Bence de durumlarına, paylaşımlarına bakma.Yapılanlar şöyle zoruma gitti afedersiniz köpek gibi birbirlerini yediler kanlı bıçaklı oldular ama şimdi hiç bisi olmamış gibiler eltimle napsalar gözüme sokarlar bende fazla muhatap olmuyorum hayata bakış açım kaynanam eltim gorumcem ne yapmış ne etmis bende şunu yapım de kiskandirayim gibi şeyler olmadı hiç bana abes ve kocakarıca gelio çünkü.
Demen şu o kadar olayın üstüne yağlı bağlı olmalarına karşılık acaba benim bisi yapmama gerek varmidir die sadece tecrübelenmek.
Evet haklısınız zaten durumlarıni bakıp bibtepki vermedikçe ard arda atıyorlar hiç umrumda olmuyor inanin.Bence de durumlarına, paylaşımlarına bakma.
Eşinle mutluymuşsunuz çok şükür, boyle durumlarda annesini kardesini yengesini koruyup karısını ezen o kadar çok ayı duyuyoruz ki, eşinle iyi olman büyük şans.
Kendi mutluluğuna, evine barkına odaklan ve onlari yoksay, emin ol daha cok kudururlar
Başlığı görünce daha okumadan ilk yorumum Bermuda şeytan üçgeniMerhaba arkadaslar.
6 senelik evliyim ve iki çocuğum var esimin ailesiyle baştan sıkıntılarımız oldu yabancıyım DİE istemediler ilk sora eşimle vazgeçemediğimiz için evlendik şuan çok mutlu huzurlu bi yuvamız var çok şükür.
Bundan 3 sene once kaynim kaynanamin akrabasıyla sözlendi bu arada görücü usulü oldu ve 5 ay nişanlı kaldılar o süreçte kavga çok ettiler kaynanam gorucem kıza havada uçuşan küfürler iftiralar attılar o süreçte eltim sadece benimle ve nişanlısıyla muhatap oldu düğüne yakın baristilar hersey yolunda giderken eltim birden kendini onlara yönlendirdi ve arasına benimle mesafe koydu ki nisanlisiyla her kavga ettiğinde Nişan aticam demesine rağmen o kararından vazgecirmisimdir.
Neyse düğün oldu aradan aylar geçti bu konular gene açılmaya başlandığında gorumcem ve kaynanam sen hata ettin ona güvenmekle sürekli nisanimi attırmaya çalışıyor aklıma giriyor demiş yani ben diormusum yani ve daha neler neler.
Kaynanam gorumcem eltim şuan araları çok iyi sürekli hediyelesiyolar saçma sapan watsap durumlar atıp laf sokmaya çalışıyorlar bunu nerden anlıyorum ben duruma bakar bakmaz hemen kaldırıyorlar ama ben sadece iyi vaya kötü bisi olursa arayıp sorarım onun haricinde muhatap olmuyorum fazla açıkçası bunları yapmaları benim zoruma normal durumda gitmez ama o kadar birbirlerine dedikleri küfürler iftiralar kavgalar olmasına rağmen nasıl bu kadar iyi ve iki yüzlü olabiliyorlar aklım almıyor ve zoruma gidiyor bu durumda sizce napmaliyim sizce yada siz olsanız napardiniz...
Ben şokBen sakinim bana birşey olduğu yok . Yapılanlar niye agriniza gitti mesela nasıl bir duygusal paylaşıminiz oldu sizi istemeyen kayinvalidenizle ve görümcenizle. Ayrıca eltinie kayninizin ilişkisini toplayinca ne olacak sandınız o kız sizinle iyi olacak mı ? Tecrübesizsiniz sanki hayatta eşinizin ailesinin herhangi bir ferdinin işine karışmayın hem seviyesiz hemde çakallar siz de aşırı duygusalsiniz sizi çiğ çiğ yerler
Ben nankorlugu hoş karsilamiyorum normal karşılıyorum hatta olağan karşılıyorum . Eşinin ailesiyle gereksiz samimiyet kurup sonradan sorun yaşamayan insan görmedim . Yani eş ailesi de değil iş hayatında da aynı şey geçerli . Çıkar gütmeden iyilik yapmak böyle birşey değil eltiyle kayninin arasını düzeltmek . Bu kız kv nin akrabasiymis kahin olmaya gerek yok ki elbette iyi olacaklarBen şok
Gerçekten bunu normal karşıladın ve konu sahibine mi öfkeleniyosun?
