• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce Sorunu, Akıl alma konusu.

Haberi yokmuş böyle bi’şey yaptığından. Konuşucam ben dedi , hanım efendi dün uyumuş o eve gittiğinde o yüzden konuşamamış.

Valla bunun önüne şimdiden geçemezse çok mutsuz olursunuz ya da siz tepki verin .Hatta ortamda diğer aile bireyleri varken neden böyle yaptığını sorun bakalım ne diyecek .

Valla bunun önüne şimdiden geçemezse çok mutsuz olursunuz ya da siz tepki verin .Hatta ortamda diğer aile bireyleri varken neden böyle yaptığını sorun bakalım ne diyecek .
Sen neden çıkmadın gruptan dedim , seni geri ekleyecek dedi. Ben oyuncak mıyım dedim ?

Ama eklesin bakalım ben de diyeceğimi der kendim çıkarım o zaman gruptan .

Valla benim de kızı her yerden engelleyesim var şimdi . Haklıydın haksız duruma mı düşerim diye korkuyorum.
O yokmuş gibi davran. sıradan yoldan geçen biri gibi. Onu ciddiye almaman onu kudurtur yeterince. O noktada da nişanlın girsin devreye

Sen neden çıkmadın gruptan dedim , seni geri ekleyecek dedi. Ben oyuncak mıyım dedim ?

Tamam da ben sunu anlamadim sizi niye durduk yere gruptan cikariyor ne terbiyesizce bir hareket .nisanlinizin dengeyi kurması lazım ama o da kuramıyor sanırım

Hayır canım hiç eklemesin ne münasebet gerçekten siz onların kurmalı bebeği misiniz? Sizden ayrı bir şey konuşulacaksa ayrı grup kurulurdu. Bayağı sizi rahatsız etmeye yönelik bir hareket. Nişanlınızın o gruptan çıkması lazım sizi ekletmek yerine

Nişanlılık dönemi evliliğin fragmanı bir nevi.
Ve zaten bunun için nişanlanılır, daha iyi tanımak için.
Nişanlınız tepki vermiyorsa işiniz zor.
Görümce çekinmeden ayıp edebiliyor, nişanlı sessiz.
Kötü olabilir ileride

kardeşine sen benim nişanlımı niye gruptan çıkardın geri al diyemeyen bir nişanlınız varsa zaten eşiniz olmasın şimdi gruptan çıkartmaya ses çıkarmayan yarın başka şeylere de ses çıkartma ve bu sizi yorar üzer

Birebir aynıyız hatta kendi konumu okuyorum sandım. Biz yeni evlendik bir hafta oldu , balayında sorun çıkardı hala balayındayız suan 😄 görüşmeme kararı aldım. En iyisi , en güzeli. Birbirimizi artık sevmiyoruz.. Kendimizi kandırmaya gerek yok dedim eşime

siz de birbirinizi sevmiyorsunuz görümce ile

Birebir aynıyız hatta kendi konumu okuyorum sandım. Biz yeni evlendik bir hafta oldu , balayında sorun çıkardı hala balayındayız suan 😄 görüşmeme kararı aldım. En iyisi , en güzeli. Birbirimizi artık sevmiyoruz.. Kendimizi kandırmaya gerek yok dedim eşime

siz de birbirinizi sevmiyorsunuz görümce ile
yaşadıklarınızı merak ettim konu açmış mıydınız?

yaşadıklarınızı merak ettim konu açmış mıydınız?
Hayır açmadım. Başlarda çok cok iyiydik iyi arkadaş gibiydik benden birkaç yaş büyük akran gibiydik. Biz eşimle beraber yaşıyorduk zaten
Evlilik kararı alınca bir anda görümce olası tuttu
Erken demeler , hiç konu açmamalar sorun çıkarmalar vs
arkamdan konuşmalar vs
Kendimi geri çektim.
en son İşte balayındayız sosyal medyasında eşimin eski kız arkadaşı (eşim ve eski kız arkadaşı) İle Fotoğrafı görümcemde duruyormuş tesadüf gördüm eşime söyledim eşim kendi hoş değil silmesi lazım çok ayıp ben evliyim artık dedi silmesini istedi olay benlik değil ..
size ne benim hesabımdan siz kimsiniz karışıyorsunuz işinize bakın gibi bir tavır yapmış eşime ben de bunu duyunca bir daha asla görüşmek istemiyorum dedim

