Görücü usulü

hayatının her gününü her olayı buraya yazmak hobi halini aldı sanırım. Arkadaşlar kahvaltıda 2 yumurta yedim normal mi sizce
Eğer kendim çözebilecek birisi olsam buraya yazmam ki güzelce cevap vermek varken niye böyle alaycı üslupla yanıtlıyorsunuz teşekkür ederim yine de.

Emin ol şu ülkede böyle hisseden tek kadın sen değilsin. Bu yüzden, sırf bunları yaşadığın için kendi ayaklarının üzerinde durmayı ve hiçbir erkeğe muhtaç olmamayı öğrenmelisin. Yapacağın şey bu; başka erkeklere bel bağlamak ve onlardan sevgi beklemek değil. Önce kendini sev, kendine değer ver. Erkek odaklı konu açmaktan vazgeç, okulunu bitir ve ekonomik özgürlüğünü eline al. Kendini ancak böyle kurtarırsın.

Yapacağım artık, zaten aklımda 3 fikir var birincisi mezun olup okula girmek ikincisi pomem denemek üçüncüsü de emirates hostesi olmak teşekkür ederim güzel fikirleriniz için

Öyle yapıyorum ama ailemden kendimi zor kurtardım diyorum ya akıllı değilim zaten, kim bu ailede akıllı olur valla kendimi tebrik ederim o dayağa rağmen iyi kazandım üniversiteyi istediğim bölüm hemde
Bir hikaye var ikiz kardeşlerden biri çok başarılı bir iş adamı olmuş sıfırdan çok iyi yerlere gelmiş malı götürmüş ona nasıl yaptın tüm bunları nasıl başardın demişler ailem sayesinde demiş diğer kardeş de mapusa düşmüş tezeği avuçlamış yani ona da neden düştün kardeş buraya demişler ailemin yüzünden demiş tüm bunları g.tümden de uyduruyor olabilirim bilmiyorum ama hikayeden çıkarılacak ders senin olaylara nasıl baktığın nasıl tepki verdiğin

Abim var o böyle değil ilk kız kardeş gibi ama o okumadı bir yere girdi çıkarıldı ben ise zorlaya zorlaya üniversite kazandım ve derslerde başarılıyım bir an önce mezun olsam da işim olsa o kadar istiyorum ki

Eğer kendim çözebilecek birisi olsam buraya yazmam ki güzelce cevap vermek varken niye böyle alaycı üslupla yanıtlıyorsunuz teşekkür ederim yine de.
Kardeşimden çok daha küçük yaşın.

Çok kıpraşıyorsun. Saçma sapan başlıkların var inan ki olgunlaşmak için 40 fırın ekmek yemen lazım. Emeklemeden koşma derdindesin. Okul iş güç kariyer hakkında en ufak kaygın yok. Erkekler, buluşmalar, ilişkiler, evlilik falan. Kafan hep buralara çalışıyor. Açtığın başlıkları alt alta sırala ve bak. Normal mi? Değil.

Biliyorum zaten yanlış olduğunu kurtulmak istiyorum ki siz büyüksünüz diye size danışıyorum

Munecim bi bakar mısın

Evet ama artık akıllandım zaten ilişki arayışında değilim hatta eğitimime odaklandım diyebilirim bir an önce okulu bitirmeye odaklanıyorum.
Ooo gelmiş benimki, başladı yine mesaimiz dlldldld. Son konuna yazalı bi Bi hafta olmadı ne akıllandın kız maşallah hızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…