• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce Sorunu, Akıl alma konusu.

Teşekkür ederim inşallah bu işin sonu hayırlıdır .
Umarım benim nişanlım da kendi fark eder .
Nişanlıniz mantıklı bir insansa orta yolu bulacak bir yanda siz diğer tarafta kiz kardeşi çok zordur arada kalmak ama ilk zamanlar olur evliliğiniz otursun herkes kabullenir önemli olan eşlerin uyumu takmayın ben çok iyi niyetli olduğum için eşimide beni bilir zoruma giden konularda eşimle paylaşıyorum beni dinliyor hak veriyor icini dökme misali:)))eşimin ailesiyle tartışması taraftarı değilim sonra olaylar daha çok büyor...ama size hakaret vb şeyler yapılıyorsa siz direk görüşmeyi kesebilirsiniz sesizden:)

Kendilerinden soğutuyorlar insanı daha besmele çekerken . Buz gibi yapıp bırakacaklar heralde .
Ortada bişey yok yani bu tavırlara sebep olacak herhangi bir şey .

Merhaba kızlar . Nişanlıyım şu an düğünüme de çok az bir zaman kaldı .
Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.
Kayınvalidem bile öyle hitap etmiyorken gelin gelin diye seslenmeler.
En son bombası da aile whatsapp grubundan beni çıkarması.

Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .
Evliliğimle ilgili huylandırıyor beni .

Nişanlım da tepki göstermiyor , 10 yaşında çocuk gibi peşlerinde , napıcam?
Şu görümcelerin derdi ne anlamış değilim. Allah akıl deryasından ayırmasın çok fenalar 🤦🏼‍♀️

Sorun şu ki kardeşiyle ilişkim resmiyete dökülmeden önce aramızın gayet iyi arkadaşlık seviyesinde olduğu bir görümcem var.
Ne olduysa tarihler belirlendikten sonra oldu, kardeşine bizi ayrı gezmeye götür demeler.

Küçük şeyler gibi gelebilir ama bunlar birikiyor. Ben bununla nasıl baş edicem nasıl uğraşıcam sürekli .

Senin yerinde olsam asla o WhatsApp grubuna geri dönmem eklediklerinde kendim çıkarım. Nişanlın seni savunmaya ak belli sen kendini savun aklını kullan durabildigin kadar uzak dur

Nişanlın seni savunmuyor ise ayrıl derim.
Evlenince çok zorluk çekersin benim eşim savunuyor yine bunalıyorum karışıkları için savunmaz ise ayrılırdık büyük ihtimal evlenip ayrılmak yerine, nişanlı iken daha iyi.
Savunmuyor ise değişmez yanarsın inan ki

Sahiden cevap verirmisiniz bize ? Nisanliniza kardeşinin yaptıklarını söyleyince ne tepki verdi.
O da çıksaydı gruptan?

Bulaşık makinasini eşime yaptırdım 🤣

Tencereleri masaya bırakıp kaçmış, aklıma getirdin yarın bune diyecegim
Aa ablasına hayır diyemedigi için kendini odalara kapamisti çıktı mı sonunda odasından😂😂 iyi iyi çıksın, çalışsin
Benimki evde yok 🤷

Back
X