- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Ayy okudukca sinir oldum gorumcene,,bizimkindende betermis...Cok cektirmis.Kiyamam ben sana..insallah buyuk kizinin velayetini alir kavusursun bir an once ona..Dualarim seninle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insanın adaleti bir yere kadar da, ilahi adalet hiç sapmaz. sabır ve katlanma gücünüze güç versin Allah. şiiddet uyguladıktan sonra neden karakola gidip şikayetçi olmadınız. darp raporu alırdınız hastahaneden, değil kızınızı almak yanınıza yaklaşamazdı.
Allahım ne psikopatlar var yakalmaz merak etme ahin allahın adalet anlayışı baskadir nerden geldigini bilmez valla
Almak istedim ama olmadi ailemdeki bazi dengesizler karşı çıktı rezilmi edeceksiniz bizi diye
tatlım, dinlememiş olmanı isterdim bu konuda. o şikayet ve raporla ne senin yanına yaklaşabilirdi ne çocuğunu alabilirdi. hayatı sen yaşıyorsun bunun rezillikle ne alakası var. yavruna tekrar kavuşursun ümid ediyorum, her şeyi geç en çok onunla yeniden birlikte olmanızı isterim. onun sana senin ona ihtiyacınız var.
Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..
slm tatlıımm
bak işte seninde başından geçmiş walla görümce işte görümceliğini yapıyo yalnız olmadığımı biliyorum evet ama bir yuva dağıldı şuanda mutlu acaba görümcenler yazık çok yazık gerçekten
Malesef canim evet benimki bitti yani bitirdi hayatımı mahvetti bir bilsen Allah onada bana yasattiklarini yasatsin çok canımı yaktı cokkkk
tamamen boşandınızmı hiç kurtulma ihtimali yokmuyduki
canım bir yuva kolay kurulmuyo gerçekten bir çırpıda nasıl bitirebiliyolar anlayamıyorum daha körükleyecekleri yerde destek olup arayı bulmaları lazım
O kadar mücadele ettimki anlatsam günlerce sürer ama yok adam ablamda ablam diyordu başkada bisey demiyordu Görümcek gözümün içine baka baka gideceksin dedi göndericem seni dedi kardeşinin karsina geçip aglayarak ben gideceğim herkes sana bin turlr laf sayacak bir ablaya bakamadi diye...Beyefendide gelip bana saydirirdi resmen tiyatrocuydu simdiki aklom olsa çıkıp karşısina senin derdin ne dicektim ama ben onu bile yapamiyordum.
Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..
görümcende kaynanadan betermiş..insan kardeşinin yuvasının yıkılmasını nasıl ister nasıl göz yumar inanılır gibi değil ne insanlar var Allah ıslah etsin onları sende üzülme canım lütfen..çocukların var sanırım sendelermi babadalarmı?
yılan görümceeeee....
piiss karııı..vicdansıızzz...
ta ben burdan sinir oldum Allah yardımcınız olsun..
Aminnn canim evet vicdansizim tekiydi olmasa bunlari yaparmi....Allaha havale ettim. Benim ve cocuklarimin sebebi düşmanı o kadin....
görümcende kaynanadan betermiş..insan kardeşinin yuvasının yıkılmasını nasıl ister nasıl göz yumar inanılır gibi değil ne insanlar var Allah ıslah etsin onları sende üzülme canım lütfen..çocukların var sanırım sendelermi babadalarmı?
Canım benim..
Allah müstehakını versin onun..
o masum yavruların hakkına girmiş...
Ama çok dirayetli gördüm seni..
Allah her daim yardımcın olsun canım, inşallah bundan sonra her şey gönlünce olur..
İçimi çok yokta kizimi düşündügüm anlarda sinir krizleri geçirip hst yattim kendi canima kastdettim hepsinin sebebi o helal etmiyorum Yüce Rabbime bieaktim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?