Görümce görümceklik yapmaya mı başladı ?

Ben 10 sene calışıp didinip kredi ödeyeyim,ev başkasının üstüne olsun,üstelik görümce baba ne seviniyosun ev senin üstüne mi olacak desin Ağzının payını verirdim şahsen

Elin adamına tapuyu verirsin , kredi çekti diye.Sen ödersin ve sonra evin tapusunu alamazsın sakın öyle bişey yapma.

Ev konusunda dıdının dıdısına güvenmeyin,siz ödersiniz ev benim derse birşey ispat edemezsiniz.
Diğer konulardada susmanızı tavsiye etmem. Agresifleşmedende gayet laf sokulabilir.

Paranızı alın bu arada enişteden bari. Kredi için benim hesabımda dursun,işim kolaylaşır deyin.

Hepsini geçtim, nasıl izin verirsin elin adamının üzerine ev yapılmasına yaa? Normalde eşin ailesini kendisine şikayet etmekten yana değilim ama bence sana o tepkisini, tapu senin mi olacak ne seviniyorsun lafını söyle. Ben çok alındım. Gururuma çok dokundu. Ben çekeyim krediyi de. Sen çekebiliyorsun madem ne demeye kalkıp onun üzerine oluyor kredi? Nasıl tamam dedin hiç anlayamıyorum. Bari krediyi her zaman banka havalesiyle yatırın da kimin ödediği belli olsun.

Eniştenin hesabında ki parayı biran önce kurtarın bence siz. ev olayından kurtulmuşsunuz ama paranız hala onda

nişanlınızla da güzel bir şekilde konuşup anlatın. kardeş kardeşi dolandırıyor siz nasıl susmuşsunuz bu duruma

yok tahmin edeyim krediyi elden vercekler enişte bankaya yatırcaktır :) böylece ortada hiçbir delil yok temiz iş :)

Dikkatini çektiyse normalde sana laf sokmayan görümcenin sana birden somaya başladığı bu bütün laflar tek bir noktaya çıkıyor ve tek bir mesaj veriyor. "Madem kocamın üzerine kredi çekildi, ödemelerde gecikme yapmayın zamanında ödeyin. Ama ben o kredinin kocamın üzerine olmasından da memnun değilim" Sanırım bu konuda söyledikleri geçiştirilen tek kişi değilmişmişsiniz.
Bu yüzden yemeği annesinde yiyorsunuz, masrafını az olsun, bu yüzden çalışmaya ara vermemeniz gerekiyor çocuk için, bu yüzden gezip tozamıyorsunuz haftasonu eşiniz taksiye çıkıyor... Ve bu yüzden ev alındığı için mutlu görünmüyor. Bence çok açık.

Kendinde misin? Aklın başında mı? Çekebiliyorsan krediyi çek tapu 3. Şahısların üzerine olmasın. Çekemiyorsan da kirada otur.
Görümcenin söylediği lafın farkında mısın? Neden seviniyorsun tapu senin üzerine olmayacak ki ne demek arkadaşım. 10 sene enayi gibi millete çalış sen aferim devam.

Son düzenleme:
Susmaya devam...

Çooooook mutsuz olacaksınız çok. Hele bi evlenin nasıl cehennem olacak o kvdeye 15 dakikalık uzaklıkta olan ev. Ay niye ses etmiyorsunuz burdan ben sinir oldum. O evi ödeyeceksiniz ev eniştenin mi olacak yani.

Haftasonu taksi. 6 aylıkken kv bırakıp akşam yemeğe gelip çıkıp gideceğiniz hayat var ya ondan daha kötü bi hayat var önünüzde bu aileyle.

Bunlar yatağınıza bile karışır.

Bu da mümkün tabii, o zaman kocasına deseydi,canım,sen ailenin nöbetçi noteri misin,gelinimiz çeksin krediyi,hem sorumluluklarını bilirler,kendilerini ona göre ayarlarlar diye...Baskın eniştenin çekinik karısı değilse...

Bence o kadar baskın adamın karşısında çekinik kalıyor o. Ama yeni geline rahat efeleniyor

Rica ediyorum onlar bu durumu normalleştiriyor diye sen de bunu normalleştirme. Gerçek dünyaya dön bir an önce. Enişte o evi istemiyor dediklerinde, iyiki enişte değil biz oturacağız de ve git istediğin evi gör. Böyle abuk subuk davranışlara katlanma, ezdirme kendini. Suçlu sensin burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…