Hayır açmadım. Başlarda çok cok iyiydik iyi arkadaş gibiydik benden birkaç yaş büyük akran gibiydik. Biz eşimle beraber yaşıyorduk zaten
Evlilik kararı alınca bir anda görümce olası tuttu
Erken demeler , hiç konu açmamalar sorun çıkarmalar vs
arkamdan konuşmalar vs
Kendimi geri çektim.
en son İşte balayındayız sosyal medyasında eşimin eski kız arkadaşı (eşim ve eski kız arkadaşı) İle Fotoğrafı görümcemde duruyormuş tesadüf gördüm eşime söyledim eşim kendi hoş değil silmesi lazım çok ayıp ben evliyim artık dedi silmesini istedi olay benlik değil ..
size ne benim hesabımdan siz kimsiniz karışıyorsunuz işinize bakın gibi bir tavır yapmış eşime ben de bunu duyunca bir daha asla görüşmek istemiyorum dedim
ben bazen şaşıyorum gerçekten bu insanlara. Boşverin gereksiz bir insandan kurtulmuş oldunuz. Eşiniz umarım bundan sonrası için size baskı yapmaz görüş diye..

ben bazen şaşıyorum gerçekten bu insanlara. Boşverin gereksiz bir insandan kurtulmuş oldunuz. Eşiniz umarım bundan sonrası için size baskı yapmaz görüş diye..
Umarım yapmaz kimse icin asla yapmaz diyemem bu hayatta şimdilik sen bilirsin haklısın dese de değişebilir o zaman tavrım başka olur

Kızlar nişanlımın gruptan çıkıp çıkmadığını ben katılımcılardan görebilir miyim ? Yoksa çıkarıldığım için göremez miyim ?

Çok önemsediğimden değil ama ben olsam sorardım "hayırdır beni gruptan neden çıkardın"diye.
Söylesin bakalım sebebini varsa şayet ortada geçerli bir sebep.
Ayrıca nişanlınizda biter iş. O gorüyorsa bunları o da sorabilir neden diye.
Yerinizde olsam fırsat bu fırsat mesafemi uzak olacak şekilde ayarlar,yüz vermezdim.
Kayınvalideden anne,gorümceden kardeş (size)olmaz genelde.

Random Access Random Access yorumlar gordum arkadaslar nısanlınla konus demıs
bence bu boyle olmamalı

evlılık omur boyu olsun nıyetıyle baslanır
omrunuzun sonuna kadar esınıze'' bunu nıye yaptı, konus onunla, sen nıye bunu yaptın ,neden yanımda durmadın ,benı neden ezdın ezdırdın,keske boyle yapmasaydınlarla'' gecmez

yanı bunu konusmanıza gerek bıle kalmamalı

genelde ana kuzusu kendı rustunu ıspat edememıs aıle ıcınde soz sahıbı olamayan erkekler bu sekılde davranır
aksi olsaydı ta en basta kardesıne hayırdır ? bır sorunun varsa yetıskın gıbı hallet bu ne ergen tavırlar benım canımı sıkacak hareketler gormek ve duymak ıstemıyorum derdı demelıydı
eger bunu dıyebılecek yuregı de yoksa en azından esıne canım bızımkı essek ben herseyın farkındayım sen kusuruna bakma onun cahıllıgıne ver gerekmedıkce gorusmezsın bosver sana benden baskası lazım degıl derdı

boyle dıyen erkekler var emın olun sızın nısanlınız gıbı adamlarla evlenen kısılerın konusuyla dolu bdv hatta dıyoruz en bastan bellıymıs bıle bıle lades demıssın dıyoruz

nısanlınızla neyı konusacaksınız konusamazsınız cunku adam bu kulturde yogurulmamıs anasının oglu kıvamında buyutulmus evlılık nedır bılmıyor tam anlamıyla nedır bılmıyor

Bence gormezden gelin duzelirse gorumceniz normal olursunuz duzelmez arsizliga devam ederse gorusmeyin. Bende kv gorumce kronik alerji yapiyodu, uzaklastirdim bitti gitti. Kendileri kaybeder. Kaynanam yok, gorumcemle gorusmuyorum diye bir dert gordunuz mu hic, goremezsiniz. Ama oglum benimle gorusmuyo abimle aramiz yok bir derttir. Madem dert istiyo minik gorumceniz dert olun aglasinlar 😂. Nisanliniz da ya adam olup dengeyi kurucak ailesiyle sizin aranizda yada omur boyu ceker olani biteni. Siz nisanliniza koparirim baginizi filan soyle annenle bacina haddini bilsin deyin. Gelinler kv ve gorumceklere dert olur ama onlarin yaptiklari icin dertlenmezler canimcim. Dugun oncesi hic sikma canini.

bence gorumcenızı de adam yerıne koyup sormayın hayırdır dıye
eger bı sorunu varsa gorumce gelsın kendısı cozmeye calıssın sorun sızde degıl gorumce kendınce bır sorun ıcınde cozmesı gereken gorumce

sankı gorumcenın pesınde kosar gıbı olur kendını bır halt zanneder
gorumce olarak yazıyorum bunu
gorumce zaten sorun cıkarmaya calısıyor hıc muhattap olmayın bence

Back
X