Siz de haklısınız belki ama üslubunuzdaki şiddete anlam veremedim.
napcaksin görümceyi görümce kaşık gibi çayını karıştırırBi görümcem bile yok
gorumce kardes oldugu ıcın yuva yıkmaya yonelık hareket etmezdenapcaksin görümceyi görümce kaşık gibi çayını karıştırır
benimde bi görümcem var hemde kendim de görümceyim. eltim yok hiç eltim olmadığı için şikrediyorum valla konuları okudum ne eltiler varmiş meğer... bi tanecik görümcem var o yeter arkadaş gibiyiz biz.
benim eltim yok ama iki tane abim var iki de yengem olucak bi tane oldu da digeri bekar. nede olsa elti olucaklar bakalım nasıl elti olurlar bilmem onümzdeki maçları görecegizgorumce kardes oldugu ıcın yuva yıkmaya yonelık hareket etmezde
eltılerın masallahı var 1 eltı 774867486754786427987289747862487 düsmana bedel
hayırlısıbenim eltim yok ama iki tane abim var iki de yengem olucak bi tane oldu da digeri bekar. nede olsa elti olucaklar bakalım nasıl elti olurlar bilmem onümzdeki maçları görecegiz
3 eltim olacaknapcaksin görümceyi görümce kaşık gibi çayını karıştırır
benimde bi görümcem var hemde kendim de görümceyim. eltim yok hiç eltim olmadığı için şikrediyorum valla konuları okudum ne eltiler varmiş meğer... bi tanecik görümcem var o yeter arkadaş gibiyiz biz.
En büyük gelin ben oluyorum. .ıyı olur ınsallah
bundan sonra evimizle ilgili konuşursa "Burası annemin evi. ben ya da bir başkası ona karışamaz. o öyle uygun görüyor. evini istediği gibi kullanabilir." demeyi düşünüyorum. Aklıma geliyordu söylemek vazgeçiyordum. Ama artık söyleyeceğim. Teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için.
Aynı böyle bir yengem vardı şükür kurtarana, 5 ay önce abimi aldattığını öğrendik ve boşandılar. Annem bu s...tük bir şey istese anında gidip alır getirdi ve evine kadar annem babam döşedi, o b.ktan ailesi hiç ne dünürlük ilişkisini bildiler yaa hatta onu bırak kendi kızlarına bile bir katkıları yoktu. O da hep kendinin o iğrenç suratını çooooook güzel bulurdu ona şizofren teşhisi de konmalı zaten çünkü hareketleri çok tuhaftı sanki sadrazamın sol şeyinden düşmüş gibi hareketleri vardı. Bizden bildik, ne ablam ne ben görümcelik hissettirmedik. He, ama şu an çok pişmanım. Sana bir şey diyeyim mi, yılanın başını baştan ezeceksin. İyiye iyi, kötüye kötü! Yoksa benim gibi boşandığında baba evini basıp orada bir güzel döversin (kız kardeşi ile beraber)Ve bir de, tepene çıkarma sakın ABİM üzülür diye. Onlar o abileri sonra öyle bir üzüyor ki...
Çünkü içinde kötü niyet olupta dışarı kendini melekmiş gibi tanıtanlara sinir oluyorum bana iş öğretmeye kalktı diyo belliki ben iş bilmiyorum diye geline iş göstermeye kalkmışSiz de haklısınız belki ama üslubunuzdaki şiddete anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?