İyi de sen neden dedin ki doğulu diye belirtmene gerek yoktu bence doğusuda batısıda güneyi de kuzeyide hepimiz bu cografyanın insanıyız.Bence başka bir şey annenle alakalı oldğunu sanmam.Nasip olduktan sonra farketmez istersen kuzey kutubundan olsun.
Simdi seni gelip ailenden istememisler, parmagina da yüzük takmamislar. Kandirildim magdur edildim gibi bir olay yok ortada. Görücü ayagina yatip kisisel bilgi sorusturmasi yapip terbiyesizlik patavatsizlik etmisler. Dis kapinin mandallari bunlar birakin artik ilgilenmeyin. Neyin sorusturmasini yapiyorsunuz anlayamadim. Acaba öyle mi böyle mi, niye gelmediler, gelince görünce sorsam mi... Niye bu kadar önemsiyorsunuz, ailenize bile gidip anlatmissiniz. Memleket te memleket diye tutturmus gidiyorsunuz Ak koyun kara koyun belli olmus. Farzedin ki yenge kendi basina is cevirdi ama damat adayi dediginiz kisi yok olmaz istemem dedi. Olay cok basit, yok araci abla yok yenge ne gereksiz insanlar bunlar. Dünden beri kac kisi söyledi birakin ilgilenmeyin, sormayin kimseye birsey, hic olmamis gibi davranin dedi. Ama hala acaba öyle mi acaba böyle mi? Bana artik koca meraklisi gibi görünmeye basladiniz. Genc bir kiza hic yakistiramiyorum bu kadar pesine düsmeyi.
Allah Allah düşerim tabi aileme de söylerim bana pazartesi öyle bi dedilerki heralde yarın gelecek dedim. Görüşmeyi kabul ettim ailemden gizli mi görüşseydim acaba? Kadın anneni de al gel bize tanışalım dedi. Anneme söylemese miydim? Ki kaç zamandır söylüyolar tabi merak ederim. Ayrıca gidip onlara birşey soracak değilim tabiki. Ki ablaya sorsam da olur çünkü onla yakınız yani. Ama sormam burda sor diyenler olmuştu. Ayrıca peşine düşen onlar 3 haftadır ses çıkmadı bir kez bile sormadım sormamda zaten. Yine kadın aradı. Ama buraya konu açarım yani bi zahmet görüş almak için. koca meraklısı gibi gördüyseniz de evet olabilir o kadar övdülerki cidden merak ettim görüşmek istedim. Bi sakıncası mı var onlar haftalarca överken illa görüş derken normal ben merak edince mi anormal?
E madem haberleri var, anneniz babaniz kim bunlar kizim neyin nesiler, böyle bir niyetleri varsa gelsinler oturup konusalim demediler mi? Görüsmeyi kabul etmeden önce niye aileme danismaliyim demediniz? Ayrica görüstüm diyorsunuz da kimle görüstünüz? Damat adayi dediginiz kisi ortada yok, anasi babasi da yok ortada. Cok tatli buldugunuz yengeyle ayaküstü bir tanisma var o kadar. 3 haftadir ses cikmadigina göre kimsenin pesinde degiller degil mi sizce de? Hic tanimadiginiz bilmediginiz bu insanlarin neyine güveniyorsunuz da öve öve bitiremediler beni diyorsunuz. Belki de bu yenge her hafta baska bir kizin pesine düsüp övüyordur kendi kendine görücülük oynuyordur olamaz mi?
Ben sizi saf ve iyiniyetli buldum. Duygularinizla hareket ediyorsunuz ama bu evlilik isi ciddi mesele. Siz de biliyorsunuz ki bizim toplumumuzda bunun yolu yordami gelenegi var. Gelinir, aileye ciddiyet ve niyet bildirilir. Iki taraf anlasirsa da yüzük takilir. Ya da evlenmeyi düsünen cift her konuda anlasip birbirlerini es hayat arkadasi olarak kabul ederler ve formalite icabi isteme olayi olur. Aileler tanisir ve ailenin büyügü yaslisi söz yüzügü takar. Bu kadar kizdiniz ettiniz ama gercegi görün. Evlenmek isteyen es adayi yok, annesi babasi yok, acik acik seni begendik gelip ailenle tanisacagiz isteyecegiz olayi yok. Kimbilir neler döndü arka planda da olay Istanbul'lu olmamaya getirildi.
O hep konusuyoruz dediginiz araci ablanizin yerinde olsam yüzüm yerde gezerdim. Kizi heveslendirdim ettim, tanis görüs diye gaz verdim, ama beni mahcup ettiler, memleket diye bahane uydurdular, ariycaz deyip aramadilar 3 haftadir ses cikmiyor, kizin ailesi de ögrendi der utanirdim biraz.
Bence de çocuk dönmesiyse istemiyor olabilir. .
Hiç oralı olmayın bence onlardan haber bekleyin derim ben.
Ayni sey kizkardesimin ve yakin bir arkadasimin basina geldi.kizkardesim kesinlikle kabul etmedi gorusmeyi.Erkege resmini gostermisler begenmis epey.Bayagi israr oldu.kardesim kesinlikle kabul etmedi ve cocuk isyerine baskin yapti.Oglen yemegine cikma teklif etti.Ciktilar simdi evliler ve cok mutlular.Arkadasim da ayni sizin gibi once istemedi guya naz yapti sorsan , sonra kabul etti gorusmeyi.Sonra ayni size olan gibi ses seda kesildi ne gelen oldu ne giden.Bence erkege en son soylediler ve resim gosterdiler yada erkek isyerine gidip kizi gordu caktirmadan ve begenmedi.ben boyle olduguna inaniyorum sahsen.Valla biri oyle bana kurbanlik koyun gibi ahiret sorulari soracak , adami yolarim be.Oyle bi sorular sorarim ki basi kesik tavuk gibi kacar gider.Yok dogulu mu yok vebali mi , heee cuzzamli var gel anam diyeydin iyidi kiz
Yahu bu nedir ya annen doğulu diye hiçbir şey söylemeden uzak duruyorlar.
Ne olmuş yani doğulu olsun hatta doğulu olup orada büyüsün. Ne olacak?
Yok ya şuraya bak bunlarda biz çağdaş insanız diye ortalıkta dolaşırlar ama ırkçılığı kimseye bırakmazlar.
Bırak ya gitsin bugün annenin doğulu olması sorun ediliyorsa, bu iş olursa yarın öbür gün kim bilir neler sorun olur.
Ben senin yerinde olsam onlar görüşmek istese bile bu saatten sonra ben görüşmezdim.
Çocuğun hayatında biri olabilir. yengenin kendi kendine iş tuttuğunu düşündüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?