İnsanlar çıkar gütmeden de iyilik yapabilir.
Nankörlükte hoş karşılanıcak bişey değildir.
Yok saymak en temizidir. Varlığı zarar olan insanların yokluğu da büyük kardır. Hepsi karaktersizlikte aynı model bırak birbirleriyle oyalansınlar, sen evinin huzuruna bak. Senin ne yapıp ne yapmadığını allah ve eşin biliyorsa onların dediği her şey boşMerhaba arkadaslar.
6 senelik evliyim ve iki çocuğum var esimin ailesiyle baştan sıkıntılarımız oldu yabancıyım DİE istemediler ilk sora eşimle vazgeçemediğimiz için evlendik şuan çok mutlu huzurlu bi yuvamız var çok şükür.
Bundan 3 sene once kaynim kaynanamin akrabasıyla sözlendi bu arada görücü usulü oldu ve 5 ay nişanlı kaldılar o süreçte kavga çok ettiler kaynanam gorucem kıza havada uçuşan küfürler iftiralar attılar o süreçte eltim sadece benimle ve nişanlısıyla muhatap oldu düğüne yakın baristilar hersey yolunda giderken eltim birden kendini onlara yönlendirdi ve arasına benimle mesafe koydu ki nisanlisiyla her kavga ettiğinde Nişan aticam demesine rağmen o kararından vazgecirmisimdir.
Neyse düğün oldu aradan aylar geçti bu konular gene açılmaya başlandığında gorumcem ve kaynanam sen hata ettin ona güvenmekle sürekli nisanimi attırmaya çalışıyor aklıma giriyor demiş yani ben diormusum yani ve daha neler neler.
Kaynanam gorumcem eltim şuan araları çok iyi sürekli hediyelesiyolar saçma sapan watsap durumlar atıp laf sokmaya çalışıyorlar bunu nerden anlıyorum ben duruma bakar bakmaz hemen kaldırıyorlar ama ben sadece iyi vaya kötü bisi olursa arayıp sorarım onun haricinde muhatap olmuyorum fazla açıkçası bunları yapmaları benim zoruma normal durumda gitmez ama o kadar birbirlerine dedikleri küfürler iftiralar kavgalar olmasına rağmen nasıl bu kadar iyi ve iki yüzlü olabiliyorlar aklım almıyor ve zoruma gidiyor bu durumda sizce napmaliyim sizce yada siz olsanız napardiniz...
Ben konuları çok acamadan yazdım haklısınız böyle düşünmekte ama inanın incir çekirdeğini doldurmuycak sebeplerden dolayı kavga ettikleri için vazgecirdim inanin aksi bi durum da zaten müdahale etmem bu kim olursa olsun.Ben şuna takıldım. Nişan atmaktan neden vazgeçiriyorsunuz ? Bi insana bunu yaptırmak çok büyük vebal. Herşey çok kötü de olabilirdi. Çok cesaretlisiniz
Onlara karşı gard bile almam bu saatten sora aynı kumaştan değiliz zaten bi tanidigi yolda görürsün slm verir geçersiniz ya benim de öyle.Ooo şer ittifakı kurmuşlar .Bu ittifakın en tehlikelisi eltidir.Gardinizi alın muhatap olmayın
İncir çekirdeğini doldursun doldurmasın, size sorsalar bile kesinlikle cevap vermeyin. Ben karışamam herkesin aklı fikri var deyin. Belki size küçük görünür ama o kişinin karakteri kaldırmaz. Evlilik bu şakası yok, sonra ya başını yaktı olursunuz ya da söyledikleriniz kullanılır.Ben konuları çok acamadan yazdım haklısınız böyle düşünmekte ama inanın incir çekirdeğini doldurmuycak sebeplerden dolayı kavga ettikleri için vazgecirdim inanin aksi bi durum da zaten müdahale etmem bu kim olursa olsun.
Çekilin köşeye ve sadece izleyin şimdi birlik olup sizle uğraşıyorlar uğraşacak bir şey bulamayınca bir birlerine düşecekler bu hiç şaşmaz sizde keyifle izleyinMerhaba arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?