Ooo anlatmaya kalksam daha çok şey var…Konu görümceydi bir de kaynana mı çıktıBen yazdığınız kadarına hakimim. Görümcenizin ağzından çıkan bir cümleyi hemen gidip eşinize anlatıp üstüne tepkisini az bulup sinirlendiğinize göre her şeyi koştur koştur yetiştirdiğini düşündüm. İkinci evliliğinizse tecrübe sahibi olarak daha olgun davranmanızı beklerdim.
Ooo anlatmaya kalksam daha çok şey var…malum yazmakla da bitmez zaten. Evet daha öncesi benzer şeyleri yaşadığım ve bir evladım da olduğu için korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
çok teşekkürler.Başın sağ olsun inşallah arkadaşım.
Ama öncesi de annemin hastanede kalacağını söyledim bunu bildiği halde kendisinin kalacağını duyurdu etrafta. Burada benim isteklerim de hiçe sayılmış olmuyor mu ? Açıkça söylediğim halde. Eşim zaten mesafeli.ilk evlendiğimiz dönemlerdeki gibi asla degil kendisi de gördü çünkü cogu şeyi ve ne yapmak istediklerinin farkındayım sen üzülme bana bırak diyor.İyi de tekrar aynı şeyleri yaşamamanızın çözümü basit bir cümleye alınıp gidip eşinize anlatıp bir şeyler yapmasını beklemek mi? Böyle yaparak ancak evliliğinize zarar verirsiniz. Adam ne yapsın istiyorsunuz anlamadım ben ne yapsa yeterli gelirdi size?
her ayrıntıya takılmayın ozaman... çocukluk deyip geçin. şimdinin 20 yaşıyla 30 sene öncesinin 20 yaşı farklı... biz sus pus yetiştirilmiş nesiliz . ama şimdikiler öyle değil.Ooo anlatmaya kalksam daha çok şey var…malum yazmakla da bitmez zaten. Evet daha öncesi benzer şeyleri yaşadığım ve bir evladım da olduğu için korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
Ama öncesi de annemin hastanede kalacağını söyledim bunu bildiği halde kendisinin kalacağını duyurdu etrafta. Burada benim isteklerim de hiçe sayılmış olmuyor mu ? Açıkça söylediğim halde. Eşim zaten mesafeli.ilk evlendiğimiz dönemlerdeki gibi asla degil kendisi de gördü çünkü cogu şeyi ve ne yapmak istediklerinin farkındayım sen üzülme bana bırak diyor.
Haklısınızher ayrıntıya takılmayın ozaman... çocukluk deyip geçin. şimdinin 20 yaşıyla 30 sene öncesinin 20 yaşı farklı... biz sus pus yetiştirilmiş nesiliz . ama şimdikiler öyle değil.
Benim de var kardeşlerim,okuyorlar ve hiçbir şeye karışmıyorlar elbette heyecanlılar ama hadsizlik yapmıyorlar keza yapamazlar da. Dik bir yapım vardır annem de olsa kardeşlerim de olsa yanlış bir şey varsa konuşurum izin de vermem.Anlamiyorum gercekten, ne kadar abartmissiniz, belliki kiz ögretmen oldugu icin yasida kücük oldugundan biranlik heyecanla „ben yetistirecegim“ demis ne var bu cümledebirde esinize sinirlenmissiniz „bosver densizlik yapti“ demis daha ne desin?
kalkip kiza bi tokatmi atsaydi… Evet cok abartmissin konu sahibi.
Söz konusu erkek ailesi olunca -ne yapsalar ne söyleseler hata, merak ediyorum kendi kiz kardesiniz ögretmen olup böyle bir cümle kursaydi nasil tepki verirdiniz acaba?
O saman sinir olup kurulmak yerine ya cevabini vereceksiniz yada mesafe koyacaksiniz. Sizin yaptiginiz ne yardan ne serden gibi olmus. Dogumda ben kalicam cocugu ben yetistircem dediginde “ hayirdir be munasebet ne oluyor sana” demek yerine kocama fıştikliyim oturup sinir olayim gibi pasif agresif takilirsaniz daha coook gorumcem cok simarikkk diye aglarsiniz. Bildirin haddini cekin cizgiyi o zaman.Benim de var kardeşlerim,okuyorlar ve hiçbir şeye karışmıyorlar elbette heyecanlılar ama hadsizlik yapmıyorlar keza yapamazlar da. Dik bir yapım vardır annem de olsa kardeşlerim de olsa yanlış bir şey varsa konuşurum izin de vermem.
Haddini bildirirsem tükürdüğüm yüze bir daha bakmam. İlişkimi devam ettiremem. Polyanacılık oynayamam yani.O saman sinir olup kurulmak yerine ya cevabini vereceksiniz yada mesafe koyacaksiniz. Sizin yaptiginiz ne yardan ne serden gibi olmus. Dogumda ben kalicam cocugu ben yetistircem dediginde “ hayirdir be munasebet ne oluyor sana” demek yerine kocama fıştikliyim oturup sinir olayim gibi pasif agresif takilirsaniz daha coook gorumcem cok simarikkk diye aglarsiniz. Bildirin haddini cekin cizgiyi o zaman.
Ee biz gelinler de öyleBiz görümceler gelinlere yaralamıyoruz bu formdan onu anladım
Çoğu yoruma bakacak olursak ben abartmış oluyorumtabii yazmakla ne yaşadığımızı detaylı anlatamıyoruz. Daha öncesi benzer şeyler yaşadığım için şu an çoğu şey batıyor da olabilir. Ama karşımdaki insanları da gayet iyi tanıyorum artık. Ve çoğu şeyi tolere edip cocuk konusuna gelince hırçınlaşıyorum. Ailesi her dediğini yapmış olup şımarık yetiştirmiş olabilir ama ben kimseye zoraki evet deyip el üstünde tutamam. Yani herkesin kendi işine bakmasını istiyorum. Güzelce evime gelinsin gidilsin sevsinler ama ötesi olsun istemiyorum. Herkesin haddini bilmesini istiyorum. O kadar.
Herkes haddini ve yerini bilse söylediğiniz şeylere de gerek kalmaz. Ama düşüneyim bunu da zira patavatsız insanlar ancak böylesi şeylerden anlarlar belki de.El üstünde tutmanız gerektiği gibi bir şeyi yazmadı size kimse. Kapı girişinde ellerine yazılı metin verin bari onun dışına çıkmasınlar, sadece sizin istediğiniz cümleleri kullansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?