Görümce :)

Kaynanam gelmişti o gün tatlı vardı söylemiş abin tatlı almış sana almadı diye.

Tamam hadi o öyle oldu diğerleri? Herşeye bir bahane sunuyorsunuz kaynanan niye görümceye sana tatlı almamış desin ki..gezip tozduğunuz herşeyi paylaşmayın abartı yani anlattıklarınız çocuk mu bu kadın herşeyi tuttursun

var beni kıskanmıyor ama galiba annesini benden kıskanıyor ne bileyim bana kızı gibi davranması onun hoşuna gitmiyor gibi bir enerji yayılıyor ama kesin bilgi değil tabi

Bence siz takıntılı birisiniz
Birkaç konunuza daha denk geldim
Herkes beni kıskanıyor, kimse çekemiyor
Görümcem cırlıyor, cips almayınca ağliyor, kv dem yemeğe gitmeyince küsüyor, araba aldık kim önde oturcak bilmem ne bilmem ne
Eş ailesi hayatınıza girmeden önce napiyordunuz.

Düşüncenize saygı duyuyorum kendi halimde bi insanım hem okuyup hem çalıştın ve kimseyle sorunum olmadı :)

Konuyu okurken eve giren cipsten, börekten, tatlıdan nasıl haberi oluyor diye düşündüm.Benim ablamla evim bitişik mümkün değil bilmez evime gireni çıkanı.Yoksa siz esinizin her aldığını,canım kocişim bana şunu bunu aldı diye paylaşıyor musunuz?
Hoş öyle bile olsa gorumcenin o tavırları yapmaya hakkı yok.

Doğru söylüyorsunuz canım yiyorlar birbirlerini ben karışmıyorum. Seninki neler yapıyor seni etkiliyor mu
Etkiliyor tabiki ister istemez.gorumcemin derdi isteği bitmez. Çocuklarima neden hediye almıyorsunuz diye darlar sonra esim yapistirir cevabı ben bekarken aldım alacagimi sen benmkilere bı çorap almadan utanmadan istiyorsun diye. Kardeşinden hediye ister bişey almıyorsun bana diye. Bana bı tatlı alıp gelmiyorsun arkadaşlarına elin dolu gidiyorsun der annesi babası eşime bişey alsın ona çok para harcıyorsunuz diye ortaligi ayağa kaldırır onsuz birşey yapılsa arar kavga eder beni niye gotrmediniz diye eşim bir iki susar üçüncüde kavga eder. Banada benden 9 yaş büyük ben senden daha gencim öle duruyorum senin kafa yaoindan daha gencim çok temizim titizim diye kendini avutur bende bıyık altı gülerim haline

Düşüncenize saygı duyuyorum kendi halimde bi insanım hem okuyup hem çalıştın ve kimseyle sorunum olmadı :)
Takıntılı olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.
Bdv ye konu açıp peşine gülen smily koymanız bile değişik. Aslında ortada dert yok, geyik olsun der gibi.

Ben paylaşmıyorum canım iç içe bir aile yapıları var kaynanamda aynı binadayız o yüzden. Eşim kayınçosunu sever ona anlatıyor 10 olaydan 5 ine denk geliyorlar o yüzden.

Benimkide yiğenine hediye alsana diyip duruyor sanırım aynılar ya

Bana cok çocuksu geldi görümceniz bence size bir zararı yoksa boşuna aranızı bozmaya gerek yok esinize yansıtmayın

En basitinden kocamla sahile gittik beni neden götürmüyorsun bensiz gidiyorsun götürsene diyor ve evli. Eşimin aldığı hediyeye güle güle kullansın değilde banada al diyor :)
Bana o sizi kıskanmıyor da siz onu kıskanıyorsunuz gibi geldi. Kıskanç biri olsa kötü niyetli olsa böyle demezdi. Görünce illa güle güle kullan demesine gerek yok ayyy cok guzelmis ben de istiyorum demesi bence cok iyi niyetli.. siz altında başka şeyler arıyor gibisiniz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…