- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
görümce yüzünden mi boşandınız yani? ne yaptı ki bu kadar?Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..
Kimsenin ahı kimse de kalmaz merak etmeyin eden bulur bu dünyada olmazsa öteki tarafta
eden bulur inşallah ne diyeyim.
eden bulur inşallah ne diyeyim.
kızlar ilk evlendigimde 18 yaşındaydım bir yemek yapadim diye bana yapmadigini birakmadi onun yüzünden dogum yaptığım gun dayak yedim daha bunun gibi bir sürü şey rabbim onada o kadar cektirsin...
Kimsenin ahı kimse de kalmaz merak etmeyin eden bulur bu dünyada olmazsa öteki tarafta
kızlar ilk evlendigimde 18 yaşındaydım bir yemek yapadim diye bana yapmadigini birakmadi onun yüzünden dogum yaptığım gun dayak yedim daha bunun gibi bir sürü şey rabbim onada o kadar cektirsin...
Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..
Ah canım ah beddua döner sahipini bulur seninde kızların var sus bırak cezasını rabbin versin şükürünü getir ben herzmn kötü bir olaydada iyi bir niyet ararım vardır bundada bir hayır Üzüldüm allah sabır versin
pişmanmısın peki boşandığına sanki öyle hissettim :26: görümcelirin iiy olduğu nerde görülmüş kaynanaya aynı ağız birliği yapar onlar ama senin eşin ağzına bakmıştır bakmasaymış aileni etkileyemezdi benmde 2 görümcem var eşim tek laf etmelerine müsaade etmez evimize ne ailesi ne bi başkası asla müdahele edemez
senin beddua etmene gerek yok ki Allah görüyo herkes kırdığı yerden kırılır ....
inşallah bulacaklar bigün...yine uyuyamıyorum okadın yüzünden kaç gündür hayatımdan sonsuza kadar çıkmasını istediğim tek kişi....Allah ıslah etsin onu ve onun gibi kötü insanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?