Görümce sorunsalı

MaystenG

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
2.376
2.922
53
Merhabalar. Direk konuya gireceğim; Benim görümcem kaynanayı aratmayan cinsten.

Evlendim evleneli beni kendine dengi tutuyor, benden bir yaş büyük, ama kimi zaman yaptığı hal hareketler, kurduğu cümleler, sanki 15 yaşında gibi izlenim veriyor. Ama kendisi sanki 45li gibi olgun görüyor, sanırsın ki çok şey yaşamış görmüş. 28 olmasına rağmen.

Neyse, dedim ya evlendim evleneli beni kendisiyle bir tutuyor. Erken yaşta evlendi, 3 çocuğu var, benim ise 1 ellerinizden öper. Ben sıramı saldım, sıra sizde, ama hedefim benim 6 çocuk diyor, iyi allah versin diyorum. Sen de doğur da ailemiz genişlesin diyor. Her neyse onu geçtim, bize 3 günlüğüne tatile geldiler, yerinde duramayan bir insan. Direk mutfağa girdi, tabak falan götürüyor, aç gelirler diye yemek tabii ki yapmıştım neyse. Dedim bırak ben yaparım, yok mok dedi götürdü, sofrayı hazırladı. Akşam oldu biraz gezdirdim tanıttım çevreyi yaşadığımız yeri, akşam ne pişirilerim dedi, ben de menüyü söyledim aklımdakini, ben bir iki birşey var alınacak onları halledeyim girişirim yemeğe dedim, tamam dedi, ben gidip gelene kadar başlamış yemek yapmaya. Sesimi çıkarmadım. Dedim çamaşır atacağım varsa yıkanacaklarınız çalıştırayım, çıkardılar makineye ilacını atmıştım, tutup onu da çalıştırmış. Gene birşey demedim. Sonuçta 3 gün de olsa evi kendi evi gibi benimsemiş, düzen bozulmuştu. Derken 3 gün geçti, uğurladık. Ben mahçup oldum. Sanki devamlı ona iş buyuruyormuşum gibi. Eşime dedim, ablana sor da ağzını yokla bakalım rahat edebilmişler mi falan gibisinden, demeye kalmadı, ablası kuzenine yazıyor ki: buraya tatile mi geldim, köle olarak çalışmaya mı belli değil.

Bu ne riyakarlık? Ben ona bir işin ucundan tut demedim. Tabak getir götür demedim. Emir vermedim. Mecbursun demedim. Onu geçtim, beni bu sefer başkalarına farklı tanıtıyor. Beni tanımayanlar yanlış bir karakter oluşturuyor.

Amacı ne? Konuşmaya gelince canım cicim. Hoş mesafeliyim, ama bu kadar da olmaz. Ayıp.. daha nicesi var, sadece 1/10 bu.

Geneli böyle takılma bence... Bir daha gelirse kesinlikle istemem de is yaptırma gidince de senden Beklentisi olmasın. Malesef kv görümce degil mesele genelde insanlar böyle

Amannnn boşver. Duyma, ipleme... Ne hali varsa görsün. Madem hoşnut değil bir daha gelmez olur biter.

Keşke hoşnut olmayıp gelmeyen tiplerden olsa. Değil işte. Şimdi bana yaptı yaptı, benden kendince aynısını bekliyor, ama ben yapmayacağım, bu sefer yine ileri geri konuşacak. Ki daha önce de yapmamıştım. Tamam illa ufak tefek yardım olur da, el evini kendi evin gibi benimseyip düzeni bozmak nedir... koyduğum koyduk yerde değildi..

Şu arkadan konuşma konusunu hepimizde yapıyoruz
Bir görünceye sorak acaba sizin hakkınızda ne der
O yüzden ne desem yalan olur

İş buyurmamışsınız o yapmış ki buyursanızda haksız olmazsınız ,
Sizin ev otel mi ,sizde kat görevlisi misiniz ?
Evinizde misafir etmiş yedirmiş doyurmuşsunuz daha ne ?
Takılmayın böyle

İş buyurmamışsınız o yapmış ki buyursanızda haksız olmazsınız ,
Sizin ev otel mi ,sizde kat görevlisi misiniz ?
Evinizde misafir etmiş yedirmiş doyurmuşsunuz daha ne ?
Takılmayın böyle
Aynen birşey yapmadım ama sinsi biri ya. Eşim ben ne olduğunu biliyorum diyor ama yine de insanın canı sıkılıyor.

Şu arkadan konuşma konusunu hepimizde yapıyoruz
Bir görünceye sorak acaba sizin hakkınızda ne der
O yüzden ne desem yalan olur
Tembel koala çok iyidir.. kusurunu hatasını görmedim... falanlar filanlar. Muhattap olduğu kişilere karşı hep böyle.

Eşime dedim, ablana sor da ağzını yokla bakalım rahat edebilmişler mi falan gibisinden, demeye kalmadı, ablası kuzenine yazıyor ki: buraya tatile mi geldim, köle olarak çalışmaya mı belli değil.

Ya şuraya kadar ne güzel girişken bir kadınmış, siz abartıyorsunuz diyecekkeeeeeen....

Bu cümle beni benden aldı.

