Her halükarda huzurun kaçacak gibi görünüyor. Eşine söyleyince görümcen sana düşman olacak, söylemezsen eşin çok kızacak.şöyle ki adam delirecek kardeşine sinirlenecek evde huzurum kalmayacak.
Evet aynen öyle oluyor. Şimdi aileden kimseye hiçbir şey söylemezse ileride bildiği ortaya çıkarsa eşi kızacaktır ama en azından karışmak istemedim siz nasılsa duyarsınız diye düşündüm, benden öğrenmiş olun istemedim der geçer. Ama eşine söyleyip benden öğrendiğini söyleme dese bile eninde sonunda ya eşi ortaya çıkarır yada görümcesi kesin calcifer abime söylemiştir diyip konu sahibine düşman olur. İki durumda kötü ama şimdilik susması ve sonradan başkasından gerçeği öğrendiklerinde eşinin kızması daha iyi seçenek gibi geldi bana. Çünkü görümcesini karşısına alırsa tüm aile huzuru kaçacak. Bilmese daha iyi olurdu ama olan olmuş artık. Bundan sonra sessiz kalması en iyisi, ama içine sinmiyorsa da eşine başka yerden öğrenmiş gibi davranması şartıyla söyleyebilir. Böylece hem eşinden gizli iş çevirmiş olmaz, görümcesi de abisine yengem mi söyledi derse o bir şey demedi diye başka kaynak gösterir görümceyle sorun yaşamaz. Görümcesiyle iletişimine mesafe koymalı.Kesinliklebir anlaşmazlık da düşman olunuyor. Kendi kardeşinin yaptığı affediliyor ama görümce gelin ilişkisin de bağ kopuyor.
Katılıyorum, İnsan öz kardeşiyle kanlı bıçaklı olabiliyorken görümceyle mi kardeş olunacak?Öncelikle görümceyi kardeş gibi görme olayları falan tamamen hikaye. İlerde en ufak sorunda senin bildiğini söyler kalırsın ortada. Baştan kardeşim gibi falan dense de kazık yiyince görümcelik kardeşlik kalmıyor. Mesafeli ol, özel hayatıyla ilgili hiçbir bir şey sorma ve öğrenmeye çalışma. Tesadüfen görsen bile bir şeylerini görmemiş gibi davran bilmezden gel. İlerde çok pişman olursun dahil olduğun için.
Yeni gördüm bunu, sevindimEşimle dün konuştum bildiğimi söylemedim. Kardeşinin davranışlarında tuhaflık olduğunu söyledi. ne gibi diye sorduğumda ;
-evde olduğu halde nasıl interneti bitiyor. 750dk konuşma süresini kiminle bitiriyor. hareketlerinde gariplik var
+neyden şüpheleniyorsun
-bilmiyorum hayatında biri var gibi
+e iyi işte ne güzel
-ama ben aynı kişi olduğunu düşünüyorum
+valla öyle ise ben karışmam konuşmam bile onunla o kadar konuştum anlattım anlamadı. bak bilsem bile sana söylemem artık. çünkü bu konunun içine girmek istemiyorum. Ne hali varsa görsün.
-öyle ise evlenebileceğini mi sanıyor. Kimsenin onayı yok çok isterse kaçar gider
+e olan size olacak yine siz üzüleceksiniz
-28 yaşında kız kendi utansın umrumda olmaz.
bu şekilde üzerimden attım gibi
Bundan sonra da baya ortaya döküldü konu. Şimdi herkes o kişiyle konuştuğuna emin ve ben üzerimden sorumluluğu attım :)Yeni gördüm bunu, sevindim
Oooo ayrıntıları alalım lütfenBundan sonra da baya ortaya döküldü konu. Şimdi herkes o kişiyle konuştuğuna emin ve ben üzerimden sorumluluğu attım :)
Biraz eşimi işledim ben. Dedim kiOooo ayrıntıları alalım lütfen
İyi bari, o kadar korktuğun gibi olmamışBiraz eşimi işledim ben. Dedim ki
+ sen bir şeyler söylüyorsun ama emin misin
- o çocukla konuşuyor annemle de konuştum o da aynısını söylüyor
+O zaman hiç ayrılmamış mı bunlar?
-Bu pandemi ortamında yeni birini nerden bulacak aynı kişi işte.
+o zaman beni bulaştırmayın ben rahatsız oldum artık
diye sıyrıldım
Lütfen.Konuyu güncelleyeyim mi
Konuyu güncelleyeyim mi
Çocukla görüşmeye devam etti. Bu süre zarfında çocuğun ailesi kv ile asla iletişime geçmedi. Çocuk kızınızı istiyorum diye ortaya çıkmadı. Görümce hala uğraşıyor evleneceğim diye. Ailesi kesin bir dille red etti. Çocuğun amacının kızın mal varlığı olduğu belli oldu ama görümce hala bunu kabul etmiyor Ben tamamen konu dışına çıktımLütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?