- 14 Ağustos 2018
- 20.833
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.600
- 598
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Ya ben de şok içinde okuyorum bu normalleştirmeyi. Çocuklar kundak bebesi de değil gayet büyük çocukların olduğu çadırda araya dandirikten bi kumaş parçası çekince üst üste nefes nefese tepininlerin naptığını duyup anlamıyo mu bu cocuklar. Biri es kaza kalksa hele skandal. Yan çadıra sevişicez diye çocuk emanet etmek nedir hiç mi tv izlemiyoruz neler görüyoruz. Allah korusun.Ben sizden tam anlamıyla kaderci havası aldım.Dikkat ettim de kim ne yorum yaparsa yörenizdeki durumlara göre kabullenip,savunmaya geçerek cevap veriyorsunuz.Hiç mi kendi fikriniz,içinde bulunduğunuz ortamdan farklı bir hayata bakışınız oluşmadı.Yanlis anlamayın,kırmak istemiyorum.Aksine biraz garipsedim,bu kadar savunmacı olmanıza.Bu yanlış deniyor hayır normal diyorsunuz.
Çadır a çocuk emanet etmek kısmına kimse dikkat etmedi mi?Bir bana mı garip geldi.Ayni çadırda cinsellik için arada komşuya çocuk emanet ediliyor yazmışsınız.Kac tane Yörük çocuğu vakası duydum bu sene boğulan, tecavüze uğrayan,kaçırılan bence dikkat edin.Bu kadar normal de anlatmayın şunu.Benim sinir ucuma dokundu,komşu çadıra fik fik için çocuk bırakmak.
Normalleştirmiyorum, tasvip de etmiyorum. Ben zaten 5 yıldır bu hayatın dışındayım. Ama bu hayat düzeltilsin mi, evet. Sizi anlıyorum.Ya ben de şok içinde okuyorum bu normalleştirmeyi. Çocuklar kundak bebesi de değil gayet büyük çocukların olduğu çadırda araya dandirikten bi kumaş parçası çekince üst üste nefes nefese tepininlerin naptığını duyup anlamıyo mu bu cocuklar. Biri es kaza kalksa hele skandal. Yan çadıra sevişicez diye çocuk emanet etmek nedir hiç mi tv izlemiyoruz neler görüyoruz. Allah korusun.
Bir de konu sahibi cidden 30 yaşında değil 14 yaşında gibi konuşmaları var ablasıyla konusup “pipişko diye bir şeyin varlığını” öğrenmiş gibi.
O kısmı ben de anlamadım. Komşuya çocuk emanet etmek için ekstrem bir şey olmalı. Kaza bela, ölüm, ciddi hastalık vs. gibi durumlarda olabilir en fazla.Ben sizden tam anlamıyla kaderci havası aldım.Dikkat ettim de kim ne yorum yaparsa yörenizdeki durumlara göre kabullenip,savunmaya geçerek cevap veriyorsunuz.Hiç mi kendi fikriniz,içinde bulunduğunuz ortamdan farklı bir hayata bakışınız oluşmadı.Yanlis anlamayın,kırmak istemiyorum.Aksine biraz garipsedim,bu kadar savunmacı olmanıza.Bu yanlış deniyor hayır normal diyorsunuz.
Çadır a çocuk emanet etmek kısmına kimse dikkat etmedi mi?Bir bana mı garip geldi.Ayni çadırda cinsellik için arada komşuya çocuk emanet ediliyor yazmışsınız.Kac tane Yörük çocuğu vakası duydum bu sene boğulan, tecavüze uğrayan,kaçırılan bence dikkat edin.Bu kadar normal de anlatmayın şunu.Benim sinir ucuma dokundu,komşu çadıra fik fik için çocuk bırakmak.
Çapsız,cahil bir insan vardı,çevrem de muhabbetim yok ama maalesef akrabam.Kari koca cinsel ilişkilerine çocukları kaç defa şahit olmuştu,ve 6 yaşında.Gelip,pipisini babaannesine çıkarıp,gel babamın anneme yaptığını sana yapayım,demisti.Cocuk kafayı sıyırdı,hâla uğraşıyorlar.Hikaye bundan ibaret,ders alabilen varsa alsın.Ya ben de şok içinde okuyorum bu normalleştirmeyi. Çocuklar kundak bebesi de değil gayet büyük çocukların olduğu çadırda araya dandirikten bi kumaş parçası çekince üst üste nefes nefese tepininlerin naptığını duyup anlamıyo mu bu cocuklar. Biri es kaza kalksa hele skandal. Yan çadıra sevişicez diye çocuk emanet etmek nedir hiç mi tv izlemiyoruz neler görüyoruz. Allah korusun.