Haklisiniz ne diyeyim,Allah kolaylık versin

terbıyesızlık yapmıs
kı mısafır degıl gelmıs kalmıs okadar hıc bırseye elını surdurmesenız bukez de ben mısafır mıyım dıye alınacaktı

aslında tum gorumceler boyle degıl bende gorumceyım bazı ınsanlar tam olmamıs kendını guzel yetıstırememıs muhakeme yetenegı yeterlı degıl oylelerının akrabalıgı boyle oluyor dıyelım

bayramdan bayrama gorusmekte fayda var kendısıyle hıc bırsey de bellı etmeyın herkes kımın ne oldugunu bılıyor merak etmeyın bosverın

Ya şuraya kadar ne güzel girişken bir kadınmış, siz abartıyorsunuz diyecekkeeeeeen....

Bu cümle beni benden aldı.

Haklisiniz ne diyeyim,Allah kolaylık versin
Amin sağol 🙄

terbıyesızlık yapmıs
kı mısafır degıl gelmıs kalmıs okadar hıc bırseye elını surdurmesenız bukez de ben mısafır mıyım dıye alınacaktı

aslında tum gorumceler boyle degıl bende gorumceyım bazı ınsanlar tam olmamıs kendını guzel yetıstırememıs muhakeme yetenegı yeterlı degıl oylelerının akrabalıgı boyle oluyor dıyelım

bayramdan bayrama gorusmekte fayda var kendısıyle hıc bırsey de bellı etmeyın herkes kımın ne oldugunu bılıyor merak etmeyın bosverın

Valla haklısın, allah riyakar insanlardan uzak tutsun bizi. Olgunlaşmamış insanlar da uzak dursun bize. Eline ne geçti onu çok merak ediyorum açıkcası..

Evlendim evleneli beni kendine dengi tutuyor, benden bir yaş büyük, ama kimi zaman yaptığı hal hareketler, kurduğu cümleler, sanki 15 yaşında gibi izlenim veriyor. Ama kendisi sanki 45li gibi olgun görüyor, sanırsın ki çok şey yaşamış görmüş. 28 olmasına rağmen.

Neyse, dedim ya evlendim evleneli beni kendisiyle bir tutuyor. Erken yaşta evlendi, 3 çocuğu var, benim ise 1 ellerinizden öper. Ben sıramı saldım, sıra sizde, ama hedefim benim 6 çocuk diyor, iyi allah versin diyorum. Sen de doğur da ailemiz genişlesin diyor. Her neyse onu geçtim, bize 3 günlüğüne tatile geldiler, yerinde duramayan bir insan. Direk mutfağa girdi, tabak falan götürüyor, aç gelirler diye yemek tabii ki yapmıştım neyse. Dedim bırak ben yaparım, yok mok dedi götürdü, sofrayı hazırladı. Akşam oldu biraz gezdirdim tanıttım çevreyi yaşadığımız yeri, akşam ne pişirilerim dedi, ben de menüyü söyledim aklımdakini, ben bir iki birşey var alınacak onları halledeyim girişirim yemeğe dedim, tamam dedi, ben gidip gelene kadar başlamış yemek yapmaya. Sesimi çıkarmadım. Dedim çamaşır atacağım varsa yıkanacaklarınız çalıştırayım, çıkardılar makineye ilacını atmıştım, tutup onu da çalıştırmış. Gene birşey demedim. Sonuçta 3 gün de olsa evi kendi evi gibi benimsemiş, düzen bozulmuştu. Derken 3 gün geçti, uğurladık. Ben mahçup oldum. Sanki devamlı ona iş buyuruyormuşum gibi. Eşime dedim, ablana sor da ağzını yokla bakalım rahat edebilmişler mi falan gibisinden, demeye kalmadı, ablası kuzenine yazıyor ki: buraya tatile mi geldim, köle olarak çalışmaya mı belli değil.

Bu ne riyakarlık? Ben ona bir işin ucundan tut demedim. Tabak getir götür demedim. Emir vermedim. Mecbursun demedim. Onu geçtim, beni bu sefer başkalarına farklı tanıtıyor. Beni tanımayanlar yanlış bir karakter oluşturuyor.

Amacı ne? Konuşmaya gelince canım cicim. Hoş mesafeliyim, ama bu kadar da olmaz. Ayıp.. daha nicesi var, sadece 1/10 bu.
En gicik oldugum Insan tipi .. esiniz mi dedi bunu size ..? Esiniz ne dedi bu duruma peki

Bu muhabbeti böylece unutun birdaha geldiğinde aman sakın kalkma yerinden sonra köle gibi çalışıyorm dersin millete sen otur ben yaparim deyin anlar artk heralde 3 çocuk anası görmüş geçirmiş kadın.

En gicik oldugum Insan tipi .. esiniz mi dedi bunu size ..? Esiniz ne dedi bu duruma peki
Ablasının telefonunu güncellerken kuzeninden gelen mesajı gördü bildirimde, benim ismim geçiyordu. Normalde huyu değildir eşimin telefon kurcalaması, benim bile olsa. Dedi ki o an bi dürtü geldi baktım. Böyle böyle demiş. Ben de dedim kusura bakma, darılma, bundan sonra olduğumdan daha mesafeli olurum. Eşime acıyorum, ortada kalan o. Onu da istemem.

Bu muhabbeti böylece unutun birdaha geldiğinde aman sakın kalkma yerinden sonra köle gibi çalışıyorm dersin millete sen otur ben yaparim deyin anlar artk heralde 3 çocuk anası görmüş geçirmiş kadın.
O bunu da anlamaz ki. Ya da anlamamazlığa vurur. Gerçi içimde tutmam söylerim, bu sefer de kötü ben olurum

Back
X