- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 31
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Efelenir tabii,biliyorki mühür kimdeyse süleyman odurBence o kadar baskın adamın karşısında çekinik kalıyor o. Ama yeni geline rahat efeleniyor
Ortak soru neden eniştenin üstüne tapu ?
Bu eniştemiz Allahı var iyi biri bana çok yardımcı oldu.
Bu aile de o ne derse onun dediği oluyor gibi bişey.
Ben çekerim krediye diye 3287348437 kez söyledim her defasında konu geçiştirildi.
Malum ben de fazla ısrarlı gözükürsem, onlarda ne manaağğ dicekler.
Nişanlıma kalırsa kendini bile benim üstüme yaptırır o derece güvenir, ve bu konuları takmaz.
Aslına bakarsanız dün o laflar tokat gibi yüzüme vurulmasaydı bende farkında değildim bu durumun.
Şimdi de nasıl söylerim bilemiyorum..
KızBu konuları açtığınız iyi oluyor. İlerde nerelerde hata yaptığınızı hüngür hüngür ağlarken açıp açıp okuyun
Öyle sinirleniyorum ki. En iyisi bu "suskun, hayır diyemeyen,pasif" insanlar bunları çekmeli diye de avutuyorum kendimi. Yoksa yaptığınız şu saçmalıklara "suskuncukluğunuza" burda çıldırıcam.
Eşek semer ilikşisi resmen. Ne diyeyim ilerde yaşayacağınız herşeyi hakediyorsunuz.
Bi bu kadar daha var söyleyeceğim aslında. Siniirden ben çatladım burda. En iyisi konu takibimi bırakmak.Kızacı biber süreceğim ağzına,yavaş ol azıcık,nasıl sözler onlar...
Öfkeni anlıyorum,senin konularını da biliyorum,nasıl bu kadar pasif kalabilir diye kızıyorsun sanırım.Ama hayat öyle birşey ki zeholl,bölen başka,bölünen başka olunca,sonuçta farklı çıkıyor.Senin arkanda kocaman bir aile vardı.Konu sahibinin durumu farklı.Bu, insanın duruşunu,hayata bakışını bile baştan başa etkiliyor.Bi bu kadar daha var söyleyeceğim aslında. Siniirden ben çatladım burda. En iyisi konu takibimi bırakmak.
Hayatında başarılar diliyorum konu sahibi
Öncelikle teşekkür ediyorum size. Evet galiba yaşadıklarımla bu tür meselelerde herkesten daha fazla öfkelenip sinirleniyorum. Bunu farkettim.Öfkeni anlıyorum,senin konularını da biliyorum,nasıl bu kadar pasif kalabilir diye kızıyorsun sanırım.Ama hayat öyle birşey ki zeholl,bölen başka,bölünen başka olunca,sonuçta farklı çıkıyor.Senin arkanda kocaman bir aile vardı.Konu sahibinin durumu farklı.Bu, insanın duruşunu,hayata bakışını bile baştan başa etkiliyor.
Ha konu değişmiyor,iyi niyetliler,istismar edenler vs.Bende umuyorum geç olmadan konu sahibinin kontrolü ele almasını.
İlk mesajında"ben yurtlarda büyüdüm,annem hayatımın hiç bir yerinde yoktu yazmış,aileler bazen evlatları meydana çıkıp,ayakları üzerinde duruncaya kadar ona şeffafmış muamelesi yaparlar.Sonra birdenbire evlat olur onlar için.Bana öyle gibi geldi.Allah yardımcısı olsun herkesin...Öncelikle teşekkür ediyorum size. Evet galiba yaşadıklarımla bu tür meselelerde herkesten daha fazla öfkelenip sinirleniyorum. Bunu farkettim.
Elbetteki ailem olmasaydı o dik duruşumun zerresi olamazdı. Gücümün kaynağı dağ gibi duran ailemdir. Ama konu sahibininin ailesinin de böyle olduğunu okudum. Babasının "kızım ezdirme kendini" dediğini. Ailesinin maddi olarak iyi durumda olduğunu biliyorum... Bunları bildiğim için de fazlaca öfkelendim.
Aile kadar işte önemli. Konu sahibi iş sahibi ve kimseye muhtaçta değil. Yani bölen ve bölünen bana çokta farketmedi konuda. Hala konu sahibini mantık çerçevesine oturtamıyorum. Kendi tercihi elbet. Nasıl bir cehennem istiyorsa onu elleriyle ustaca hazırlıyor.
