Görümce??

İlkse arkadaşa bile gerek yok cümbür cemaat ne gerek var
Konu sahibi bir tek görümce gelse bile sizin ailenizden herkes var eşinizin ailesinden kimse yok bu hoş olmaz aileleri devreden çıkarın bence
Kv biz yokken kutlamış bile diyebilir onların gelmeyeceklerini bile bile ailenizi çağırmak bana gereksiz geldi

Daha once hic evinize davet etmediyseniz gelmemesi normal. Esinizin dogum gunune bari cagirmis olursunuz. Gelip gelmemek kendisine kalmis.

Yeni evlenmişsiniz eşinizin ilk Doğum gününü neden baş başa kutlamıyorsunuz?

Normalde cuma günü, ben zaten cuma günü başbaşa kutlayacağım. Ailelerle cumartesi olsun istedim. Çünkü bizim ailede gelenek gibi birşeydir toplu kutlamak

Konu sahibi bir tek görümce gelse bile sizin ailenizden herkes var eşinizin ailesinden kimse yok bu hoş olmaz aileleri devreden çıkarın bence
Kv biz yokken kutlamış bile diyebilir onların gelmeyeceklerini bile bile ailenizi çağırmak bana gereksiz geldi

İşte bende bu yüzden eşime ayıp olur mu diye düşünüyorum. Ablasını çağırsam bile gelemeyecek. Sonuçta onlardan kimse olmayacak sadece arkadaşları

Davet ettim, ayrıca biz kendisine davetle gitmiyoruz ki biz sana geliyoruz diyoruz ve gidiyoruz. O samimiyet kardeşiyle arasında olduğu için aynısını kendisi de yapabilir

Belki davetsiz gelinmesinden hoşlanmıyordur, o nedenle kendisi de gelmiyordur. Belki bebeğinin rahatsızlık vereceğini düşünüyordur. Daha çok yeni evlisiniz, rahatsız etmek istemiyordur belki de. Siz yine davet etmekle iyi yapmışsınız. Herkes bir değil, siz o şekilde yapıyor olabilirsiniz ama kendisi çekiniyor olabilir.

İşte bende bu yüzden eşime ayıp olur mu diye düşünüyorum. Ablasını çağırsam bile gelemeyecek. Sonuçta onlardan kimse olmayacak sadece arkadaşları
Bence sadece baş başa kutlayın ailenizde ilk Doğum gününde anlayış göstersin bi zahmet gelenek görenek altında çok şey dayatılıyor bu evli çiftlere nerden mi biliyorum , kendimden :)

Daha once hic evinize davet etmediyseniz gelmemesi normal. Esinizin dogum gunune bari cagirmis olursunuz. Gelip gelmemek kendisine kalmis.

Davet ettim, ayrıca biz onlara davetle gitmiyoruz. Kardeşiyle samimiyetine bağlı, geliyoruz diyip gelebilir biz öyle yapıyoruz

Davet ettim, ayrıca biz onlara davetle gitmiyoruz. Kardeşiyle samimiyetine bağlı, geliyoruz diyip gelebilir biz öyle yapıyoruz
Bence yapmayin. Cok samimi de olsaniz,kardes de olsaniz,hele ki 1 yasinda bebegi olan bir insanin evine alo biz geliyoruz deyip de gitmeyin,davet bekleyin. Musait olunca cagirirlar. Sizi gormek istediklerinde cagirirlar. Daha once cocuk baktiniz mi bilmiyorum ama zor gecer 1 yasindaki bebekle ugrasilan gunler. O arada bir de evin icinde insan kaldirilamayabilir. Nezakettir,siz yine de davet bekleyin.

Çağırın bence. Kardeşi neticede.. istersen gelsin. Gelemezse de en azından çağırmış olursunuz..
Empati kurduğum zaman; gidemeceyek bile olsam, çağrılmak isterdim mutlaka..

Merhaba hanımlar

Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü

Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.

Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.

Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?

siz gittiniz mi peki evlendiğiniz süre içinde ?
ona göre yorum yapacağım

Merhaba hanımlar

Haftaya cumartesi eşimin Doğum günü

Eşim o gün çalışıyor ben evde olucam ve sürpriz yaparak kutlamak istiyorum.
Bir kaç yakın arkadaşını çağırdım gelecekler, kendi ailemden de annem, babam, abim, ablam ve bir kuzenim eşiyle birlikte gelecek.

Eşimin ailesi de abisinin eşi yeni Doğum yaptığı için onların yanında burada değiller yani gelemeyecekler.

Sorum görümcem için
Kendisi bize aşırı uzak oturuyor arabaları Yok, toplu ulaşımlada 2 saat sürer gelmeleri + bir de 1 yaşında bebeği var zor yani arabasız ( bu arada evleneli 5 ay oldu bu sebeple evime 1 kere gelmedi)
Sizce onu da davet etsem mi ?
Yada zaten gelemeyecek hiç söylemesem mi ? Fotoğraflarımızı görüp alınır mı?
Eşime de ayıp etmiş olur muyum?
Ay kafam çok karıştı yaa. Çağırmalı mıyım?
Siz cagirin gelmek isterse gelir.Sonradan cagirmadiniz demesinler.Insanlar suclayacak bir sey mutlaka bulurlar.

Back
X