Görücü usulü

İroniye bakın ki bu anlamsız başlığı açan üye Türk dili ve edebiyatı öğrencisi. Hocalarına bu başlığı okutmak isterim. Otur; sıfır.
Türk dili ve edebiyatı mııı? Başka bir konusunda imla tartışmasına girdik, bağlaç olan de’yi bitişik ve te şeklinde sertleştirerek yazdığı için (pekte yazmıştı) yanlış yazdığını söylediğimde doğru olduğunu iddia etti İmlası kuvvetli olmayan insanlar olabilir ancak Türk dili ve edebiyatı son sınıf öğrencisi de bağlaçların yazımı bilsin bir zahmet diye bekliyor insan

Mezun olur olmaz tek bu görücüler değil başka başka kişilerde gelmeye başlayacak o yüzden resti çekmen lazım yoksa çok uğraşırsın bunlarla nereden biliyorsun diye sorma, yok desen yoktan anlamazlar ısrarla bunaltmaya devam ederler, sen keskin bir şekilde kendini ifade edip tavrını koymalısın ki senin pasif halinden yüz bulmasınlar. Teyzenin ya da bir başkasının yaşın geldi diye baskı kurmasına izin verme o yüzden.

Birkaç kişi seni mi sormuş? Hayy maşallah.bu arada o nasıl bir çevre artık çoğu yerde görücü usulü ne demek onu bile unutacağız.

İngiltere prensesi misin arkadaşım? Bu ne özgüven?

Orasını anlamadım,kendisi anlamaya çalıştı,ama yine anlamadım.
Sırf eleştireceğim diye saçmalıyorsunuz bazen, kimin kime geldiği çok açık bence zorla insana terbiyesini bozdurup sonra da linçliyorsunuz kimse sizin burda dalga malzemeniz oyuncağınız değil koskoca kadınlarsınız.

Teşekkür ederim

Teyzelerimi görücüye çıkmış ? Düğünmü görücü usulü olmuş ? Gittiği yerdemi teyzelerin görücüsü düğüne gitmiş ??? Ayyyy nolmuşşşş
Benim,yazım yanlışıma laf edersiniz böyle kişilerinkine etmezsiniz kimi severseniz onu tutup karşıyı acımasızca linçliyorsunuz.

Çok işsizsin. Kalk bir tura falan katıl, otur biraz kitap oku, ders çalış. Tüm bunlar işsizlikten. Dalgasına yazmıyorum, ciddi söylüyorum. Bilmem ne tarihinde ne yapacağını şimdiden oturup neden düşünür bir insan ?

Zaten, iş arıyorum teşekkür ederim.

İroniye bakın ki bu anlamsız başlığı açan üye Türk dili ve edebiyatı öğrencisi. Hocalarına bu başlığı okutmak isterim. Otur; sıfır.
Bir dahakine size sorarım hangi başlığı açacağımı olur mu?Lütfen benimle muhattap olmayın kibar geldikçe ekstra kabalaşma peşindesiniz.

O da bir şey mi? Öğretmen olup hâlâ bağlaçları bitişik yazan, saçma yazım yanlışları yapan bir dolu meslektaşım var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…