Görümce magdurları

Eden bulur takma kafana benim kaynana gorumceler uzakta bir tanesi ayni sehirde soz geciremiyor bana takmiyorum cuunku cok dengesiz konusuyor cok sinsi yengesiyle kavga etti benimde kusmemi istiyor bende artik muhatap olmuyorum arkamdan konusuyor esimi onun ustune kiskirtiyormusum oyle demis duydum artik muhatap olmuyorum cagiriyor gitmiyorum evime gelrcekse adam gibi gelsin

bende eşinizde hata buldum ..
yuvasına eşine sahip çıkamamış..
ablasına sen kimsin diyememiş ..
hakkınızda hayırlısı olsunn ..
evladınızada en kısa zamanda kavusun insallah..

Çok doğru canim iyi yapiyorsun görümce görümceligini bilecek gelinde gelinligini ne dite kafayi yakarlar anlamiyorumki bazıları psikopat napcan Allaha bıraktım artik....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eden bulur canım....

eşiyle sürekli kavga ediyormş ettiğini buluyr yani allaha şükür eşim hep benim tarafımdadr çünkü o hep haksız davranışlarda bulundu bana karşı ama onun yüzünden eşimle tartışmamızda olmadı değil onun yüzünden daha 3 ay önce binliralık teli kırdım eşimle kavga ederken gerizeklı pisliğin yüzünden

eşim yani abisi onunla muhatap bile olmuyorrrrr artık kuduruyordur şimdi eşim benim yanımda kendini umursamıyor diye aramızı bozamadığı için sıkıntıdan patlıydr evinde ilahi adalettt negüzel birşeyyy

Insanin eşi sahip çıkar korursa tabikide hiç birşey yapamaz.insallah hep böyle olursunuz canim. Ben onun bana birgün bile haklısın dedigini duymadim bir kere gizli kapaklı bile deseydi olurdu. hep git Özür dile neyin özrü bile demeye hakkım yoktu malesef.....

kurtulmuşsun üzülme seni desteklemeyen arkanda durmayan seni ezen ezdiren bir adam allahından bulsun inşşşşş

tekrar yuva kurup seni hakeden biriyle mutluolursun inşllhhhhh

evladınına enkısa zamnda kavuşursun inşşlh canm

Son düzenleme:
üzüldüm çok tatlım çocuğun ne günahı var ki
vicdansızlar Allah korkusu yok bunlarda belli
bende görümceyim bizim de az çok sıkıntılarımız oldu ama konuşarak hallettik hep yok abime derim yok babama derim asla öyle birşey olmadı olmazda o da bir ailenin kızı evladı nasıl ayırırım korkarım ben Yaradandan , üstelik bende el kapısındayım nasıl yaparım.
bir sorun varsa konuşarak halledilebilir türkiye sorunu değil ya yaşananlar insan evladıyız hepimiz illaki hatalarımız olacak .

ama kimsenin ahı kimsede kalmıyo bu bir gerçek üzme sıkma sen canını, o senin kapına gelsin helallik istesin sen Allaha havale et beddua etme ...

Aminnn inşallah canim rabbim kimseye yasatmasin...

Tabikide genelleme yapamam ne görümceler var senin gibi mesela benden 11 12 yaş büyüktü yol gösterip akıl vereceğine bana akıl almaz şeyler yaptı... Seninde dediğin gibi canım Allaha havale ediyorum.... Ama bu dünyada da çeksin istiyorum ne yapayım. ... İÇİM SOĞUMUYOR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…