Görümce

Canım çok haklısın bu konuda. Ama bence durum biraz farklı. Çünkü görümce işi ilerletirse calci nin eşiyle de arası kötü olacak.
Aynen bana niye söylemedinden ziyade karışık olaylar. Adam biraz maş derdinde gibi. Eşim de kardeşine bunu açıkça söyledi. 30 yaşına yakın adamın hiç bir şeyi yok nasıl güveniyorsun diyor. Görümcem ingilizce öğretmeni çocuk ilkokul mezunu ve geçerli bir mesleği yok. Babası bunu duyunca kahroldu adam

Birebir aynı senaryo... Serseriyse bu aşık tavırları evlenince geçecek. Şimdi tatlı geliyor. Ailesinin başını yakmasa bari.

canım konuyu okudum. ama gorumcen kaç yaşında insan. görmek istemeyene kimse bişey gösteremez. bunu sen de biliyosun.

bu işin en mantıklı yolu aileler tanışıp resmiyete dökülcek. mesela işi yoksa ailesi diyecek ki işsize nasıl kız verelim. hani kız biseyin oluruyla olmazini reddediyo su an.

yasak diye de daha cazip geliyodur. şimdi sen bu adam sana yaramaz dedikce calci beni cemkemiyo meğer hep beni kiskaniyomusa dönmesin iş. ailesi ne derse desin onlar iyi olur sen kötü olursun. ben senin üzülmeni istemem şahsen.

işin çok zor Allah yardımcın olsun

ay adam resmen avcı

rezil herif ya

Bu görümce hiç mi kk okumuyor ya canım ben olsaydım sanırım son bi kez konuşurdum. Eğer hala kararı değişmiyorsa ailesine söylemesi gerektiğini ve benim bu yükün altına girmek istemediğimi söylerdim. kk birinci noteri ın dediği gibi tanışma ve isteme olunca görümce aradaki farkı ve uyumsuzluğu anlayabilir belki.

Yerinizde olsam son kez uyarımı yapar, safa anlatır gibi tek tek anlatır ona ve aileye uygun biri olmadığını anlatırım. Ondan sonrasında hiç karışmam. Herşekilde kötü siz olursunuz. Benim mutlu olmamı istemedi diye düşünebilir sizin için. Ailedende tepki alabilirsiniz. Bulaşmayın daha fazla. 18 değil 28 yaşındaymış. Küçük değil.
Herkes kendi hatalarıyla olgunlaşıyor malesef. Belki yaşayıp görecek belkide bir engel çıkacak ve ayrılacak.

karışmayın kötü olursunuz.

İşi var fabrikada çalışıyor diyor. Çocuğa çok güveniyor. zaten gelmeye kalksalar eşim eve almaz. Annesi kabul ederse ailesiyle bağını koparır. Velev ki kız evlendi ve sıkıntı yaşıyor. Eşim bu sefer annesine dünyayı dar eder.
Nasıl evleneceksiniz hiç bir şeyi yok çocuğun diyorum ben güveniyorum diyor. Bana artı yönünü anlat diyorum susuyor. elime alıp bi güzel döveceğim kendine gelecek en sonunda

çocuğa anlatır gibi anlatıyorum. Haklısın diyor sona aynı şekilde devam ediyor. Kısacası bir kulağından girip diğerinden çıkıyor

ay o kadar arafta bi durumdasin ki ben artık ne deyim bilemedim.

ama bi insan 30 yaşına gelip de hala biseylerin savaşını verip bi yere gelemediyse kendi tembelligidir. o saatten sonra da değişmez.
ama ben senin görümcene güvenemedim calci su an. ne bileyim en ufak seyde senin canını yakacak şekilde konusur gibi geldi.

ailesi öğrenip köşeye sıkışınca calci biliyodu dese ne diceksin mesela. eşin de fazla sert davraniyo.
oturup konussan anlayacak gibi de durmuyo.

ben olsam eşimden saklamazdim ama

O da istiyor ki iyi bir evlilik yapsın. biriyle görüştüğüne asla karışmaz. ama hayatına girenler hep saçma sapan insanlar. serseri seviyor sanırım görümcem Eşime söylesem beni dinler susar ama bir yere kadar sonra patlaması çok daha büyük olur

sız en basta ıyı nıyetle uyardınız dınlemedı bıttı sızın acınızdan konu kapanmıstır artık karısacagınız yapacagınız bırsey yok
kendı tercıhı ve kendı dusen de aglamaz.

sız sımdı ıyılıgıne ne soylersenız soyleyın yanlıs anlasılır hıc karısmayın ıyı olur allahtan kotu olur kuldan demısler

Canım çok haklısın bu konuda. Ama bence durum biraz farklı. Çünkü görümce işi ilerletirse calci nin eşiyle de arası kötü olacak.
Görümce bir saçmalık yaptı diye eşi niye karısıyla kötü olsun ki. Gelinin hiç bir mesuliyeti yok bence, bu konu da sorumlu tutulacak en son kişi bile değil.

Allah akıl fikir versin
Kesinlikle
Calci eşine söyle ama senin söylediğimi bilmesin görümcen.
Bak diyorum senin kardeş gördüğün görümce bu yüzden düşman olacak sana :/

psikologa gidip bu durumu görüşse daha iyi aslında. belki altında yatan bi sebep vardır.
baskı altında büyüdüyse özgürlük gibi geliyodur belki serserilerle olmak

gerçekten yazık ediyo kendine farkında değil

Görümce bir saçmalık yaptı diye eşi niye karısıyla kötü olsun ki. Gelinin hiç bir mesuliyeti yok bence, bu konu da sorumlu tutulacak en son kişi bile değil.
Elbette yok. Ama yazdığı mesajlardan bunu çıkardım. Calciferr i suçlamalarını istemem.
Allah akıl fikir versin

Kesinlikle
Calci eşine söyle ama senin söylediğimi bilmesin görümcen.
Bak diyorum senin kardeş gördüğün görümce bu yüzden düşman olacak sana :/
En iyi fikir bu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…