Görümce :)

Seninkindede potansiyel var dikkat et derim canım

Çok basit bi formül veriyorum;
1. Bol bol tersle kavur görümceni
2. Dalga geç imalı bakış at saçmalıyosun tavrı takın.
3. Eşine çaktırma ama kes ayağını evinden...
Merhaba mutluluk huzur görümce sevmem seni ömrümce ...
ben de pek hayır göremedim abisi benden 7 yaş (eşim olur) görümce 5 yaş büyüktü... asla ne ablalık ne olgunluk hiç bişey görmedim. Ayırmak için bizi neler yaptı.. Yalanlarından dolanlarından bıktık. Enson eşim dayanamadı zaten ben bişey yapmadım.

her aldiginiz tatliyi boregi cipsi mipsi nerden goruyor bu kadin. eviniz sosyal medyada naklen yayinda galiba.

yoo bana sormayacaksın tıpkı benim yorum yaparken sana sormayacağım gibi
para konusunda hak verilmedi hemen sürekli yemeğe çağırıyor/geliyor diye konu açtın şimdi görümce diye :) hepsi ardarda.. hayır söylediklerin de tutarsız. iyiliklerini söylemiyorsun habire kötü şeyleri büyütüyorsun, ilerleyen sayfalarda gerçekler ortaya çıkıyor.
madem bu kadar rahatsızsın bak bana çemkirdiğin gibi onlara da çemkir ayır evini yurdunu.. yok olur mu o da olmaz çünkü en prenses sensin herkes sana yağdırsın. ne emmeye geliyorsun ne gömmeye
bak sana dostça bişey söyleyeyim mi
senin ne bu sorunların biter nede dert yanmaların
sen sadece şikayetlenmeyi seviyorsun ve sana 'ah canım bende aynı seyleri yaşıyorum' denmesini hak verilmesini istiyorsun
memnun değilsen tepki ver kocam ne düşünür soğur mu yada kayınvalidem benden soğur mu diye düşünme
ağaç değilsin yer değiştirebilirsin, mesafe koyabilirsin, ezildiğini düşünüyorsan ve kendini koruduğun için adam senden soğuyacaksa/boşanacaksa da ona da yol gösterirsin olur biter
bunlarda sana abla tavsiyesi olsun

Bende abimin eşine abla diyordum. Abime bana niye yenge demiyor yenge desin demiş. Herkesle bu denge kurtulamıyor maalesef maşallah ama size

Teşekkür ederim canım kırmasan saygımı bozmadan yapmaya çalışacağım evimden yavsşca kestim ayağını ama çemkiriyor beni çğırcaksın neden çağırmyorsun diye abisine annesine bana dese yiceği cevabı biliyor :)

Eşime nasıl söyleyeceğim kısmına yorum yapacağım

Normalde mesela ben kendimi, kendi ailemi, kendi çevremi de çok eleştiririm.
Bir şeyi yanlış buluyorsam annem babam bile olsa söylerim
Benimkiler yapıyorsa normaldir veya güzellemeye çalışmam hiç
O yüzden eşim bilir bir yorum yapıyorsam haklı olduğumu
Emin olmadığım bir konudan bahsedeceksem de ben şöyle hissettim sen ne düşünüyorsun gibi fikir alışverişi yaparız
Suçlayıcı veya azarlayıcı konuşunca kim olsa ters tepki verir bence

Görümce aç

Haklısınız suçlayacısı ve azarlayıcı konuşuyorum elimde olmadan. Ben kendi aileme sık gitmiyorum çalıştığımız için zor oluyor arabayla eşimide yormak istemiyorum ayda 1 oluyor bazen daha uzun ama kendi ailesi böyle sıkıncı zoruma gidyır.

Ben yeni üye oldum biriken konularım vardı tarafsız olarak size sormak için açtım
Iyi yaptin sordun bende 1 yılı geçti üye oldum fakat bir haftadır buralardayim neyse açıklamayı diğer konuna yaptım kanarya

Biri yaşımın az üzerinde biri az altında diğer 5i de yaşımın cok üstünde. Denizde kum bende görümce. Alayı çöp. Hepsiyle merhaba merhaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…