Görücü

Yanlış anlamadım canım teşekkür ederim ayrıca güzel dileğin için. Müge' ninkinden bağımsız olarak benimki çok büyük bir hataydı. Ben hiç evlenmemem gereken bir adamla evlendim, adam beş senelik sevgililik döneminde bas bas ben yanlış adamım diye bağırdığı halde evlendim. Hani karşı tarafı da çok suçlayamıyorum bu durumda adam kendini belli etmişti yani. Müge' nin akılsız kocası da derdine yansın.

ben de yanlışım diyen bir adamdan yeni boşandım, anlayamıyor ki insan.
aldatma yoktu bizde ama psikolojk şiddetin alası vardı.

görücü usulunu şöyle kullanırsanız görüşün derim..hani bir arkadaşınız tesadüfen sizi tanıştırmış gibi...bir ortamda tanışmışsınız gibi..eğer hoşlanırsanız hemen yüzük takmalı aileler tanışmalı şeklinde değil de ,beğpenirseniz flört edip,ilişki kurabileiceğiniz biri gibi..

Daha yeni ayrılmışsın. Ruhunu bedenini dinlendir biraz. Ve bence çocuklu bir adamla evlenme eğer senin çocuğun yok ise. Bazı heyecanları ilk olarak birlikte yaşarsınız anne baba olmak gibi. Çok iyi bir insan çok iyi bir baba çok iyi bir eş olabilir ama çocuk çok zor. Ha burda çocuğun yaşının hiç önemi yok o çocuk 30 yaşına da gelse onun çocuğu olarak kalacak.

Müge senin konular beni çok üzüyor öküz oturuyor içime gerçi üzülen tüm kadınlar içinde geçerli ama şöyle sihirli bir degneğim olsa bu yaşananları silsem adı eski esin ile ilgili sana kim bilgi getiriyor allah aşkına yapmasınlar ben bile etkilenirken seni düşünemiyorum .Hamile olması muhtemel seninle yapmamak için kaçıyordu şerefsiz eli o.....nü hemen bırakmış dediğin gibi mutsuzluklarında bogulsunlar .Öyle mutlu olan ki geçmişin g si aklına gelmesin dualarım seninle

Hasbinallahi nimet vekil. Ben beddua edemiyorum ama yerinde olsam bi güzel beddua ederdim. Ekimde evleniyor ha. Allah bildiği gibi yapsın onu

Çocuğu büyük mü acaba ?
Çünkü tepkileri çok net belli olabiliyor hele ki birde kız çocuğu
Ergen falan sa anlayışlı değilse inanın üstesinden gelmek zor oalbilir

Ben çocuklu olduğu için değil de, yaşadıklarını göz önünde bulundurarak henüz erken olduğunu düşünüyorum. Görüşmesen daha iyi olur sanki. Yani en azından ben kendimi senin yerine koyduğumda görüşmezdim diye değerlendiriyorum. İleride çocuklu bir adamla beraber olma durumları olursa da, o zamanki koşullar içinde daha sağlıklı değerlendirirsin zaten. İlle çocuksuz olmalı diye düşünmektense kişiye ve mevcut koşullara göre davranırsın sanırım zamanı gelince.

Goruş tabi baktn kafan almyo olmaz dersn olum yok ya ucunda ama evlilik için bnce acele etme bide kızı kaç yasında neden anne de kalmıyo hep beraber kalmazsnz soncta kalırsanz uvey annelik yapma kz cocuga:)))

Muge dertsiz basina dert alma... illaki sorun oluyor o yuzden kafani dinle biraz ve nasio tabi hersey ama ilk tercihin cocuksuz olmali tatlim cevremdeki gorduklerim cocuk mutlaka sorun oluyor kucukken olmazsa akli erince sorun yaratiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…