Bir de konu sahibi cidden 30 yaşında değil 14 yaşında gibi konuşmaları var ablasıyla konusup “pipişko diye bir şeyin varlığını” öğrenmiş gibi.
Konu dağılmaya başladı, dağda yaşayınca ne yazık ki böyle olabiliyor. Binlerce yıldır çadırlarda aileleriyle yaşayan insanların cinsel hayatları yok mu oluyor, bu insanlar nasıl sevişiyor? Benim yaşayabileceğim bir hayat değil artık.O kısmı ben de anlamadım. Komşuya çocuk emanet etmek için ekstrem bir şey olmalı. Kaza bela, ölüm, ciddi hastalık vs. gibi durumlarda olabilir en fazla.
Ama seks yapmak için nasıl emanet edeceksin ki? Haftada minimum 2 kere olsa her seferinde komşuya ne diyeceksin, işin bu kısmı var.
Aralarında anlaşmıştır,onlar emin olun. Hepsi hangi gece hangi çadırda fik fik var,biliyordur.O kısmı ben de anlamadım. Komşuya çocuk emanet etmek için ekstrem bir şey olmalı. Kaza bela, ölüm, ciddi hastalık vs. gibi durumlarda olabilir en fazla.
Ama seks yapmak için nasıl emanet edeceksin ki? Haftada minimum 2 kere olsa her seferinde komşuya ne diyeceksin, işin bu kısmı var.
Komşu: yine çocukları bana gönderdiler. Demek ki yan çadırda segs varAralarında anlaşmıştır,onlar emin olun. Hepsi hangi gece hangi çadırda fik fik var,biliyordur.
Cadirda yasasam obanin bekar kizi olarak o cocuklari kesin benim cadirima gönderirlerdi, kabak yine bana patlardi...Komşu: yine çocukları bana gönderdiler. Demek ki yan çadırda segs var
Dışarı çıkmak istiyorsanız kendi kültürünüzden olmayan birini tercih etmenizde fayda var. Eş adayınızında ailesi köyde yaşıyor. Yaşam şekilleri aynı ise ne ile karşılaşacağınızı bilirsiniz. Ancak diğer yandan aynı yaşantının içinde kalmış olursunuz. Buna da dikkat etmenizde fayda var.@Strghnk
Dışarı çıkmak istiyorum, o yüzden konu açtım. Kadere razı olmayayım diye eş adayı nasıl anlaşılırın derdindeyim.
Cümbür cemaatı nerden çıkardın, aday, adayın annesi, babası, büyük amcası ve kız kardeşi geldiler. bizden de ben, annem, babam, ablam, dayım ve yengem. İşte tanıştık ve herkes çekildi.
O kısmı ben de anlamadım. Komşuya çocuk emanet etmek için ekstrem bir şey olmalı. Kaza bela, ölüm, ciddi hastalık vs. gibi durumlarda olabilir en fazla.
Ayni durumda teyzem cocuklari anneanneme birakir oyle yaylaya cikarmis, sonra cocuklari oldugunu unutup bir tane daha yaparlarmis, anneannem delirirmisYa ben de şok içinde okuyorum bu normalleştirmeyi. Çocuklar kundak bebesi de değil gayet büyük çocukların olduğu çadırda araya dandirikten bi kumaş parçası çekince üst üste nefes nefese tepininlerin naptığını duyup anlamıyo mu bu cocuklar. Biri es kaza kalksa hele skandal. Yan çadıra sevişicez diye çocuk emanet etmek nedir hiç mi tv izlemiyoruz neler görüyoruz. Allah korusun.
Ne?sonra cocuklari oldugunu unutup bir tane daha yaparlarmis,
Aynen , biz iki kisi kaldik, cok sessiznoldu diye cocuk yapmislar, anneannem delirmis, cok sessiz olduysa cocuklarinizi goturseydiniz ya diyeNe?
Cuzdan mi bu yahu ahdhd Allah Allah bey bizim bir cocuk olacakti bir yerde ama bulamiyorum. Neyse yenisini yapalim canimiz sagolsun
Ahaha valla sesli guldum. Hobi olarak cocuk yapmislar resmenAynen , biz iki kisi kaldik, cok sessiznoldu diye cocuk yapmislar, anneannem delirmis, cok sessiz olduysa cocuklarinizi goturseydiniz ya diyeteyzemle enistem kaygisizlar ailesi gibi, dizileri cekilse olur, o kadar gamsizlar ki kari koca
Kaç çocukları var? İnsanlar hep birbirini buluyorAynen , biz iki kisi kaldik, cok sessiznoldu diye cocuk yapmislar, anneannem delirmis, cok sessiz olduysa cocuklarinizi goturseydiniz ya diyeteyzemle enistem kaygisizlar ailesi gibi, dizileri cekilse olur, o kadar gamsizlar ki kari koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?