bayağı mesajlaşıyorduk ,3 gün falan böyle sürdü bigün baktım ne mesaj atıyor ne bişey diyo işi çok yoğunmuş o yüzden mesaj atamamış arayamamış bende zaten olabileceğini düşünmediğim için bitirdim

Reactions: lra
tatlım belki gercekten yogundur yada bi sorunu falan vardır neden olamayacagını düsündünki keske fevri davranmasaysın hayırlısı hakkında cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…