Gorumce kaynana elti

Bende sosyal medya kullanmıyorum sadece watsap ve burası var inanin gerçekten umrumda değiller sizinde dediğiniz gibi kendi hayatıma bakiyorum

Evet haklısınız sonuna kadar tabiki ama karşı taraf beni arayıp napayim yüzüğü aticam gibisinden konuşunca ve kavga nedenlerini anlatınca sadece bi kaç kelime söylerdim bu sebeplerden dolayı nisan atılmaz die yani şunu demek istiyorum düğünden sıra araları iyi olunca beni nisanimi attırmaya çalıştı die arkamdan suçlamış yapsam amenna ama yapmadığım demediğim bir şeyi nasıl vicdanına sığdırıp dedi demiş ona yanıyorum sadece inanin bu saatten sora koş ölüyorum deseler ona bile inanıp koşmam yani o derecede tehlikeli insanlar benim korkum sadece huzurumu bozmalari eşimle aramin kötü olması gibi tereddütlerim var.

Benimde eltim wp sadece beni seçmiş sanırım sürekli paylaşım yapıyor eşimde gözükmüyor bende gözüküyor, özellikle bizim çocuğumuz olmuyor sürekli çocuklarını komşusunun çocuklarını evine gelen çocukları filan paylaşıyor bu duruma eşim çok üzülüyor

Güzelim bence hiç takma Allah yukarıda görüyor eltin anne olmuş ama insan olamamış sadece.
Allah büyük inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sahada nasip eyler

Gorumce,kaynana,elti = Athos,Portos,Aramis

Nedense bu geldi aklima konu basligini gorunce :)

Uzak dur ben oyle yapiyorum hepsinden uzak duruyorum onlarin sahte yapmacik haraketlerinide gormeye tahammul edemiyorum zaten. Harika boyle kendi hayatimda yasiyorum sende oyle ol gorme duyma konusma.

tam bir bermuda şeytan üçgeni :). yapacağınız en güzel şeylerden biri whatsapp durumlarını sona alın ayarlardan görmezsiniz. mesafeyi de korumuşsunuz hiç yakınlaşmaya gerek yok. bir genelde böylesi tipler birbirlerinin yanındayken canım cicimlidirler. uygun zamanı gördükleri an birbirlerinin arkasından basarlar dedikoduyu affetmezler hiç. iki gün sonra sana da yakınlaşabilirler, sana da aynısını yaparlar..

Benim arkadaşımda kardeşiyle eşimin arkadaşının arasını yaptık ara bozan biz olduk ne iftiralar iftiralar Allah boylelerin şerrinden korusun uzak dur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…