Görümce kıskançlığı

Seherbn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
44
3
3
29
Kızlar meraba ben bunları anlatmasam çatlıycam artık ben 1 senelik evliyim görümce olacak kişi 3 4 senelik evli benim yaptığım her şeyin aynısını yapıyo sinir oluyorum bu İnstagramda hikaye atıyorum yemek yapıp yarın bi bakıyorum daha farklı bişey yapıp atıyo eşim doğum günüm için lüks bi restoranda hazırlık yaptırmış bi bakıyorum onun doğum günündede aynısı (bu arada düğününe gittim biz eşimle sevgiliydik o zaman evlendiğinden bu zamana kadar hiç gitmemişlerdir öyle yerlere eşi biraz cimri pinti bişeydir ) eski konuda anlatmıştım adetleri farklıdır ama eşi ailesinin yanında bizim yanında aşırı över görümcemi sürekli eşini dinleriz işte çok marifetli çok pratik felan detaylara girmek istemiyorum sanki bizim yanımıza gelmeden tembihlemiş gibi sürekli masada yemek uzatır görümceme işte yemedin bundan diyerek yapmacık geliyo bide sürekli gözüme bakıyo adam sapık gibi bişey neyse her yaptığım şeyi yapmasından sıkıldım ha bu arada hep ezmeye çalışır sen gelinsin gelin varken ben mi iş yapacam felan der ama bende artık laf sokmak istiyorum sizce neler yapabilirim böye durumlarda

Kızlar meraba ben bunları anlatmasam çatlıycam artık ben 1 senelik evliyim görümce olacak kişi 3 4 senelik evli benim yaptığım her şeyin aynısını yapıyo sinir oluyorum bu İnstagramda hikaye atıyorum yemek yapıp yarın bi bakıyorum daha farklı bişey yapıp atıyo eşim doğum günüm için lüks bi restoranda hazırlık yaptırmış bi bakıyorum onun doğum günündede aynısı (bu arada düğününe gittim biz eşimle sevgiliydik o zaman evlendiğinden bu zamana kadar hiç gitmemişlerdir öyle yerlere eşi biraz cimri pinti bişeydir ) eski konuda anlatmıştım adetleri farklıdır ama eşi ailesinin yanında bizim yanında aşırı över görümcemi sürekli eşini dinleriz işte çok marifetli çok pratik felan detaylara girmek istemiyorum sanki bizim yanımıza gelmeden tembihlemiş gibi sürekli masada yemek uzatır görümceme işte yemedin bundan diyerek yapmacık geliyo bide sürekli gözüme bakıyo adam sapık gibi bişey neyse her yaptığım şeyi yapmasından sıkıldım ha bu arada hep ezmeye çalışır sen gelinsin gelin varken ben mi iş yapacam felan der ama bende artık laf sokmak istiyorum sizce neler yapabilirim böye durumlarda
gorumce gorumce gormeyeyim omrumce :p

Bana asıl çekemeyenin sen olduğu hissi geldi:KK53:
Yok adam gözümün içine bakıyor falan
Hani bunu görmek için o an seninde bakman lazım ve sende bakmışsın neticede
Dünya toplanmış sana oyun oynuyorlar gibi anlatmışsın

Bana asıl çekemeyenin sen olduğı hissi geldi:KK53:
Yok adam gözümün içine bakıyor falan
Hani bunu görmek için o an seninde bakman lazım ve sende bakmışsın neticede
Dünya toplanmış sana oyun oynuyorlar gibi anlatmışsın
Adam anlatırken ister istemez bakıyoz oda gözümün içine baka baka anlatıyo neyini çekemiycem benim ailem bile farketti onlarla fazla samimi olmaman daha iyidir dediler ☺️

Sen görmezden gel
Bir süre sonra o da zaten senin tınmadığını görünce tavrını keser.

Bana sen onu kiskaniyosun gibi geldi
Yani sen gelinsin gelin varken benmi is yapcam demesi disinda ben anormal olan bisey görmedim

Adam anlatırken ister istemez bakıyoz oda gözümün içine baka baka anlatıyo neyini çekemiycem benim ailem bile farketti onlarla fazla samimi olmaman daha iyidir dediler ☺
Pardon da nerene bakacak bacım başka😂
İyi madem samimi olma
Hikayelerini görümceye gizle hatta

Normal durumlar takma kafana he tamm de geç beni taklit etmeleri hoşuma gider şahsen🤣

Bence kafaya takınca birini ne yapsa size batacak.Instagrama yaptığı yemeği aynı anda atan kimbilir kaç kişi vardır böyle bir seyi sizden görmesi gerekmez.velevki sizde gördü fikir edindi oda yaptı ee yapsın ne var bunda?? Birisi bende gördüğü birşeyi yapacak olsa daha çok yardım ederim ben şöyle yaptım iyi oldu bunu denedim kötü oldu falan diye fikir veririm.evrende eşsiz bir detay sizmi varsınız boşverin bu kadar abartmayın

Back
X