İngilizce için 2 yıl kursa gideceğim orta derecede Farsça biliyorum
Teyzelerimi görücüye çıkmış ? Düğünmü görücü usulü olmuş ? Gittiği yerdemi teyzelerin görücüsü düğüne gitmiş ??? Ayyyy nolmuşşşşTeyzelerim görücü usulcu düğüne gittik
Türk dili ve edebiyatı mııı?İroniye bakın ki bu anlamsız başlığı açan üye Türk dili ve edebiyatı öğrencisi. Hocalarına bu başlığı okutmak isterim. Otur; sıfır.
Mezun olur olmaz tek bu görücüler değil başka başka kişilerde gelmeye başlayacak o yüzden resti çekmen lazım yoksa çok uğraşırsın bunlarla nereden biliyorsun diye sorma, yok desen yoktan anlamazlar ısrarla bunaltmaya devam ederler, sen keskin bir şekilde kendini ifade edip tavrını koymalısın ki senin pasif halinden yüz bulmasınlar. Teyzenin ya da bir başkasının yaşın geldi diye baskı kurmasına izin verme o yüzden.Merhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle size bir konu hakkında danışmaya geldim 22 yaşındayım ve son sınıf olacağım nasipse, teyzelerim görücü usulcü düğüne gitmiştik,birkaç kişi beni sormuş teyzemlerde hemen,okuyor mezun olacak demiş ama ben hayatımda birini istemiyorum. Şu an bunu sorma sebebim mezun olur olmaz aramaya başlayacaklar sizce napmalıyım bir şey diyince teyzem yaşın geldi diyor ne alaka yani daha 22 yaşındayım sanki 30 35 yaşına bastım şimdiden teşekkürler.
Birkaç kişi seni mi sormuş? Hayy maşallah.bu arada o nasıl bir çevre artık çoğu yerde görücü usulü ne demek onu bile unutacağız.Merhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle size bir konu hakkında danışmaya geldim 22 yaşındayım ve son sınıf olacağım nasipse, teyzelerim görücü usulcü düğüne gitmiştik,birkaç kişi beni sormuş teyzemlerde hemen,okuyor mezun olacak demiş ama ben hayatımda birini istemiyorum. Şu an bunu sorma sebebim mezun olur olmaz aramaya başlayacaklar sizce napmalıyım bir şey diyince teyzem yaşın geldi diyor ne alaka yani daha 22 yaşındayım sanki 30 35 yaşına bastım şimdiden teşekkürler.
İngiltere prensesi misin arkadaşım?Mezun olur olmaz tek bu görücüler değil başka başka kişilerde gelmeye başlayacak o yüzden resti çekmen lazım yoksa çok uğraşırsın bunlarla nereden biliyorsun diye sorma, yok desen yoktan anlamazlar ısrarla bunaltmaya devam ederler, sen keskin bir şekilde kendini ifade edip tavrını koymalısın ki senin pasif halinden yüz bulmasınlar. Teyzenin ya da bir başkasının yaşın geldi diye baskı kurmasına izin verme o yüzden.
Okuduğunu anladığına emin misin?İngiltere prensesi misin arkadaşım?Bu ne özgüven?
Orasını anlamadım,kendisi anlamaya çalıştı,ama yine anlamadım.Teyzelerimi görücüye çıkmış ? Düğünmü görücü usulü olmuş ? Gittiği yerdemi teyzelerin görücüsü düğüne gitmiş ??? Ayyyy nolmuşşşş
Sırf eleştireceğim diye saçmalıyorsunuz bazen, kimin kime geldiği çok açık bence zorla insana terbiyesini bozdurup sonra da linçliyorsunuz kimse sizin burda dalga malzemeniz oyuncağınız değil koskoca kadınlarsınız.Orasını anlamadım,kendisi anlamaya çalıştı,ama yine anlamadım.
Teşekkür ederimMezun olur olmaz tek bu görücüler değil başka başka kişilerde gelmeye başlayacak o yüzden resti çekmen lazım yoksa çok uğraşırsın bunlarla nereden biliyorsun diye sorma, yok desen yoktan anlamazlar ısrarla bunaltmaya devam ederler, sen keskin bir şekilde kendini ifade edip tavrını koymalısın ki senin pasif halinden yüz bulmasınlar. Teyzenin ya da bir başkasının yaşın geldi diye baskı kurmasına izin verme o yüzden.
Benim,yazım yanlışıma laf edersiniz böyle kişilerinkine etmezsiniz kimi severseniz onu tutup karşıyı acımasızca linçliyorsunuz.Teyzelerimi görücüye çıkmış ? Düğünmü görücü usulü olmuş ? Gittiği yerdemi teyzelerin görücüsü düğüne gitmiş ??? Ayyyy nolmuşşşş
Sen de geldin tam oldu ekip.İngiltere prensesi misin arkadaşım?Bu ne özgüven?
Evet beni sormuş,sen unutabilirsin biz unutmuyoruz demek ki?Kaba insanlardan gerçekten nefret ediyorum.Birkaç kişi seni mi sormuş? Hayy maşallah.bu arada o nasıl bir çevre artık çoğu yerde görücü usulü ne demek onu bile unutacağız.
Zaten, iş arıyorum teşekkür ederim.Çok işsizsin. Kalk bir tura falan katıl, otur biraz kitap oku, ders çalış. Tüm bunlar işsizlikten. Dalgasına yazmıyorum, ciddi söylüyorum. Bilmem ne tarihinde ne yapacağını şimdiden oturup neden düşünür bir insan ?
Bir dahakine size sorarım hangi başlığı açacağımı olur mu?Lütfen benimle muhattap olmayın kibar geldikçe ekstra kabalaşma peşindesiniz.İroniye bakın ki bu anlamsız başlığı açan üye Türk dili ve edebiyatı öğrencisi. Hocalarına bu başlığı okutmak isterim. Otur; sıfır.
O da bir şey mi? Öğretmen olup hâlâ bağlaçları bitişik yazan, saçma yazım yanlışları yapan bir dolu meslektaşım var maalesefTürk dili ve edebiyatı mııı?Başka bir konusunda imla tartışmasına girdik, bağlaç olan de’yi bitişik ve te şeklinde sertleştirerek yazdığı için (pekte yazmıştı) yanlış yazdığını söylediğimde doğru olduğunu iddia etti İmlası kuvvetli olmayan insanlar olabilir ancak Türk dili ve edebiyatı son sınıf öğrencisi de bağlaçların yazımı bilsin bir zahmet diye bekliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?