görücü sorunsalı yardımm ???

hımm o zaman ya memlekete takıldı dediğiniz gibi ya da haber verilmediyse bekleyip göreceksiniz. Hayılısı olsun.

Evet ama cocuk yurt dışındayken yengenin seni beğendiğini, abinin kardese düşündüğünü is yerinizde ki abla gelip sana söylemiş hemen. Onayini almış, heveslendirmis.

Belki iyi niyetliler ama..
bunlar olurken çocuğun haberi yok, Belli ki esas oglan umduklari gibi yaklasmadi.
Olay ellerinde patladi.
Böyle olup olmadigini tabi ki bilmiyoruz ama bence boyle :)

doğuluyuz 7 sülale gerillayız de . batıdan olupda soysuz olanı yok mu ? önemli olan ınsan olabılmek.

benim aklımdan o da geçti. hatta sorucaktım onu da. abla beğenmezsen başkasına bakarız filan diyodu. hatta laf arasında beni beğenmez belki dedim ablaya. olur mu daha neler filan dedi. bi de yeni bi olay değil. hani yengeyle konuştum aradan 3 hafta geçti. sonra tekrar aradı yenge görüşme ister mi gelicek diye. beni iyice garantiye alıp mı söylicekti acaba. o kadar sürede ona söylemeyip bana sürekli demeleri garip.

Doğuda doğdum doğuda büyüdüm,o bahsettiğiniz ablanizin soylediklerini hakaret sayarim.
İnsan yemiyoruz sonucta,doguymus peh
İyiki gelmemisler.

Bence ablayla konus. Seni sık bogaz etmisler heveslendirip yari yolda birakmislar. Ne guzel is cani istediklerinde dil doksunler istemeyince tek kelime yok.

En azindan heveslendirildigini sonra da neden tek kelime edilmedigini sorabilirsin.

Bence ablayla konus. Seni sık bogaz etmisler heveslendirip yari yolda birakmislar. Ne guzel is cani istediklerinde dil doksunler istemeyince tek kelime yok.

En azindan heveslendirildigini sonra da neden tek kelime edilmedigini sorabilirsin.

evet ya az bi sürede değil yani. 1 aydır lafı geçiyor. yengeyle tanışalı 3 hafta oldu. hani 3 hafta pek ses çıkmayınca bende vazgeçtiler heralde diye düşünmüştüm sormadım. sonra tekrar aradı şimdi yine ses yok. çocuk oyuncağı yaptılar. inadına bende gelince bi bahane mi bulsam. tabi gelirse yada görüşmek isterse :/

Doğuda doğdum doğuda büyüdüm,o bahsettiğiniz ablanizin soylediklerini hakaret sayarim.
İnsan yemiyoruz sonucta,doguymus peh
İyiki gelmemisler.

ya kimi önyargılı oluyo işte farklı köken olursa sorun olur diye. hak verdim aslında bi açıdan benim ailemde mesela önem verir..

Benim konuma benziyor. İnsanların böyle dusunmesini anlamıyorum yani neden bu ayrım neden insanlık ön planda değil. :/

Ya Allah askina birakin bunlari. Su tanistirma usulunden iyice sogudum. Sakin hic bi seildede sormayin konusunu dahi acmayin merakli gibi. Umursamayin.

Canim böyle yengeyle ablayla olmaz bu isler. Yok o öyle demis, bu aslinda böyleymis, yurt disindan gelememis bla bla bla. O araciya söyleyin, ben sen israr ettin diye kimse kirilmasin diye he görüselim bakalim dedim ama benim gönlüm yok bu iste gelip gitmesinler de. Ne öyle pazar tezgahinda mal mi seciyorlar. Ben cok kizarim böyle seylere. Sanki anasiz babasiz sahipsiz besleme alacaklar. Memleket olayi olsaydi size gelene kadar o abla dediginiz kisiden ögrenmislerdi secerenizi. Bence de bunlar kendi kendilerine gelin güvey olmuslar belki de cocugun haberi bile yok. Zaten abisi yengesi görmüs sizi. Bu cocuk gidin bana kiz bulun mu demis? Ben kardesime bile bu konularda araci olmam. Bak burda böyle bir cocuk varmis iyidir iyidir evlen bunla asla demem diyemem. Yükü agir olur cünkü. Elalem ne densiz ne isgüzar ya.

Ya Allah askina birakin bunlari. Su tanistirma usulunden iyice sogudum. Sakin hic bi seildede sormayin konusunu dahi acmayin merakli gibi. Umursamayin.

bende soğudum vallahi ya. üstelik bi keresinde bi kadın yine böyle oğluyla görüştürmek istedi akraba bi de. bende kabul etmedim. sonra ne dese beğenirsiniz daha oğlumun eşimin haberi yok. iyi ki demedim bizim aileyi nasıl istemezler diye olay çıkarırlarmış. ay bu da ona benziyo heralde çocuğa söylemeden mi bana söylediler anlamadım gitti.

doğulu muhabbeti ile alakasının oldugunu sanmıyorum.
bence bunlar o oğlana sormadan iş yapmaya kalkıştılar ,abi ile yenge.
çocuğun da muhtemelen bir sevgilisi var görüşmek istemedi.
bunlar da ne yapacaklarını şaşırdı,en iyisi bir daha konusunu açmayalım kapanıp gitsin diye düşünüyolar.

ay bilemedim ki ya. abla da bilmiyodu benim annemin kökenini. ona sormuşlardır bence. ama kadınla tanışır tanışmaz söyledim ben. kadın hiçbişey demedi. hatta üstüne tekrar aradı. 3 hafta sonra işte çocuk buraya gelcekmiş görüşür mü diye. ablaya tamam dedim. abla zaten hevesliydi. tamam arar söylerim dedi. ertesi günde sordu işte doğulu dedin tam anlamadım işte orda akrabanız var mı filan. bende yok dedim. e o zaman niye öyle diyosun . direk istanbullu de diyo. bende başka türlü anlıyolar dimi dedim öyle değil dedim. o da farklı anlaşılıo doğulu deme dedi.

ya kadın bir kez geldi. o da direk benle konuşmak istemişti. ama konuyu açmadı. sonra ablaya açamadım demiş. işte isterse bi görüşsünler demiş. acaba ne işler dönüyor yahu :))

belkide böyledir bilemedim ki. ertesi gün abla sorunca detaylı detaylı ben ona bağladım. epeydir bana diyolar yani çocuğa dememeleri çok abes değil mi. kadın geldi tanıştık. ben o ara iş durumum net değil işte sınavı bekliyorum dedim kadına. ki ablaya da öyle dedim. görüşmeme sebebim oydu. üstüne bi daha aradı 4 gün önce görüşcek mi diye. bende hemen geliyo filan sandım. 4 gündür de ses seda yok. abla daha gelmemiş demişti. 3 gündür hiç konusunu açmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…