Görümce magdurları

Allah razı olsun canim cok tesekkur ederim.Küçük kizima bir aylık bile hamile değildim bosandigimda tek basima dogurdum (ailemin destegiyle) ben baktim öz babasi 6 yıl çocuğunu görmedi bile ilk kizimda dogum yaptigim gin şiddet gordumr ikinci kizimida tek başıma dogurdum eee ben ne anladim bu kocadan yani canim senin anlayacagin bunlarda çektiğimi bir ben birde Allah bilir. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzüldüm canım benım esım evın tek oglu 5 gorumcem var...bekar 2 tane cok fenalar..adı ustunde cay kasıgı gbıler arada ortalıgı karıstırıp duruyolar.......sımdılık bısey yok bızde umarım olmaz......ama cok dıkkatlıyım yanlarında dişim kanadı bile demem kan kusuyor demesınler dıye..........

Konunun tamamını okumaya vicdanım ve sinirlerim müsade etmedi af buyurun.
Şu mübarek günlerde beddua etmek yakışmaz bizlere ama Rabbim adildir kardeşim, sen kafana takma ilahi adalet er geç yerini bulur ama burada ama ahirette içini ferah tut sen.
Yavrularına da çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun

görümcemi tek kelimeyle böğğğğğğğğğğğğğğğğğğ nefret ötesi birşey hissediyrm ona salak ettiğini çekiyr

offf canım yaa çok üzüldüm gerçekten birbaşına okadar yüklenmişsin onca şeyi sırtına çok şükür ki ailen desteğini esirgememiş senden..
bir baba nasıl olurda çocuğunu merak etmez dile kolay 6 yıl yani zaten sorumsuz bir insanmış boşanmaklada haklısın üstelik ablasının ağzına bakıyo e daha nolsun hakkında hayırlısı olsun inşallah sanıyorum ki daha gençsin belki kadir kıymet bilecek birisini çıkarır Allah karşına ve tüm yaşadıklarını unutturur sana

Aman ha canım sinsilerse eğer işin olnasin ezdirme kendini

Evlendim canim Eski eşimden ayrıldıktan 2 yıl sonra.

Aminnn canim çok teşekkürler dualarininzi eksik etmeyin

Evlendim canim Eski eşimden ayrıldıktan 2 yıl sonra.

şuan evlimisin peki??
eşin bu yazdıklarını görünce ya sorun çıkarsa
dikkat etmelisin bence yazdıklarını sil canım aman deyim unutamaınmı falan diye sıkıntı olur sonra

şuan evlimisin peki??
eşin bu yazdıklarını görünce ya sorun çıkarsa
dikkat etmelisin bence yazdıklarını sil canım aman deyim unutamaınmı falan diye sıkıntı olur sonra

Yok canim esim benim tlf alip öyle kurcalamaz ayrica ondan ne kadar nefret ettiğimi biliyor düşündüğün icinde teşekkürler canim

Yok canim esim benim tlf alip öyle kurcalamaz ayrica ondan ne kadar nefret ettiğimi biliyor düşündüğün icinde teşekkürler canim

tamma canım ozaman ama sorun olmasında evliliğinde ne bileyim aklıma geldi direkte uyarayım dedim

Allah kurtarmış canım..
Öyle babanın yanında çocuk da dengesiz yetişir..
Allah bi vesileyle seni çekip almış aralarından..
Bundan sonra mutlu olun inşallah, onları da Allah ıslah etsin ne deyim..

Allah kurtarmış canım..
Öyle babanın yanında çocuk da dengesiz yetişir..
Allah bi vesileyle seni çekip almış aralarından..
Bundan sonra mutlu olun inşallah, onları da Allah ıslah etsin ne deyim..

Çok teşekkür ederim canım ....

Neden bir insan sizi mağdur ediyor? O sizden güçlü mü? Yoksa siz mi zayıfsınız?
Aranızda sorunlar olabilir ama adınızı “mağdur” koymayın bence. Lakin ben böyle bir sıfatım olsun istemezdim.

Görümce ne yaparsa yapsın eşin 5 yaşında çocuk değil gerçek neyse onu görmeli.
Görmediyse adam değilmiş..

Kusura bakmayin o sizin düşünceniz ...O dönemlerde zayiftim evet bunu kabul ediyorum.....Anlatiklarimdan sizce yeterince magdur edilmemismiyim?

Görümce ne yaparsa yapsın eşin 5 yaşında çocuk değil gerçek neyse onu görmeli.
Görmediyse adam değilmiş..

Orasi öyle eşimde tabikide büyük hata....Amma velakin ben ablasinin isteğine kavusmasini eşimden cok onu yetiştiren annesi babasi ablasi ( guya ablasi büyütmus) onlara bagliyorum....Bilmem dogrumu yapiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…