Görücü usulü

Onlara kredi çekip bakmam için birde hava atmak için köyümüze bizim köyde kız öğretmense o aileye çok saygı duyulur çünkü sülalede okuyup tek öğretmen olan kız benim
Kendinle gurur duyacağın yerde sürekli muhtaç gibi erkekli konular açıyorsun. Yarın bir gün öğretmen olacaksın. Nasıl eğiteceksin çocukları? Hiç düşündün mü? Anne babana evlenmek istemediğini söylersin, teyzelerine gerekli cevabı verirler. Vermezlerse de bir yetişkin olarak karşılarına geçip istemiyorum dersin. Zira bunu bile yapamayan birinden ne öğretmen olur ne de başka bir şey.

Onlara kredi çekip bakmam için birde hava atmak için köyümüze bizim köyde kız öğretmense o aileye çok saygı duyulur çünkü sülalede okuyup tek öğretmen olan kız benim
Sanırım mezun olmadınız yani henüz öğretmen değilsiniz, kredi çekip bakmanız için çalışıyor olmanız lazım, bu durumda aileniz zaten hemen evlendirmez, ki dediğim gibi düğünlerde klasik geyiktir, sorarlar ama kapıya gelen olmaz.

Eğitiminizi tamamlayıp kppsye çalışın ve atanmaya bakın, aklınızı sadece kariyer çizmekle meşgul edin, her söyleneni bugün olacakmış gibi düşünmeyin.

Öyle yapıyorum ama ailemden kendimi zor kurtardım diyorum ya akıllı değilim zaten, kim bu ailede akıllı olur valla kendimi tebrik ederim o dayağa rağmen iyi kazandım üniversiteyi istediğim bölüm hemde

Gurur duymam lazım ama ezik hissediyorum bu yıl da kim dayak yiyor Allah aşkına yerde ders çalışıyordum acıyıp bir oda almadılar bana o soğukta kalçam tutuluyordu şimdi de gururlu kızları oldum baba,abi sevgisi hiç görmedim hep başka bir erkeğin sevgisine muhtaç hissettirildim

Öyle yapıyorum ama ailemden kendimi zor kurtardım diyorum ya akıllı değilim zaten, kim bu ailede akıllı olur valla kendimi tebrik ederim o dayağa rağmen iyi kazandım üniversiteyi istediğim bölüm hemde
Kendinizi bir konuda daha tebrik etmek istiyorsanız o da evlilikle alakalı konuları ciddiye almayın, psikolog desteğiyle özgüven ve kendinize saygı kazanın, ben kariyer yapmadan evlenmeyeceğim diyecek cesareti toplayın, ki henüz çok gençsiniz, madem kötü bir ailede büyüdünüz ve üniversiteye giderek kurtuldunuz o zaman teyzeleriniz dahil kimsenin hayatınıza karışmasına izin vermeyin.

Öyle ama baba sevgisi görmedim erkekte aradım hep
Burdaki çoğu kadın babasından sevgi göremeyip şiddetle büyütülmüştür eminim erkek egemen toplumda pohpohlanarak kendilerini bir halt sanıyolar bak bi etrafına kaçı düzgün bir baba kaçı düzgün koca hatta artırıyorum kaçı düzgün bir insan?? nadir tontişlikteki babalar da erkenden göçüp gidiyolar yine sevgisiz kalıyor çocukları bunları bahane etme kendini ok misali ileriye fırlatmak için kullan gerekirse nefreti yakıtın yap ondan güç al ama lütfen bahanelerin arkasına saklanma kendine azıcık dürüst ol cesur davran aklını kullan

Teşekkür ederim buradaki kadınlar olarak iyi ki varsınız

Çok haklısınız biraz kendimle ilgilenmek için sosyal medyayı sildim tek x ve WhatsApp kullanıyorum yavaştan kpss tarih başladım ve pomem deneyeceğim teşekkür ederim

baba,abi sevgisi hiç görmedim hep başka bir erkeğin sevgisine muhtaç hissettirildim
Bence yanlış bir düşünce, baba ve abi sevgisi görmediğiniz için başka bir erkeğin sevgisine muhtaç hissetmek yerine, atanıp kendi paranızı kazanana, doğru kararlar verecek olgunluğa erişene kadar erkeklerin sevgisini düşünmemelisiniz, kimse başkasının sevgisine muhtaç değildir, muhtaçlık duygusuyla hareket ederseniz ezilmeye devam edersiniz bunu asla unutmayın.

Tamam da mezun olur olmaz evlendiğinizde , nasıl kredi çekip onlara bakacaksınız?

Hep ezildim zaten hiç unutmam abim kendi doğum gününde ona hediye almadım diye evire çevire dövmüştü işten çıkarıldı benim 3 binime göz dikti her yaz tatilinde yurda gitmek için gün sayıyorum her şeyime karışıyorlar inanılmaz huzursuzum yanlarında

Tamam da mezun olur olmaz evlendiğinizde , nasıl kredi çekip onlara bakacaksınız?
Özel okula gireceğimi biliyorlar bu düşüncemi demiştim,babam şaka mı yaptı ciddi mi bilmiyorum ama bize kredi çekip köye ev yaptırırsın demişti amcamlar köydeki evi vermiyorlar bu yüzden benden bekliyorlar

hayatının her gününü her olayı buraya yazmak hobi halini aldı sanırım. Arkadaşlar kahvaltıda 2 yumurta yedim normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…