Görücüler geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortalama altı olduğunuzu düşünmüyorum. Bir önceki konunuzda kendinizi açıklama şeklinizi beğenmiştim.
Kendini ifade etme şekli çok kötü durumda insanlar var. Bu bir zeka ölçeğidir aynı zamanda.
'Evlenilecek kişide hangi özellikleri aramak gerekir?' ile,
'Evlenilecek kişide şu şu özelliklerin var olup olmadığını anlamanın yolu nedir?'in farkını ayırdetmenizden belli.
Bu fark kısa bir süre içinde olsa o konuyu sabote etmişti.

Bazı konularda hiç tecrübesi olmayan ve daha önce üzerinde düşünme durumunda kalmadığı konularda fikir almaya ihtiyaç duyan birini görüyorum ben. Bunun mental durumla veya zeka ile doğrudan ölçülebilir bir ilintisi yok. Hayatın daha önce göz atmadığınız bir kısmına dair veya bazı sosyal okumalara dair bilginiz olmaması ile ilgili. Belki bedeninize ve onun ihtiyaçlarına da eğilmemenizden, gözardı etmenizden.

Zekanın hala tam olarak bir tanımı yok, en iyi tanımlardan birisi; sorunlarla başa çıkabilme becerisi veya gelen topa gelişine vurabilme becerisidir.
Yaylada veya köyde ortalama veya alalade bir şehir insanının başedemeyeceği şehir konforundan uzakta sorunlara çözüm bulabilmek, zor hayat şartlarında mental sağlamlığı koruyabilmekte bir kabiliyet, beceri ve kendi ihtiyacı dahilinde ortaya çıkan ve kullanılan bir zekayı gösteriyor.

Zeka kendi ortamına ve ihtiyaçalarına göre gelişir ve şekillenir. O yüzden burada yazdığınız yanlış.

Bakın yukarıda size özgüvenli durmanız öğüt verilmiş. Bunu destekliyorum. Herhangi bir konuda kendinizi aşağıda tutmayın, doğru bir kıyasla elde ettiğiniz bir eksiklik veya zayıflık bilgisi varsa da mühim olan onunla ne yaptığınızdır.

Yani çocuklar akşam uyudu mu genelde gece bir saate kadar çok derin uykuda oluyorlar. Çadırda da yan yana yatmıyorlardır odaları ayrıdır yine. Anne babanın dikkatine ve acelesine kalmış biraz bu konu.
Çadır zaten küçücük yer, çocukların yatakları arkada olur ve önde kapıya yakın anne baba yatar, Arada paravan benzeri eğreti bir örtü asılır ve direkt çocuklar görmez. Akşam hava kararınca erken yatılır ve gerçekten derin uykuya geçilir. Bazen sürprizler olsa da cinsel hayat devam eder. Çocuklar komşu çadıra emanet edilir, herkes de birbirine anlayışlıdır. Banyoya, tuvalete asla tek gidilmez, en yakın kadın arkadaşınla gidersin, etrafı gözetler.

Ayy bir iş yapıyorlar sonra yaptıklarına pişman ediyorlar.eee ben de soracağım ama nasıl gidiyor?
Ya bişey diyemiyorum anne baba evlatlarının yuva kurmasını istiyorlar merak ediyorlar, ilk izlenim iyiydi flörtten sevgili aşamasına geçtik , uzak mesafe o zorluyor bizi, biraz vakit geçirmeye ihtiyacımız var

Çok teşekkürler, beni o kadar iyi anlamışsınız ki. Yazdıklarınızı dikkate alıcam. Kendime olan inancım arttı.

Gorucu usuluyla agzi yananlardanim ben , sana diyecegim tek sey o kisiyi gordugunde ne hissettigin bu insanla olur veya olmaz diye.
Herzaman birseyin sonuna bakin sonunu gore biliyorum diyosaniz o is olur yoksa kicinizi yirtsanizda o is olmuyo ilerlemiyo.
Ilk evliligimden tecrube gorucu usulu oldu ilk basta okey evlendikten sonra ben bu isin sonunu goremiyorum dedim hep gorememdimde 1 yil icerisinde bosandim.

Anladım , kardeşi liseden arkadaşınız ,ikinizde otel işindesiniz aynı ilçe küçük yer zaten anladığım kadarıyla, daha önce birbirinizi nasıl hiç görmediniz onu merak ettim açıkçası.
Hiç gördüğümü hatırlamıyorum belki o beni görmüştür. Oteller arası transferlerde benim çalıştığım yere gelmiş, beni görmüş olabilir. Kız kardeşi arkadaşım işte.

Ben bunu yaşamak istemediğimden dolayı hem çevremdeki insanlardan hem de buradaki tecrübeli ablalardan, arkadaşlardan fikir alıyorum. Evlenmek için evlenmeyeceğim.

Hiç gördüğümü hatırlamıyorum belki o beni görmüştür. Oteller arası transferlerde benim çalıştığım yere gelmiş, beni görmüş olabilir. Kız kardeşi arkadaşım işte.

Tamam işte bende onu diyorum, bunca ortak noktanız varken yengenin aracı olup görücü gelmeleri beni biraz düşündürdü, kız kardeşi de tanıştırabilirdi .

Sizi önceden görüp beğendi desem 33 yaşında biri mutlaka bir şekilde iletişime geçerdi, en kolayı kardeşini devreye sokardı falan bilemedim.

Biz kapalı ve muhafazakar bir kültürdeyiz. Arka planda ne olduğunu bilmiyorum. İlk önce yengem söyledi sonra kız kardeşi ile görüştük. Damat adayı benimle iletişime geçmedi belki bu sorunun net cevabını önümüzdeki günlerde öğrenebilirim.

Hayvancılık yapılan bölgelerde göçebelik sadece yörüklerde var. Doğu Anadolu'da öyle bir şey duymadım çünkü bölgenin kendisi yayla zaten. Hayvanları çoban alır meraya yayar.
Ben ablanın sözlerine sizin de şaşkınlığınıza şaşırdım. Koca kadınsınız ablanız evliliğin en güzel yanı cinsellik dediğinde (ki evlilik sadece bu değil) şaşırıyorsunuz. Bu çok garip değil mi?

Kayseri'deyiz, dedemler Mersin'den göçmüşler. Hayvanlarımızı otlatmak için bazen Doğu Anadolu'ya geçerdik. Kendimiz hepimiz çobanız, dışarıdan çoban tuttuğumuz da olur. Ablamla ilgili kısıma çokca cevap verdim.

Siz herhalde sirf cinsellik için evlenmek istiyorsunuz.
Nerden bileçeksiniz şimdi adamin performansını?
Ya 10 saniye sonra biterse...

Birde abla kardeş arasinda cinsellik konuşulmaz.
Bunuda eklemeden duramiyacağim

Zengin parasiyla fakir karisiyla oynaşirmış

Bana da çok mide bulandırıcı geliyor ablayla cinsellik konuşma mevzusu. Abla evlilik nasıl bir şey diye soran kardeşe cinsellik süper demeyi de yadırgarım.
Konu sahibesi muhafazakar bir aileye sahip olduğunu söylüyor ama davranışlar bir garip.

Ya birkaç cümle de bunu konuştuk. Bu bizim aramızdaki ilişkiye, samimiyete bağlı olarak aramızda geçti. Büyütecek bir şey değil.
Ben de çok garipsemedim.en yakınlarımız bunlar.ben de konuşmak isterdim yani.iletişime geçmeyeli kaç gün oldu? Ee sen gördüm deyince ben de oturup konuştunuz sandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…