- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
canımm..
sensiz ne yapar o yavrucaklar..
bundan sonra onlar senin sen onların desteği ve neşe kaynağı olursunuz inşallah..
dünya o vicdansızların olsun..
en fazla 50 yıl dedikleri olur..
Ahirette alır Allah onlardan hakkını..
Duamdasın canım..
Allah razı olsun canim cok tesekkur ederim.Küçük kizima bir aylık bile hamile değildim bosandigimda tek basima dogurdum (ailemin destegiyle) ben baktim öz babasi 6 yıl çocuğunu görmedi bile ilk kizimda dogum yaptigim gin şiddet gordumr ikinci kizimida tek başıma dogurdum eee ben ne anladim bu kocadan yani canim senin anlayacagin bunlarda çektiğimi bir ben birde Allah bilir. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzüldüm canım benım esım evın tek oglu 5 gorumcem var...bekar 2 tane cok fenalar..adı ustunde cay kasıgı gbıler arada ortalıgı karıstırıp duruyolar.......sımdılık bısey yok bızde umarım olmaz......ama cok dıkkatlıyım yanlarında dişim kanadı bile demem kan kusuyor demesınler dıye..........
offf canım yaa çok üzüldüm gerçekten birbaşına okadar yüklenmişsin onca şeyi sırtına çok şükür ki ailen desteğini esirgememiş senden..
bir baba nasıl olurda çocuğunu merak etmez dile kolay 6 yıl yani zaten sorumsuz bir insanmış boşanmaklada haklısın üstelik ablasının ağzına bakıyo e daha nolsun hakkında hayırlısı olsun inşallah sanıyorum ki daha gençsin belki kadir kıymet bilecek birisini çıkarır Allah karşına ve tüm yaşadıklarını unutturur sana
Konunun tamamını okumaya vicdanım ve sinirlerim müsade etmedi af buyurun.
Şu mübarek günlerde beddua etmek yakışmaz bizlere ama Rabbim adildir kardeşim, sen kafana takma ilahi adalet er geç yerini bulur ama burada ama ahirette içini ferah tut sen.
Yavrularına da çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun
görümcemi tek kelimeyle böğğğğğğğğğğğğğğğğğğ nefret ötesi birşey hissediyrm ona salak ettiğini çekiyr
Evlendim canim Eski eşimden ayrıldıktan 2 yıl sonra.
Aman ha canım sinsilerse eğer işin olnasin ezdirme kendini
şuan evlimisin peki??
eşin bu yazdıklarını görünce ya sorun çıkarsa
dikkat etmelisin bence yazdıklarını sil canım aman deyim unutamaınmı falan diye sıkıntı olur sonra
Yok canim esim benim tlf alip öyle kurcalamaz ayrica ondan ne kadar nefret ettiğimi biliyor düşündüğün icinde teşekkürler canim
tamma canım ozaman ama sorun olmasında evliliğinde ne bileyim aklıma geldi direkte uyarayım dedim
Allah razı olsun canim cok tesekkur ederim.Küçük kizima bir aylık bile hamile değildim bosandigimda tek basima dogurdum (ailemin destegiyle) ben baktim öz babasi 6 yıl çocuğunu görmedi bile ilk kizimda dogum yaptigim gin şiddet gordumr ikinci kizimida tek başıma dogurdum eee ben ne anladim bu kocadan yani canim senin anlayacagin bunlarda çektiğimi bir ben birde Allah bilir. ...
Allah kurtarmış canım..
Öyle babanın yanında çocuk da dengesiz yetişir..
Allah bi vesileyle seni çekip almış aralarından..
Bundan sonra mutlu olun inşallah, onları da Allah ıslah etsin ne deyim..
Neden bir insan sizi mağdur ediyor? O sizden güçlü mü? Yoksa siz mi zayıfsınız?
Aranızda sorunlar olabilir ama adınızı �mağdur� koymayın bence. Lakin ben böyle bir sıfatım olsun istemezdim.
Görümce ne yaparsa yapsın eşin 5 yaşında çocuk değil gerçek neyse onu görmeli.
Görmediyse adam değilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?