Tel olayı çok mantıklı bunu kullanırımGit adamı gör. Tipine tavrına giyimine konuşmasına bak. Güleryüzlü ve hoşsohbet ol. İyi giderse, beğenirsen bekle. O senden tel ister ayrılırken mekandan ya da aracıya söyler durumu. Beğenmezsen tel verme, ben ulaşırım size de sadece. Sonra iletirsin aracıyla.
Tamam da bu görücü usulü değil ki.Maaalesef birde böyle şeylerde aracılar kötü şeylerde çok söylemezler maalesef çoğu şey saklanır boyu uzun yaşı da 10 yaş büyük benim için biraz çok ama bi 7 bi 10 dedi işi içinde öyle net degil çoğu şey yani dediğiniz gibi zayıf tan öte işgüzar biri bilerek te söylemiyor bazı şeyleri
Biraz ağır olmuş ama doğruDaha biriyle tanışırken ne soracaginizi bilmiyorsunuz,bu demek oluyor ki ne istediğinizi bilmiyorsunuz, birde evlenmeye kalkiyorsunuzgörücü usulü saçmaligını geçtim de ne soracağınızi buraya yazmaniz kel alaka. Sizin evlilikten ,hayattan beklentinizi biz ne bilelim,beklentileriniz neyse o bağlamda sorular sorun.
Konu sahibi sadece görücü usulü tecrübesi olanlaardan yorum istiyormus,benim önerimi beğenmediBiraz ağır olmuş ama doğru
Konu sahibi 2009'da üye olduğuna göre yaşı küçük değil diye tahmin ediyorum, demek adam da 40 küsur, belki 50 yaşlarında filan. Daha adamı mesleğini bilmiyorsunuz. Belki çocukları vardır. Neye göre görüşmeyi kabul ettiniz ki hiçbir şey bilmiyorsanız?
Edit: 16 yaşında üye olmuş, adam 38-39 yaşında oluyor. O kadar büyük değilmiş dkrnldn
Yıllar önce de yine görücü usulüyle ilgili başlık açmışKonu sahibi sadece görücü usulü tecrübesi olanlaardan yorum istiyormus,benim önerimi beğenmediGörücü usulü soru sorma konseyine üyelerden alternatif sorular gelsin jdjdjdjf bir kâğıda yazıp yanında götürür ne soracağını..soru,cevapla olsa keşke bu işler.Hayirlisi olsun
Yaşını bile net söylemediyse 50 yaşında tefeci filan çıkabilir dikkat etMaaalesef birde böyle şeylerde aracılar kötü şeylerde çok söylemezler maalesef çoğu şey saklanır boyu uzun yaşı da 10 yaş büyük benim için biraz çok ama bi 7 bi 10 dedi işi içinde öyle net degil çoğu şey yani dediğiniz gibi zayıf tan öte işgüzar biri bilerek te söylemiyor bazı şeyleri
Netten tanıştıklarınızdan farkı olmayacak, rahat olun.Akışa bırakın.İlk görüşme sonrasında da net birşey söylemeyin tabi sizi iten birşey olmazsa.Ben bu şekilde çok kişiyle tanıştırıldım vakti zamanında. O size zaten 2. bir buluşma teklif edecektir.İşte o zaman benim için olumluysa kabul edip ama bu şekilde rahat hissetmediğimi ve aracıların tanısmamıza vesıle olduğunu bundan sonra ıkı yetişkin olarak bizim karar vermemız gerektıgıne lafı getırıp, arada laf getirip götüren birilerini istemediğimi net bir şekilde söylerdim.Artık karşı taraf ne söylüyor sorduklarında bilmiyorum ama bana hiç ne oldu diye soran olmuyordu böyle yapınca.Ben de özgürce tanıma fırsatı buluyordum.Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum görücü usulü yani annemin bir arkadaşı aracı oldu biriyle tanışıcam görücü usulünde ne sorular sorabilirim daha önce buluştuklarım oldu ama internetten di spontane konuşuyoruz hep ama görücü usulü olmadı o yüzden çevremde mantıklı bana gerçekten doğru sorular nelerdir söyleyecek birileri yok ben karşı tarafı tanımak için ne sorabilirim nasıl davranabilirim ilk görüşmede net bi düşünce olmasa da çevreme sonrasında net bişey söylemem gerekiyor bu yüzden nasıl nokta atışı sorular sorabilirim teşekkür ederim