En en en kötüsü işi var. Kendimle kıyaslıyorum. Ha ailem ha işim aynı. Aynı güç. İşi var maddi gücü var. Çekmek zorunda mı?İlk mesajında"ben yurtlarda büyüdüm,annem hayatımın hiç bir yerinde yoktu yazmış,aileler bazen evlatları meydana çıkıp,ayakları üzerinde duruncaya kadar ona şeffafmış muamelesi yaparlar.Sonra birdenbire evlat olur onlar için.Bana öyle gibi geldi.Allah yardımcısı olsun herkesin...
Değil tabii ki,inşallah çekmez.Sen işe başladın mı?En en en kötüsü işi var. Kendimle kıyaslıyorum. Ha ailem ha işim aynı. Aynı güç. İşi var maddi gücü var. Çekmek zorunda mı?
Okula başladım. Arada da çalışıyorum :)Değil tabii ki,inşallah çekmez.Sen işe başladın mı?
Okula başladığını okumuştum,çalışıyorsun da,maşallah,her şeyin,işin,eşin gönlüncesini diliyorum senin için...Okula başladım. Arada da çalışıyorum :)
neden enistenin hesabinda paraniz? inan konu ya yalan kimse 100 bin enistedinin hesabina yatirmaz ne alaka?!Bankada duruyor canım eniştenin hesabında
Eniştenin evini basacağım az kaldı,heeeyt verin kızın parasını beediyerek,kaç yıl yerim avukat hanım?
Çok teşekkür ediyorum. Bana dilediğiniz güzelliklerin kat be kat fazlası sizin de olsun. :)Okula başladığını okumuştum,çalışıyorsun da,maşallah,her şeyin,işin,eşin gönlüncesini diliyorum senin için...
yahu ana baba ölünce kardeşler bile mal mülk yüzünden kanlı bıçaklı oluyor.Ortak soru neden eniştenin üstüne tapu ?
Bu eniştemiz Allahı var iyi biri bana çok yardımcı oldu.
Bu aile de o ne derse onun dediği oluyor gibi bişey.
Ben çekerim krediye diye 3287348437 kez söyledim her defasında konu geçiştirildi.
Malum ben de fazla ısrarlı gözükürsem, onlarda ne manaağğ dicekler.
Nişanlıma kalırsa kendini bile benim üstüme yaptırır o derece güvenir, ve bu konuları takmaz.
Aslına bakarsanız dün o laflar tokat gibi yüzüme vurulmasaydı bende farkında değildim bu durumun.
Şimdi de nasıl söylerim bilemiyorum..
gerekirse kötü ol.Yazılanların hepsini okuyorum ve yine toplu bir şekilde açıklıyorum sorulan soruları.
-Yarın ilk işim bankaya gidip skorumu sordurmak olacak, bunun için maaş yazısı vs başka bişey lazımmı bilgisi olan var mı ?
-Bugün başka bir ev gösterdim ansıl sizce diye, oooo taaa nerde dendi, (Kendilerine uzak )
-Peşinat ben ve nişanlımın arkadaşlar, bir lira hakları yok içinde.
-Bana ilk önce kredi çıkmıyor dendi, şimdi çıkıyor ama dediğim gibi duymuyorlar, lafı geçiştiriyorlar.
-Kiraya çıkın denmiş, kiraya çıkarsak biz düğün yapacak güçte değiliz bilezikleri, düğün salonunu onu bunu ordan harcayalım diyecekler 100binden de olucaz, bu topa giremiyorum.
-Enişteye karşı beni bağlayan hiçbir şey yok bi gebeliğim, mecburiyetim vs. ama adama tapıyorlar.
-Şu ev var bakalım diyorum orasını enişte istemiyor boşver deniliyor.
-Beni tanıyanlar ağzımın nasıl laf yaptığını, nasıl yerden yere vurabileceğimi biliyorlar, yapmyıorum kötülük çıksın istemiyorum ama zorluyorlar, patlamam yakındır.
-Benim haberim olmadan başka bir eve bakılmaya gidilmiş insan bi bekler, 5te çıkıyorum ölmezsiniz.
-Bu çalkantıda her şeyden soğumak, yanlış kararlar almak da istemiyorum.
-Neden acele ediliyor ev için denmiş. Az önce açıkladığım gibi oldu bittiye getirip bizi kiraya çıkarıp elimizdekileri düğüne harcamak 'oooo ne düğün yaptık ama be' demek.
-Birde bu aile değişik bir aile örneğin nişanlımın dayısının arabası Kp'nin üstüne, nişanlımın arabası Kp nin üstüne, diğer görümcemin evi Kv'nin üstüne, Teyzesinin evi dayısının üstüne. Yani bize garip gelen her şey bu ailede normal, o yüzden bu durumu çok normal karşılıyorlar.
-Bu arada güzel dilekleriniz için Allah bin kere razı olsun, Rabbim iyi düşünen herkese kat kat fazlasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?