Gorumce kaynana elti

Bence de durumlarına, paylaşımlarına bakma.
Eşinle mutluymuşsunuz çok şükür, boyle durumlarda annesini kardesini yengesini koruyup karısını ezen o kadar çok ayı duyuyoruz ki, eşinle iyi olman büyük şans.
Kendi mutluluğuna, evine barkına odaklan ve onlari yoksay, emin ol daha cok kudururlar

Evet haklısınız zaten durumlarıni bakıp bibtepki vermedikçe ard arda atıyorlar hiç umrumda olmuyor inanin.

Başlığı görünce daha okumadan ilk yorumum Bermuda şeytan üçgeni

Ben şok
Gerçekten bunu normal karşıladın ve konu sahibine mi öfkeleniyosun?
İnsanlar çıkar gütmeden de iyilik yapabilir.
Nankörlükte hoş karşılanıcak bişey değildir.

Ben şok
Gerçekten bunu normal karşıladın ve konu sahibine mi öfkeleniyosun?
İnsanlar çıkar gütmeden de iyilik yapabilir.
Nankörlükte hoş karşılanıcak bişey değildir.
Ben nankorlugu hoş karsilamiyorum normal karşılıyorum hatta olağan karşılıyorum . Eşinin ailesiyle gereksiz samimiyet kurup sonradan sorun yaşamayan insan görmedim . Yani eş ailesi de değil iş hayatında da aynı şey geçerli . Çıkar gütmeden iyilik yapmak böyle birşey değil eltiyle kayninin arasını düzeltmek . Bu kız kv nin akrabasiymis kahin olmaya gerek yok ki elbette iyi olacaklar

Yok saymak en temizidir. Varlığı zarar olan insanların yokluğu da büyük kardır. Hepsi karaktersizlikte aynı model bırak birbirleriyle oyalansınlar, sen evinin huzuruna bak. Senin ne yapıp ne yapmadığını allah ve eşin biliyorsa onların dediği her şey boş

Ben şuna takıldım. Nişan atmaktan neden vazgeçiriyorsunuz ? Bi insana bunu yaptırmak çok büyük vebal. Herşey çok kötü de olabilirdi. Çok cesaretlisiniz

Ben şuna takıldım. Nişan atmaktan neden vazgeçiriyorsunuz ? Bi insana bunu yaptırmak çok büyük vebal. Herşey çok kötü de olabilirdi. Çok cesaretlisiniz
Ben konuları çok acamadan yazdım haklısınız böyle düşünmekte ama inanın incir çekirdeğini doldurmuycak sebeplerden dolayı kavga ettikleri için vazgecirdim inanin aksi bi durum da zaten müdahale etmem bu kim olursa olsun.

Ooo şer ittifakı kurmuşlar .Bu ittifakın en tehlikelisi eltidir.Gardinizi alın muhatap olmayın

Ooo şer ittifakı kurmuşlar .Bu ittifakın en tehlikelisi eltidir.Gardinizi alın muhatap olmayın
Onlara karşı gard bile almam bu saatten sora aynı kumaştan değiliz zaten bi tanidigi yolda görürsün slm verir geçersiniz ya benim de öyle.

Sosyal medyam yok sadece iş gereği mecburluktan WhatsApp kullaniyorum .arada bir durumlara bakarım laf sokan durumlar koyanlardan da nefret ediyorum.en iyisi bu tarz insanları yok saymak .sona alın ve sakin bakmayın durumlarına bu onları dahada cildirtacaktir .siz kendi hayatınıza evinize huzurunuza bakın zaten onlarda birbirlerine düşerler en kısa zamanda

İncir çekirdeğini doldursun doldurmasın, size sorsalar bile kesinlikle cevap vermeyin. Ben karışamam herkesin aklı fikri var deyin. Belki size küçük görünür ama o kişinin karakteri kaldırmaz. Evlilik bu şakası yok, sonra ya başını yaktı olursunuz ya da söyledikleriniz kullanılır.

Bir arkadaşım vardı, devamlı komşunun gelinine akıl veriyordu. Gelin kayınvalidesini şikayet ediyordu boşanıcam bıktım diyordu. Bu saf da devamlı yorum yapıyor, kendince yardım ettiğini sanıyordu. Aile meselelerine girme karışma, onlar aile olmuş aynı soyadını taşıyor, birşey olur senden bilirler dediğimde beni dinlemezdi. Yazık kıza eziyet ediyorlar gelip anlatıyor nasıl karışmayayım, beni yakın görüyor dertleşiyor bla bla bla...
Kayınvalideyle beraber yaşıyorlardı ev meselesini çözdüler, kız ayağını kesti bundan. Kayınvalideyle araları düzelmiş benim arkadaşımı da dolduruşa getiren fitneci ilan ettiler. Hayatının dersini aldı ben de oh olsun sana dedim.

Çekilin köşeye ve sadece izleyin şimdi birlik olup sizle uğraşıyorlar uğraşacak bir şey bulamayınca bir birlerine düşecekler bu hiç şaşmaz sizde keyifle izleyin

Mesafe candır . Siz söylüyorsunuz kavga edip küfürler edip can ciğer olmuşlar pek samimi değiller yani. Böyle insanlardan genel olarak uzak durmak lazım belli etmişler kendilerini işte . Hiç bir şeylerine bakmayın umursamayın sizde eşinizle resimler koyun gezin tozun Eşinizi kafalayın gerisine karışmayın . Eşiniz sizden yanaysa gerisi boş..

Eltinizin onlarla kötü olmasını fırsat bilip melek elti rolüne bürünmüşsünüz ama plan tutmamış. Barıştırmak, nişan atmaktan çevirmek falan ne gereksiz tavırlar. İllaki sizde onlar hakkında birşeyler söylemişsinizdir eltide 1i 100 yapmıştır. Şimdi o iyi siz zaten kötü. Ama çok doğal. Onlar akraba, er yada geç iyi olmasalarda öyle gözükürler. Sizi aralarına almadıkları için bu şekilde davrandığınızı düşünüyorum ama yanlış yol. Onlar size, siz onlara uzak olun en iyisi. Durumlarına birşey koydukları zaman neden bakıyorsunuz mesela sevmediğiniz insanların? Ben olsam tel no larını bile kayıt etmem, ettiysemde sessize alırım hiç birşeylerini görmem.
Siz hem ne yaptıklarını merak ediyorsunuz hemde paylaştıkları zaman size nispet yaptıklarını size laf soktuklarını düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…