Gorumce kaynana elti

Haklısınız çok teşekkür ederim

Çok seviyesiz hareketler bunlar ya.Bence wp durumlarına bakmayın.Muhattap olmamak en güzeli.Eşinizle mutluysanız gerisi çok önemli değil bence
Aynen çok doğru msj yazmadan önce kendimi tuhaf hissediyordum acaba bende mi sorun diede haksız olmadığımı msjlarinizla anlamak mutlu etti beni.

Bu 2 yıllık bir süreç değil. İlla ki mayalarini ortaya çıkaracaklar. Uzak durun

Yapacağınız yapmışsınız zaten. Whatsap durumlarını sona alın görmeyin. İnstagramda da sessiz alın oldu bitti. Onları umursadığınızı farkettikleri anda daha çok saçmalamaya başlayacaklardır

Durumlarına bakmayın,engelleyebiliyorsanız engelleyin.
Aa engel mi olms farketmedim dersiniz.
Kendi kendilerine kudursunlar gkfgklgfklg

Hayat size ders vermiş. Kimse için çabalama, kimseye guvenme. Her zaman mesafe koyarak belli mesafeden insanlarla iletişime geç. Insanlar sizi hayal kirikligina ugratirsa o zaman geçmişi dusunmek yerine ilerisi için daha tedbirli ol. Siz de bunlari ogrenmiş oldunuz. Mesafenizi koyun, hayatinizi yaşayin, kimseyi umursamayin.

Durumlarına bakmayın,engelleyebiliyorsanız engelleyin.
Aa engel mi olms farketmedim dersiniz.
Kendi kendilerine kudursunlar gkfgklgfklg
Inanin o kadar kendini beğenmişlik yapıyorlar ki sanki dünyada onlar herseyi biliyor yiyiyor içiyor geziyor havalarindalar bana komik geliyor bide eltim dağın başından gelen bi insan bende şehirde doğmuş büyümüş bi insanım yani yaptığı havalar bana çok komik gelior

Haklısınız msjlarinizla kesinlikle muhatap olmamam gerektiğini ve uzak durmam gerektiğini tekrardan anladım.

Daha başlığı okurken içim daraldı mahşerin 3 atlısı gibi

Evet öyle yaptım dediğiniz gibi uğraşmaya değmeyecek insanlar gerçekten.

Attiklari hikayelere bakma. Muhatap olma gerekmedikce bitti gitti. Hepsi birbirinin ne halt oldugunu biliodur zaten kurtulduguna sevin

Attiklari hikayelere bakma. Muhatap olma gerekmedikce bitti gitti. Hepsi birbirinin ne halt oldugunu biliodur zaten kurtulduguna sevin
Evet öyle yapıyorum çok da umrumda değiller zaten sadece sıkıntı ettiğim konu iki yüzlülükleriydi ki artık şöyle düşünüyorum demekki olanlardan sora kendilerine yakıştırıyorlar o yüzden beni ilgilendirmez bu saatten sora.

Hep böyle olur kayın aile duruma göre birimi atar diğerini tutar, uyanık elti de güya onlara yaranacak, benden sama demesi onların oyuncağı olma uzak dur ve durumlarına bile bakma..

Hep böyle olur kayın aile duruma göre birimi atar diğerini tutar, uyanık elti de güya onlara yaranacak, benden sama demesi onların oyuncağı olma uzak dur ve durumlarına bile bakma..
Akrabalar birde yani aynı ortama girsek hep ikisi muhabbet eder beni dahil etmezler sülalelerinden hep konuşurlar bende tanımadığım için o ortamı terk ederim daha kapıdan çıkmadan kaynanam noldu sen anlamazsın bizim konuşmamizdan tanımazsın der istersen al çocukları gezdir demişti o gün bugündür muhatap olmuyorum

Hiçbir şey yapmam, siz de bir şey yapmayın. İnsanların karakterini değiştirecek haliniz yok ya. Mesafenizi koymuşsunuz aynen devam edin böyle

Aynen bu tavrında devam et İnan herkesin çevresinde böyleleri var. Senin tavrın şuan olması gereken bence durumlara bile hiç bakma sessize al her yerden girme sen bakmadıkça onlar iyice kudurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…