görücü sorunsalı yardımm ???

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar iş yerindeki bir abla birinden bahsetti. beni görmüş iş yerinde beğenmişler. yenge ve abi beğenmiş. abisi kardeşine düşünmüş. kardeşi burada yaşamıyor. özel şirkette çalışıyormuş. yurt dışına gidip geliyormuş. 1 ay önce abla bana dedi görüşürmüsün diye. bende şu an düşünmüyorum dedim. bir ay geçti aradan. yengesi gelip konuşmak istemiş ablaya direk konuya girsem demiş. abla da sen bilirsin demiş. tabi bu arada abla sürekli görüş görüş çok iyidir diye aklıma girdi.

yengesi geldi tanıştık çok tatlı biri sevdim. tanıştıktan sonra ablaya tatlı kız işte kaynım gelince görüşmek isterse görüşürler anlaşırlarsa olur demiş. aradan 2 hafta geçti. abla dedi ki yurtdışından gelmiş yakında buraya gelecekmiş görüşücek misin. bende biraz düşünüyim dedim. abla ertesi gün sordu. tamam dedim görüşiyim.
ne zaman gelicekmiş diye sordum merak ettim. o da tamam sorayım dedi. sen de olsan yanımızda dedim. o da olur dedi biraz oturur kalkarım dedi. onu bile ayarladık düşünün.

sonra da 3 gün oldu abla bana hiçbişey demedi konusunu dahi açmadı. annem doğulu demiştim. onun detayını sordu. doğulu ama istanbulda büyümüş dedim. e öyle desene dedi. doğulu diyince korkuyo herkes dimi dedim ama alakası yok. e yani öyle deme dedi.

bana biraz annem doğulu diye sanki caydılar gibi geldi çünkü abla mutlaka bişey derdi. yani kadına da demiştim. sizce napıyim bu durumda? sessiz kalmaya devam mı ediyim? yada direk vazmı geçtim desem. aslında sonradan görüşmekte istemiştim.

Durum böyle olduğu için görüşmek istiyosun sen. Önce istemiyorum demişsin olmayınca tatlı geliyor şuan sana ama sırf bunun için cayacaklarsa uzak dursunlar zaten

Durum böyle olduğu için görüşmek istiyosun sen. Önce istemiyorum demişsin olmayınca tatlı geliyor şuan sana ama sırf bunun için cayacaklarsa uzak dursunlar zaten

başta istemedim evet. ama yenge geldikten sonra hoşuma gitti. abla da o ara ikna etti açıkçası. görüş görüş diye. belkide böyle olduğu içindir şu an bozulmam

Damat adayı beğenmemiş olabilir, ya da doğu-batı ayrımı yapmışlardır farzedin. Bence hiçbir şey sormayın, böyle bir şeyin konusu bile geçmemiş gibi davranıp yolunuza devam edin.

İnsanları doğusuna, batısına göre değil de, ahlakına, kişiliğine göre ayırmayı ne zaman başaracaklar acaba ?

Cocuga sormadan topa girmişler gibi geldi bana. Sanirim damat adayi ret etti, belki kiz arkadasi var, belkii evlilik düşünmüyor. .

bu da aklıma geldi. ama yengesi hani genç biri sormadan etmeden yapmaz gibi geldi. bi de daha 3 gün önce yakında gelecek görüşür mü diye tekrar sorup beni garantiye aldı. 1 aydır da lafı ediliyo. ne bileyim söylemediyse çok saçma cidden.

Damat adayı beğenmemiş olabilir, ya da doğu-batı ayrımı yapmışlardır farzedin. Bence hiçbir şey sormayın, böyle bir şeyin konusu bile geçmemiş gibi davranıp yolunuza devam edin.

damat adayı görmedi ki. görebileceği bi yerde yok. haklısınız ablaya yakınım ama sormuycam yinede. 4 gün önce aradı kadın. acaba hala demedi mi çocuğa. zaten çocukta sırlı bişey durmadan yurtdışında ancak gelebildi filan. daha buraya da gelmemiş. yakında gelecekmiş. bende ne zaman dedim yakında yakında diyodu

Doguluyla batılıyla alakası yok
Bence vazgeçmiştir soyleyemiyodur o abla size

hemen ertesinde sorunca acaba o yüzden mi dedim ister istemez. zaten yani öyle bi oldu ki. durmadan lafı ediliyo. ama çocuk bi türlü gelemiyor. önce yurt dışında sonra geldi ama burda değil daha. işte yakında gelecek. bende bu yüzden mi beklentiye girdim bilmiyorum

Aracilik yapan bayanla acik acik konuşun egerki annenin dogulu olmasindan dolayi erkek tarafı geri adim attiysa hic gorusmeyin derim

abla da biraz komik biri. face ini buldu çocuğun ay böyle foto mu koyulur. yengesine demiş değişsin o fotoyu diye. acaba benim mi dediğimi düşündüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…