Görümce görümceklik yapmaya mı başladı ?

Şimdi telefon geldi bahsettiğim ev olmadı, adamın babası satmaktan vazgeçmiş.
Nedense üzülmedim, yakın fikrine alıştıramadım sanırım kendimi.
Bana dua edin bu işten hayırlısıyla çıkayım Kadınlar Kulubune baklava dağıtacağım. Oh bi yük kalktı sanki omzumdan

Gözün aydın canım inşallah gönlüne göre olur herşey yoluna girer

Bak canım,tabii fevri ve yanlış kararlar alma.Ama iyi,tart,ölç biç.Seni duymazlar tabii,çünki işlerine gelmiyor.Ev almazsanızda,paranız harcanır mı,bence harcanır.Bunları ben çoktan ardımda bıraktım,onun için hiç bahsetmiyorum ama,bizdede benzer bie durum olmuştu.Daha doğrusu eşimle ailesi arasında...Eşim kazancıyla arsa almak ya da ev bakmak istemiş daha biz tanışmadan.Oo ne acelen var,daha senin ev sahibi olmana çook var,dur bakalım demişler.32 yaşındaki adama.Belki evleneceğin kız istemez o taraftan falan.Ardından,birikmiş parası ve sonra kazandıkları,biz sana yardım ederiz ev alırken diyerek tamamen eve harcanmış gitmiş.Geri gelmemek üzere...
Nikahi yapsanız nişanlınla,öyle alsanız kendi aranızda,olmaz mı?

Allahin sevdigi kuluymussun. Yoksa enistenin üzerine olacakti ev. Sen nisanlinla konus. Eger ev alacaksak bizden baska kimsenin üzerine olmicak, yoksa ev almicaz dersin olur biter.

O 100 bin nakit nerde duruyor su anda?

Sizinki de ibretlik hikaye,aslında çok görülen,ama herkesin benim ailem asla yapmaz sandığı bir olay...

ya ben evlenmeden ev alıp adamın üstüne yapıyorlar kredi ödeniyor kadının maaşından gidiyor boşanınca ev adama kalıyor evlilikten önce alındığı için buna bile karşıyım.

siz nası enişteye yapılmasına razı olursunuz?

bu aile sizi enayi yerine koymuş inanılmaz sinirlendim ya.

ben sevgilim zorunluya giderken bile arabasını bile babası boş durcağına götüreyim kendi şehrine dedi (kendi arabası da var) kabul etmedim ki 40 bin yardımda bulunmuştu araba için.

ablasıyla ortak kooperatif eve girsinler dediler kabul etmedim. kendi ablamdan biliyorum bu ortak para işleri aileyi kopartıyor. kardeşler ortak ev işlerine girmemeli.

aile aile diye de ağırlığınızı korumamazlık yapmayın. sözünüzü geçirin.

madem öyle evlilik sözleşmesi imzalayın. ya da ortak tapu yapın (yapılıyor mu bilmiyorum notere sorun)

bence en iyisi kiraya çıkın.

Kız siz delirdiniz mi enişteye tapu mu olur
Allah gösteriyor işte

Taksitleri siz ödeyecekseniz tapu neden onum kocası adına ki? Oturacağınız evin tapusu bile onların olacaksa tabiki böyle her şeyinize karışma gücünü bulur.
Susmayın söyleyin lafları herkes haddini ve yerini bilsin ve nişanlınıza anlatın.Ancak şikayet eder gibi anlatmayın sonra nişanlınız yanlış anlayabilir.

+1000 ölum var yahu yasa basa sagliga hastaliga bakmayan Allah uzun omur versin olduda oyle birsey oldu bu sefer o etliye sutluye karismayan nisanli ablam o benim yegenlerim var babasiz kaldilar girtlaginami cokelim diyecek neler okuduk burada
Yaa,bak o da var...

Yooook artik! O zaman acil bi ev alman lazim, ama ne olur adamin adina almayin su evi.

Senin ailen demedi mi sana o para neden orda duruyor diye?
Benim ailem çoğu şeyi bilmez anlatmam çünkü annem çok fevri, direk yakar yıkar.
Babama biraz anlattım oda canım benim ya çok mülayim, ben de tek başıma bişeyler yapıyorum işte, daha doğrusu yapamıyorum

Canım,nişanlın geliyormuş ya,canının sıkıntısını ondan çıkarıp aranızı bozma sakın,sana değer veriyormuş,inşallah seni anlar...

Bankada duruyor canım eniştenin hesabında

şaka mı?

çok sinir oldum şu an sana. ben etrafımda bu kadar sömürülen insan barındırmıyorum çünkü bana afaganlar basıyor. benim arkadaşım olsan nası böyle bişeye izin verirsin diye beynini yerdim.

kusura bakma direkt yazdım ki durumun vehametini anla ve toparlan.

Oooo insallah paranin üzerine yatma gibi yada tirtiklama gibi bi durum olmaz. Ama anlattigin gibi bir aileyse eger buna hazirlikli ol derim.

Tekrar tekrar söylüyorum, evsiz kal ama evi baska kimsenin üzerine yapma!

Onlar sana güvenmiyorsa sen onlara neden güvenecekmissin?

Akillida bi kiza benziyorsun, nasil kaptirdin o kadar parayi onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…