Görümce & Kaynım ..

Canim,arabayi sanayiye vermeniz iyi olmus tamir olmasaydi cok fazla.masraf çıkardı 4 bin 5 bin hatta 8 bine kadar içinde. Kalsaydi parca daha cok zarar verirdi motora.
Gelelim konuna,sen cok haklısın,ama esinde cennet yurekli kin tutmayan birisiymis baksana senide kirmak istememis suratın asikken gitmek istemiyorum demis birak gitsin surat asma,laf söyleme nasilsa sana gel demiyor. Onun ailesinden biri bisey derse guzelce cevabini yapıştırırsin

Onlar onun ailesi peki sen eşinin neyisin el kızı mi asıl ailesi artık sensin benim çocuğumu görmeye gelmeyip aramayan insanlara bende sizin yaptığınızı yapardım hatta daha beterini o da onun çocuğu çocuğuna değer vermeyenlerin yanında işi yok bence

O gitsin sen gitme ama nedenini sorana dogruyi soylesin. Gelmek istemedi cunku siz bu konuda bu sekilde davrandiniz o da kirildi hakli olarak desin. Cekinecek bisey yok yani bunda

Eşine gayet yüzünü as

Ben sevmediğim görümcelerimin çocuklarını seviyorum,kapım onlara daima açık.
Dayanılmaz tatlı oldukları,ya da bana çok düşkün oldukları için değil,sadece çocuk oldukları ve anneleri yüzünden dayılarından mahrum kalmamaları için.
Bu kadarcık sevgiyi öz yeğen için göstermek çok mu?
Üzülme konu sahibi,senin çocuğun da halasına teyze dediği zaman anlayacaklar yanlışlarını.
Onları çocuğuma tanıtacağım diye uğraşma,herkes kendini tanıtacak,sevdirecek,yok öyle yağma

İyi hoş da, bunu onlara sormalısınız yani. Ben elalemin aile içi sorunlarına hakim değilim. Demek ki olmuş bir şey ki sonuç bu. Kimse keyfinden yeğen görmezlik yapmaz.

İyi hoş da, bunu onlara sormalısınız yani. Ben elalemin aile içi sorunlarına hakim değilim. Demek ki olmuş bir şey ki sonuç bu. Kimse keyfinden yeğen görmezlik yapmaz.
Ama yeğen görmezlik keyfi olur,neden olmasın...Haklısınız,annesi sevilmeyen bebek sevilmiyor çoğu kişi tarafından,ben de soruyorum,niçin,peki babası kim,kardeşi değil mi?
Ha anne buldumcuk olur göstermez,gıcık kapılır o ayrı.Ben erkeklerin suçu diyorum biraz da,kardeşlerim bebeğimi önemsemese kırılırım ve belli ederim,erkekler için genelde bunlar önemli değil,ta ki hiçe sayıldıklarını görene kadar.

Bebegini görmeye kimse gelmemiş bu durumda ben de gitmezdim hatta eşimin gitmesini de normal bir durummuş gibi karsılamazdım.Kinci değilimdir ama bu başka birşey yani gelmemeleri çok kırıcı ve sırf kırıldığım için bile tepki gösterirdim kendime engel olamazdım büyük ihtimalle.

Haklısınız ama esin gitmek istiyor engel olamiycaksin boşuna aranız bozulmasın.onlar düşüncesiz ama esin düşünceli bir insan demek ki.iyiki seni zorlamıyor

şöyle konuları okuyunca keşke Avrupa da doğup büyüseydim diyorum kolay aile ilişkileri, zorlama bağlar olmadan sadece istenince görüşmeler.
Zoraki ziyaretlere ne gerek var, gelmelilerdi ama velev ki gelmediler, eşinize surat asmanın akıl verip gitmemesini sağlamaya çalışmanın manası ne? hayatım boyunca anlayamayacağım hesaplar bunlar. inşallah da anlamayayım.

Eşin iyi niyetli belli ki karşı taraf bunu göremeyecek kadar saygısız ve nankör..yapacak bir şey yok eşin yüzlerine dökülmediği sürece bu hırsın geçmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…