Gorumce kaynana elti

Aysince

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
218
-298
18
Merhaba arkadaslar.
6 senelik evliyim ve iki çocuğum var esimin ailesiyle baştan sıkıntılarımız oldu yabancıyım DİE istemediler ilk sora eşimle vazgeçemediğimiz için evlendik şuan çok mutlu huzurlu bi yuvamız var çok şükür.

Bundan 3 sene once kaynim kaynanamin akrabasıyla sözlendi bu arada görücü usulü oldu ve 5 ay nişanlı kaldılar o süreçte kavga çok ettiler kaynanam gorucem kıza havada uçuşan küfürler iftiralar attılar o süreçte eltim sadece benimle ve nişanlısıyla muhatap oldu düğüne yakın baristilar hersey yolunda giderken eltim birden kendini onlara yönlendirdi ve arasına benimle mesafe koydu ki nisanlisiyla her kavga ettiğinde Nişan aticam demesine rağmen o kararından vazgecirmisimdir.
Neyse düğün oldu aradan aylar geçti bu konular gene açılmaya başlandığında gorumcem ve kaynanam sen hata ettin ona güvenmekle sürekli nisanimi attırmaya çalışıyor aklıma giriyor demiş yani ben diormusum yani ve daha neler neler.

Kaynanam gorumcem eltim şuan araları çok iyi sürekli hediyelesiyolar saçma sapan watsap durumlar atıp laf sokmaya çalışıyorlar bunu nerden anlıyorum ben duruma bakar bakmaz hemen kaldırıyorlar ama ben sadece iyi vaya kötü bisi olursa arayıp sorarım onun haricinde muhatap olmuyorum fazla açıkçası bunları yapmaları benim zoruma normal durumda gitmez ama o kadar birbirlerine dedikleri küfürler iftiralar kavgalar olmasına rağmen nasıl bu kadar iyi ve iki yüzlü olabiliyorlar aklım almıyor ve zoruma gidiyor bu durumda sizce napmaliyim sizce yada siz olsanız napardiniz...

Mesafeyi koymussun. Boylede devam et. Burda herkes kendi cevresinden boyle insanlar gibi ornek verir. Sen bulasma yeterki. Kendi hayatina odaklan

Mesafeyi koymussun. Boylede devam et. Burda herkes kendi cevresinden boyle insanlar gibi ornek verir. Sen bulasma yeterki. Kendi hayatina odaklan
Teşekkür ediyorum zaten öyle yapıyorum ama bilerek bazı şeyleri gözüme soksalarda kendime ve eşime saygımdan görmezden geliyorum.

Aynı durum bende de var 2 eltim var kedi köpek gibiydiler şimdi çok iyiler benle konusmuyolar numaralarını sildim mesafeyi koydum kafam rahat sanada tavsiye ederim canım

Yabancıyımdan kastınız : Eşinizin ailesinde akraba evliliğinin yaygın olması ve sizin akraba olmayan tek gelin olmanız mı ?

Öff issiz insanlar bakmayın sizde hikayelerine bu kadar önemli mi gerçekten size tavır almaları ne dusundukleri hissettikleri hayatta her şeyi bu kadar takarsan erken ölürsün
Hanfendi bisiyi taktığım yok siz bi sakin olun sadece yapılanlar biraz ağrıma gittiği için danışmak istedim.
Rahatsız olduysanız yazmazyin lütfen.

Hanfendi bisiyi taktığım yok siz bi sakin olun sadece yapılanlar biraz ağrıma gittiği için danışmak istedim.
Rahatsız olduysanız yazmazyin lütfen.
Ben sakinim bana birşey olduğu yok . Yapılanlar niye agriniza gitti mesela nasıl bir duygusal paylaşıminiz oldu sizi istemeyen kayinvalidenizle ve görümcenizle. Ayrıca eltinie kayninizin ilişkisini toplayinca ne olacak sandınız o kız sizinle iyi olacak mı ? Tecrübesizsiniz sanki hayatta eşinizin ailesinin herhangi bir ferdinin işine karışmayın hem seviyesiz hemde çakallar siz de aşırı duygusalsiniz sizi çiğ çiğ yerler

Yapılanlar şöyle zoruma gitti afedersiniz köpek gibi birbirlerini yediler kanlı bıçaklı oldular ama şimdi hiç bisi olmamış gibiler eltimle napsalar gözüme sokarlar bende fazla muhatap olmuyorum hayata bakış açım kaynanam eltim gorumcem ne yapmış ne etmis bende şunu yapım de kiskandirayim gibi şeyler olmadı hiç bana abes ve kocakarıca gelio çünkü.
Demen şu o kadar olayın üstüne yağlı bağlı olmalarına karşılık acaba benim bisi yapmama gerek varmidir die sadece tecrübelenmek.

Yapmanız gereken tek şey mesafeyi ve sınırı korumak . Çevrenizdeki bu insanlar saygısız iftira atacak kadar da nefretlik. Ki korkulasi bir durum bence iftira atan insandan hayır mı gelir . Birlikte yesinler icsinler ne iyi olun ne de kötü samimi olmayın . Sırtınızı dönmeyin ,sirrinizi vermeyin dediğim gibi ilişkilerine de karışmayın . Biraz tecrübesiz birine benziyorsunuz dediğim gibi bu insanlardan cekinirseniz iyice ezerler samimi olursanız da kullanırlar en güzeli mesafeli olmak

Teşekkür ederim düşünceleriniz için çok haklısınız gerçekten ama kendimi hiç bir zaman ezdirmiyorum esim öncelikle hatalı olsam bile asla ezdirmez beni yörelerimiz kulturlerimiz de farklı biraz fazla uyum sağlanamadığım için zaten baştan beri muhatap deilim olmuyorum da sadece dediğim gibi yaptıkları şeyler karşısında şoka uğruyorum sadece.

Soka uğramayın es ailesi olmazsa iş ortamı olur ,komşu olur insanlar böyledir. Kime güveneceğini malesef bu devirde iyi seçmek lazım . Eşinizle araniz iyiyse hiç takmayin zaten bakmayın hikayelere ki iyice kudursunlar siz hayatınıza bakin hatta tavsiyem hayatınızi da çok paylaşmayın bilgi sahibi olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…