• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce Sorunu, Akıl alma konusu.

Evlenmeden önce kesinlikle sormanızı ve hem görümcenizin hem nişanlınızın tavırlarını ölçmenizi öneririm. Halının altına süpürüyorsunuz, şimdi böyle olursa ilerde daha sıkıntılı durumlar olabilir. Evlendikten sonra belki sizi ailesine karşı hiç savunmayacak bir insan, bilemezsiniz. O yüzden tartışma olmadan konusulmalı kesinlikle

Aile whatsapp grubundan çıkarmak, resmen sizi tahrik etmek zaten. Nişanlınız tepkisiz kalıyorsa bu gerekçesiz davranışlara, görümcenizi değil, nişanlınızı sorgulamalısınız.

Benim kardeşimin eşi de kendi çıkıp duruyor 😁 biz ekliyoruz o çıkıyor. Bence bi daha girme nişanlını da tanı hep ezdirecek seni böyle

Merhaba kızlar . Nişanlıyım şu an düğünüme de çok az bir zaman kaldı .
Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.
Kayınvalidem bile öyle hitap etmiyorken gelin gelin diye seslenmeler.
En son bombası da aile whatsapp grubundan beni çıkarması.

Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .
Evliliğimle ilgili huylandırıyor beni .

Nişanlım da tepki göstermiyor , 10 yaşında çocuk gibi peşlerinde , napıcam?
Umrunuzda değil gibi davranın diyeceğim ama bunların umursamayınca daha da hırslanan tipleri var. Nişanlınıza saygısızlık istemediğinizi söyleyin. Ama siz doldurmuş gibi konusursa bu konu uzar gider.

Merhaba kızlar . Nişanlıyım şu an düğünüme de çok az bir zaman kaldı .
Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.
Kayınvalidem bile öyle hitap etmiyorken gelin gelin diye seslenmeler.
En son bombası da aile whatsapp grubundan beni çıkarması.

Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .
Evliliğimle ilgili huylandırıyor beni .

Nişanlım da tepki göstermiyor , 10 yaşında çocuk gibi peşlerinde , napıcam?
Görümcelik yapana gelinlik yap. Hatta evlilik için acele etmeyin. O tepkisiz nişanlı hayra alamet değil. Bakalım zamanla neleri çıkacak meydana.

Bir araya geldiğinizde “neden beni gruptan çıkardın” diye soramıyor musun? Ailesinin yanında sor hem de; madem çıkaracaktın niye ekledin diye. Nişanlın orada kardeşini korur da sana karşı gelirse artık nişanlın olmaması gerektiğini anlamış olursun.

Bir araya geldiğinizde “neden beni gruptan çıkardın” diye soramıyor musun? Ailesinin yanında sor hem de; madem çıkaracaktın niye ekledin diye. Nişanlın orada kardeşini korur da sana karşı gelirse artık nişanlın olmaması gerektiğini anlamış olursun.
Yok zannetmiyorum öyle bi durumda birini korumaya geçeceğini, haklıyı haksızı da biliyor aslında da ben arada kalmayayım kafasında daha çok .
Bilmiyorum kafam karışık.

bence gorumcenızı de adam yerıne koyup sormayın hayırdır dıye
eger bı sorunu varsa gorumce gelsın kendısı cozmeye calıssın sorun sızde degıl gorumce kendınce bır sorun ıcınde cozmesı gereken gorumce

sankı gorumcenın pesınde kosar gıbı olur kendını bır halt zanneder
gorumce olarak yazıyorum bunu
gorumce zaten sorun cıkarmaya calısıyor hıc muhattap olmayın bence
Yok yok kudursun kendi kendine .
Kendi kardeşiyle uğraştı o yeter görümceme yani yetmeli .

Ben ne söylesem boş, belki hoşuna bile gider eheee gelini delirttim falan mutlu olur . Gerek yok.

16 yıl evliyim benim görümce dersane arkadaşımdı üstelik Kendiler istedi beni ne oldu ise nisandan sonra görünce havalarına girdi o arkadaşlık gitti sürekli laf sokan açık arayan biri geldi.Cok üzüldüm ama mesafemi koydum.Ne zaman evlendi bazı şeyleri kendisi de yaşadı şimdi kendi yaklaşmaya çalışıyor ama ben mesafeli davranıyorum o zaman ona karşı içimdeki sevgiyi bitirdiler.

16 yıl evliyim benim görümce dersane arkadaşımdı üstelik Kendiler istedi beni ne oldu ise nisandan sonra görünce havalarına girdi o arkadaşlık gitti sürekli laf sokan açık arayan biri geldi.Cok üzüldüm ama mesafemi koydum.Ne zaman evlendi bazı şeyleri kendisi de yaşadı şimdi kendi yaklaşmaya çalışıyor ama ben mesafeli davranıyorum o zaman ona karşı içimdeki sevgiyi bitirdiler.

Ömürlük tapulu malları sanki erkek kardeşleri , abileri ben anlamıyorum .
İnsan gerçekten hayret ediyor, adamlar evlenmiş barklanmış çolukları çocukları büyümüş bazısı hala sidik yarıştırıyor.

bizimki de benimle sen kıymetlisin yok ben daha kıymetliyim yarışında ruh hastası affedersiniz. İnsanın durduk yerde canını sıkıyor z

Ben de go
Ömürlük tapulu malları sanki erkek kardeşleri , abileri ben anlamıyorum .
İnsan gerçekten hayret ediyor, adamlar evlenmiş barklanmış çolukları çocukları büyümüş bazısı hala sidik yarıştırıyor.

bizimki de benimle sen kıymetlisin yok ben daha kıymetliyim yarışında ruh hastası affedersiniz. İnsanın durduk yerde canını sıkıyor z
Ben de gorumce oldum yani hep abla gibi yaklaştım.Nisan zamanı misal taç beğenmeyip kuaförde başka taç istedi erkek kardeşim kızdı.Ben hemen ara buldum olur ilk defa oluyor ne var dedim.Kaldi ki benim kız kardeşim De öyledir.Yapici olmak lazim yıkıcı değil.

Mesafe en büyük ceza, zamanla eşinizde hak verecek, benim görümcemde öyleydi bir iki cevap verdim baktım olmuyor Mesafe koydum şimdi hiç uğraşmıyorum çünkü takmıyorum,bazı insanlar sınırlarını bilmiyor maalesef...
Mutluluklar dilerim şimdiden:)

Mesafe en büyük ceza, zamanla eşinizde hak verecek, benim görümcemde öyleydi bir iki cevap verdim baktım olmuyor Mesafe koydum şimdi hiç uğraşmıyorum çünkü takmıyorum,bazı insanlar sınırlarını bilmiyor maalesef...
Mutluluklar dilerim şimdiden:)
Teşekkür ederim inşallah bu işin sonu hayırlıdır .
Umarım benim nişanlım da kendi fark eder .

Back
X