Görücü usulü

O da bir şey mi? Öğretmen olup hâlâ bağlaçları bitişik yazan, saçma yazım yanlışları yapan bir dolu meslektaşım var maalesef
Ben zaten,tam düzgün yazıyorum demedim hiçbir zaman?Türkiye Türkçesi alttan dersim olmazdı o halde,kendimi geliştirmeye çalışıp o dersi anlamaya çalışıyorum.

Ben zaten,tam düzgün yazıyorum demedim hiçbir zaman?Türkiye Türkçesi alttan dersim olmazdı o halde,kendimi geliştirmeye çalışıp o dersi anlamaya çalışıyorum.
Lafım sana değil burada. Maalesef atanmış öğretmenlerin içinde bile yazım yanlışı yapan bir dolu kişi var demek istiyorum.

teyzene söyle kendi varsın daha 22 yaşındasın bi para kazan bi kazancını gör ye gez eğlen

Hem sorup hem hayaller hayaller diyecekseniz fikir belirtmeyebilirsiniz heves kırınca elinize ne geçti?

fikrimi belirtip belirtemeyeceğimi ya da ne şekilde belirteceğimi size soracak değilim.
haklısınız, bu bir heves ve hves olmaktan öteye geçmeyecek. bu gibi havayolu şirketlerinden aranan birincil dil, İngilizce'dir ve siz bu yalınıza kadar öğrenmek için çaba sarf etmemiş ya da öğrenmeyi becerememişsiniz.
sanıyorsunuz ki, yüksek eğitim almanıza dahi karşı çıkmış ve sizi KYK'ya bile zor yerleştirmiş aileniz iki yıl boyunca dil kursuna gitmenize izin verecek ve bir de bunu finanse edecek. hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
söz konusu uçuş şirketinin eleme kriterlerinden bahsetmek istemiyorum dahi. sadece bakın. sizce bu kadına denk misiniz?

Benim İngilizce bilmediğimi nerden çıkardınız biliyorum ama o havayoluna yetecek kadar bilmiyorum,kim neyi neyi başarmış o kadına denk misiniz ne demek İngiltere prensesi felan mı?

Yorumumun neresinden hakaret ve saçmalık çıkardın.Iyi oku ve anla.Cevap yetistirecegim diye sen saçmalamişsın.Ne yazdığını anlamadım,yalan mı duymak istiyorsun.Düzgün yazsaydın,anlasaydim.Bu ne ya sırf okuduğunu anlamayanlar yüzünden insanlardan tiksinir olduk.Boyle konuşursan daha çok erkek ararsın,bulursan da kims yanında durmaz,durursa da sadece kullanılırsin.Tovbe yarabbim ya anlamadim diye suçlu oldum,git öte de oyna

Bakın buradaki kadınlara üslubumu korudukça saçma sapan şeylerden dalga konusu etmişler beni ben sizin dalga malzemeniz miyim kalbim var benimde bilseniz iyi olur.

Ki sende daha çok yazım yanlışı var bana sallıyorsun ya kendi gözündeki çöpü görmez başkasına saldırır misali.

Bakın buradaki kadınlara üslubumu korudukça saçma sapan şeylerden dalga konusu etmişler beni ben sizin dalga malzemeniz miyim kalbim var benimde bilseniz iyi olur.
Banane kimin ne yazdığından ben ne yazmışım,ona göre cevap vereceksin.Ayrica bu kadar alingansan bu platforma hiç yazmaman gerekiyor.

Sen bence bi önce açtığın konulara,insanlara verdiğin cevaplara,üslubuna ve asgari yazım kurallarına bi bak,incele.
İnsanlara bence kötü bir cevap vermeyip hep saygımı korumuşum,zaten bu konunun yukarısını okursanız erkekler konusunda hatalıyım biliyorum teşekkür ederim yine de.

Olumlu elestiri olarak yaziyorum.

Hostes olmak icin İngilizce dersi alma. Turk dili ogretmeni adayi olarak Turkce dersleri al. Daha baglaclari, ekleri yanlis yazan bir Turkce ogretmeni olmamali.

Hayir anlamiyorum, sizin sinavlariniz hep çoktan secmeli mi oluyor? Bu kadar hatalı bir imlayla dolu sinav kagitlarini nasil geciriyorlar? Yani bu konuda en hassas olmasi gereken bizzat sizin hocalariniz olmali. Uzucu gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…