- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bana karışmıyor sen haklısın diyorSizi peşinden sürüklemiyorsa karışmayın.
Direk para için göndermiyorsun derler diye yazmak istemedim ama çok iyi tespitti evet annesi de arıyor benide uğra al araba yok diyince arayıp sormadı daha ..Eşini çok sevdiklerinden değil, yaptıracakları masraflar İçin çağırıyorlar.
Bırakın eşiniz gitsin, siz gitmek zorunda değilsiniz. Gitme durumunuz olsa dahi gitmeyin, Daha çok siniriniz bozulur
Haklısınız tam delirme sebebi. Ama siz söylenip durursaniz yine siz kötü olursunuz onu demek istiyorum.Bana karışmıyor sen haklısın diyor
ben dayıyım gitmeliyim diyor
eşimin gösterdiği tutumu aileden kimse eşim için göstermiyor..
Buda beni delirtiyor .
Bende engellemek istemiyorum ama morelimde bozulmuyor değil en doğru objektif yorumları burdan alıyorum genelde uyguluyorumda ..Eşinle ailesinin arasına girme .ne yaparlarsa yapsınlar ,deli değil ya sonunda anlar .sen gitmiyorsan gitme ama onuda engelleme .onlar iyi olur sen kötü gelin .
Çok doğru yazmışsınızOnlar et tırnak, kardeş. Sizlik bir şey yok. Kardeşine, yeğenine elbet gidecek. Bence karışma hakkınız yok. Evlendi diye insan kardeşine bile kafa rahatlığıyla gidemeyecelse ohoo...
Çok doğru yazmışsınız
Peki bu durumda konu sahibinin doğurduğu çocuk ne oluyor? O kimin kimi de kimse onu görmeye gelmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?