görücü mevzusu :) :(

Görüşünce bu düşüncelerini kendisine de açık açık güzelce söyle bence kendine güvenine açıksözlülüğüne hayran kalır böyle bi dert de ortadan kalkmış olur sen kendinle dalga geçebiliyorsan kimse dalga geçmeye tenezzül edemez bunu unutma

belki damat adayı da pek yakışıklı değildi de en bakımlı haliyle geldi
şaka bir yana
saç hallolunacak bir şey istediğiniz şekil renk kesim boya yapın
hatta kına bile yapabilirsiniz içine farklı şeyler yaparak farklı tonlar oluyor
popo konusunda burada birçok başlık var kalça basen küçültme adına
zaten hareketlerle selülitte azalıyor yağlarla masajlarla desteklersiniz
yeter ki isteyin
ha bunları o damat adayı için değil kendiniz için yapın

E iyide o beyazlar suan olmasada ilerde illaki cikacak hatta ondada beyazlar olacak... sacinin boya olmasi seni yapay yapmaz sactaki beyaz da insani bakimsiz yapmaz... yarin bulusacaksiniz belki bir sözü yakışıklılıgini silip atacak gozunden .... sen kendine guvenini kaybetmede sırf yakısikli diye

Bence doğal halınle gıt .Ben olsam öyle yaparım benı beyenen boyle beyendın .Hersey abartısız olmalı bır gozlerıne surme cek birde allık bıttı.

Ben merak ettim hic duymamistim boyle birsey cocuk geldi iceri bulusalim dendi begenmeseydin ne olucakti.

Bırde boyle gorusme ılk defa duydum .Neden evde bulusuldu sulalecek .Neden dısarıda cocukla basbasa degıldınız.Tuhaf geldı .Ilk gunden oglanın eve gelmesı falan hanı cocuk hıc utanmadı mı ?

Canim once dislerinde ne problem var bilmiyorum ama kendin icin işe ilk dislerinden başla,
Saclarini boyarsin buna bu kadar takilma..Hersey gelip gecicidir,insallah hayirlisi olur hakkinda..
Yarin icin bol sans

Hiç öyle dusunme bakımlı halıne asık olsunda sonradan askla goturur o işi

İyide huyu n iyiyse anlasiyorsa evlendiginde cokta memnun olur o sekilde dusunme selulit zayiflar spor yaparsin olmaz sacta bir tup boyaya bakar

Hiç öyle dusunme bakımlı halıne asık olsunda sonradan askla goturur o işi
ne yapacak altı üstü makyaj yapacak giyinecek sanki bambaşka biri olacak çok az bişey farkeder makyaj yapayım derken yüzmü değişiyo anlamadımki hem iş ilerde böyleye kalırsa kendisi kendine baksın çorabını bile bulamaz

Makyajdan makyaja cook sey değişiyor . Tabı yapmasını bılene , yapsın gıt gıde azaltır olmadı :)) İlk goruntu onemlıdır .

Makyajdan makyaja cook sey değişiyor . Tabı yapmasını bılene , yapsın gıt gıde azaltır olmadı :)) İlk goruntu onemlıdır .
ben buluşurken profesyonel makyaj yaptırmıştım gidip m.a.c mağazasında bide yeni kıyafetler asla evdekilerle olmaz diyeşimdi umrumda degıl

ben buluşurken profesyonel makyaj yaptırmıştım gidip m.a.c mağazasında bide yeni kıyafetler asla evdekilerle olmaz diyeşimdi umrumda degıl

Adamına gore degısır sacımı topuz yapıp gıttıgımde oldu , gece bulustumm goz gozu gormuyor ama kac kat pudra fondoten surdum hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…