- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Sarımanolya?Çocukla görüşmeye devam etti. Bu süre zarfında çocuğun ailesi kv ile asla iletişime geçmedi. Çocuk kızınızı istiyorum diye ortaya çıkmadı. Görümce hala uğraşıyor evleneceğim diye. Ailesi kesin bir dille red etti. Çocuğun amacının kızın mal varlığı olduğu belli oldu ama görümce hala bunu kabul etmiyor Ben tamamen konu dışına çıktım
Aman kendi düşen aglamazÇocukla görüşmeye devam etti. Bu süre zarfında çocuğun ailesi kv ile asla iletişime geçmedi. Çocuk kızınızı istiyorum diye ortaya çıkmadı. Görümce hala uğraşıyor evleneceğim diye. Ailesi kesin bir dille red etti. Çocuğun amacının kızın mal varlığı olduğu belli oldu ama görümce hala bunu kabul etmiyor Ben tamamen konu dışına çıktım
ehehhehe aynenSarımanolya?
Düşse neyse de evlendiklerinde çocuk sırtını kv ve kp dayayacak.Aman kendi düşen aglamaz
Çocukla görüşmeye devam etti. Bu süre zarfında çocuğun ailesi kv ile asla iletişime geçmedi. Çocuk kızınızı istiyorum diye ortaya çıkmadı. Görümce hala uğraşıyor evleneceğim diye. Ailesi kesin bir dille red etti. Çocuğun amacının kızın mal varlığı olduğu belli oldu ama görümce hala bunu kabul etmiyor Ben tamamen konu dışına çıktım
İvetttKonuyu güncelleyeyim mi
10 haziran 2020 de bu yorumu yapmısım guncellemeden sonra aynı yorumumun gecerlı oldugunu farkettımsız en basta ıyı nıyetle uyardınız dınlemedı bıttı sızın acınızdan konu kapanmıstır artık karısacagınız yapacagınız bırsey yok
kendı tercıhı ve kendı dusen de aglamaz.
sız sımdı ıyılıgıne ne soylersenız soyleyın yanlıs anlasılır hıc karısmayın ıyı olur allahtan kotu olur kuldan demısler
tam BDV konusu yaw. Kendini seviyorum hem de çok o yüzden endişeleniyorum geleceği için. ama artık ben müdahil olmuyorum sadece izliyorumGörümcenin aramızda yani bdv de olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam:)
Ben o zaman calciyi tanınıyordum. Keşke yorum yapıp polemik çıkarsaymışımHanımefendi eski konuyu nedensunuz
Yeni konu açıp okut dermisimtam BDV konusu yaw. Kendini seviyorum hem de çok o yüzden endişeleniyorum geleceği için. ama artık ben müdahil olmuyorum sadece izliyorum
suşi yapacak kadar gelişmiş birinin, ipsiz sapsız birine gönül vermesi üzücütam BDV konusu yaw. Kendini seviyorum hem de çok o yüzden endişeleniyorum geleceği için. ama artık ben müdahil olmuyorum sadece izliyorum
Anlamaz ki ehehehe. Sence anlar mı?Yeni konu açıp okut dermisim
Dua grubu açalım bence he ?Anlamaz ki ehehehe. Sence anlar mı?
He teo işte tam bu noktada kitleniyor aile. Abisi çocukla görüşmüş. geçmiş kızın abisinin karşısına "" biz birbirimizi seviyoruz o benim ruh eşim " demiş eheheh Yaşlar 17suşi yapacak kadar gelişmiş birinin, ipsiz sapsız birine gönül vermesi üzücü
Mantıklı neden düşünemedim bunu benDua grubu açalım bence he ?
Kk da bir ilk olsun
Yazık kendine eder. Boşanma konusu açanların hemen hemen hepsi bu şekilde evlenmişHe teo işte tam bu noktada kitleniyor aile. Abisi çocukla görüşmüş. geçmiş kızın abisinin karşısına "" biz birbirimizi seviyoruz o benim ruh eşim " demiş eheheh Yaşlar 17
Kendi haline bırakın o zamanAy nego yaa konu eski ama sorun güncel. Görümce bu modda geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?