- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
Bana çoğu insan sessiz olduğumu söylüyor. Ama birini bu kadar rahatsız edebildiğimi hiç bilmiyordum. O kıyaslamaları zaten benim ağrıma giden. Tanıdığım birine anlatsam belki de senin iyiliğin için demiştir diyecek. Ama ben onun yüzüne her baktığımda beni nasıl küçük gördüğü aklıma geliyor. Bazen ağlamaktan kendimi alamıyorum. o genç kız gibi giyinince özgüven kazanırsın gibi bir söz söyledi o konuşmasında. Ondan sonra ben o kadar kötü oldum ki. Kıyafeti umursamıyordum. Takıntı haline geldi. O kadar kötü giyindiğimi düşünmüyordum ben. Yeni kıyafet alıp onu giydiğimde bana dediği şu oldu. Üniversite biterken üniversiteli gibi giyinmişim. O kadar zoruma gitti ki. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Ama sürekli aşağılanıyorum.
hayır efendım abartmıyorsunuz.. Dikkat etmenız gereken nokta Kendınızı sorgular hale gelmişsiniz. Beğenmezse beğenmesin çok umrunuzda olmasın.. Onu ne alaka eder senın zevkın ve tarzın!! O senın öğretmenın değil ki.. Sizi etkilemesine izin vermeyin.Hanfendiler otarite değilki senin kişiliğin hakkında yorumda bulunabilme lutfuna erişiyor.Nazik bir tavrı olsaydı hoş karşılanabilirdi. Fırsat vermeyin.
Keza abinizle ilişkinize ve aile bağlarına etkisindne dolayı çok önem veriyorsanız.. Yengenizin size yapmıs oldugu eylemlere benzer bırını gerçeklestırın.. Size verdiği tepkiye bakın Size saygısı ve aranızdaki akrabalık ilişkisine saygısı varsa eleştirilereinize nasıl tepkiler gerceklestırdıgıni görün..Bi yerde sorunu karsıdakıyle nasıl cozecegınızı gosterır.Nabız yoklayın yani..