Ama bende bulamadımGörücü usülü kendi başına yeterli sorunsal bence
Ben olsam ilk sorum bu yaşına kadar kendin niye kimseyi bulamadın olurdu
Evet öyle yıllar önce de biri oldu ama onunla yüz yüze görüşmeden bitti bir çok kere dediğiniz olay hiç yaşanmadı detaya bakmamışsınızAma sen ilk görücü usulü buluşmam diyorsun ama eslk konuların da bir çok kere görücü usulüyle buluşma evlilik gibi konular açmışın
Be güzelim
Buda çok mantıklı teşekkürlerNetten tanıştıklarınızdan farkı olmayacak, rahat olun.Akışa bırakın.İlk görüşme sonrasında da net birşey söylemeyin tabi sizi iten birşey olmazsa.Ben bu şekilde çok kişiyle tanıştırıldım vakti zamanında. O size zaten 2. bir buluşma teklif edecektir.İşte o zaman benim için olumluysa kabul edip ama bu şekilde rahat hissetmediğimi ve aracıların tanısmamıza vesıle olduğunu bundan sonra ıkı yetişkin olarak bizim karar vermemız gerektıgıne lafı getırıp, arada laf getirip götüren birilerini istemediğimi net bir şekilde söylerdim.Artık karşı taraf ne söylüyor sorduklarında bilmiyorum ama bana hiç ne oldu diye soran olmuyordu böyle yapınca.Ben de özgürce tanıma fırsatı buluyordum.
Ahahaj en sonda çözmeniz güzel mesleğini biliyorum tek iş yapmıyor o kadar da gömmeyin aracı net tarif edemedi ben gidince soracağım tabi ki direk mühendis gibi tek işi yokBiraz ağır olmuş ama doğru
Konu sahibi 2009'da üye olduğuna göre yaşı küçük değil diye tahmin ediyorum, demek adam da 40 küsur, belki 50 yaşlarında filan. Daha adamı mesleğini bilmiyorsunuz. Belki çocukları vardır. Neye göre görüşmeyi kabul ettiniz ki hiçbir şey bilmiyorsanız?
Edit: 16 yaşında üye olmuş, adam 38-39 yaşında oluyor. O kadar büyük değilmiş dkrnldn
Ay oh be biri anladı sonunda ilk cümlelerinizde ne demek istediğimi anlattığınız için teşekkürleraslında konu sahibi evlilikde kırmızı çizgiler vardır, nişanlılık süreçlerinde dikkat edilmesi gerekenler vardır ya ,ilk tanışmada da bunun gibi kıstaslar neler var nelere dikkat edeyim neleri sorayım demek istemiş konuşmayı soru sormayı bilmediğinden değil...
eğitim iş hayatı konusunda biraz konuşursunuz,
evlilik aile bağları kadınların evlilik üzerindeki rolü hakkında konuşun bence ,bir erkeği en iyi böyle anlarsınız hani kadın sadece ev işi yapan erkek sadece gelip yiyen biri mi olmalı öyle mi görüyor bazıları bunu sadece kadının görevi olarak görür ya... onu anlamış olursunuz
konu konuyu açar zaten sohbeti başlatır bir şekilde buralara bağlarsınız...
sosyal hayatı nasıl neler yapıyor uğraşı ne zamanını nasıl değerlendiriyor ,boş beleş birimi yoksa her anını değerlendirmeyi seven dolu birimi anlamanız için ...her boş vaktinde sadece arkadaşıyla oturup laklak yapan kişi evlendikden sonra da aynısını yapacak size referans olur şuan meşgul olduğu şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?